Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef: Ο Σταμάτης ξεσπάει και δεν τον κρατάει τίποτα!

"Προκαλώ όποιον.."

15 Απριλίου 2019 20:50
MasterChef: Ο Σταμάτης ξεσπάει και δεν τον κρατάει τίποτα!

Ο Σταμάτης ο παίκτης του MasterChef που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής ξεσπάει και δεν μπορεί να τον κρατήσει κανένας! Αποκαλύπτει πως προκαλεί όποιον έχει μιλήσει για εκείνον να βγει δημόσια και να κάνουν μια κουβέντα... Ο αρχηγός Σταμάτης που πολλές φορές ανέλαβε την ευθύνη για τα πιάτα που "βγήκαν" λάθος και στηρίζοντας έτσι τους συμπαίκτες του δεν άντεξε και αποκαλύπτει..

Καλεσμένος σε εκπομπή βρέθηκε ο Σταμάτης Κωβαίος μετά την απρόσμενη αποχώρησή του από το παιχνίδι μαγειρικής MasterChef αφού δεν άντεχε άλλο και το έδειξε σε όλους με το πιάτο του.. Η απόφαση που πήρε ξάφνιασε τους πάντες μέσα στο παιχνίδι και ειδικά τους συμπαίκτες του! Η προσπάθεια να καταστρέψει το πιάτο του πραγματικά δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν!

Να σας θυμίσουμε: Master Chef: Βόμβα! Ποια θα είναι η τελική τριάδα του τελικού;

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Σταμάτης Κωβαίος:

«Έχω ακούσει και λέγεται για μία κλίκα μέσα. Θα μιλήσω για μένα προσωπικά. Εγώ σε δέκα ομαδικές ήμουν 8 φορές υπαρχηγός και 2 φορές αρχηγός. Αν υφίσταται αυτή η κλίκα, πώς τα παιδιά διάλεγαν τον Σταμάτη σε κάθε ομαδική για υπαρχηγό; Σε ότι αποχώρηση υπήρχε ήμουν πάνω από τον εξώστη, πάνω από ένα παιδί και το βοηθούσα. Τρεις μήνες που έμεινα στο σπίτι, τους μαγείρευα στο σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ, τους μάζευα όλους στο τραπέζι για να φάμε μαζί…

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάλανε το όνομά μου σε αυτή την κλίκα. Εγώ προκαλώ όποιον έχει βγει και όποιον θα βγει από το MasterChef να έρθει δίπλα μου να κάτσουμε μαζί εδώ σε εσάς ή όπου θέλει και να μιλήσουμε γι’ αυτή την κλίκα, να μιλήσουμε για μένα, να είμαι κι εγώ μπροστά όμως», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κωβαίος.

MasterChef: Ξέσπασε ο Τιμολέων! - Δεν άντεξε άλλο και "αδειάζει" παίκτες!

Ο νικητής του MasterChef Τιμολέων ξέσπασε δημόσια αφού δεν άντεξε άλλο και "αδειάζει" παίκτες!

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό TV έθνος και τη Φωφώ Μπόνιου, ο Τιμολέων Διαμαντής, ο νικητής του περσινού Master Chef, ο οποίος άδειασε κανονικά τους φετινούς παίκτες!

Ο ίδιος, σχολίασε τους φετινούς παίκτες του reality μαγειρικής και μεταξύ άλλων τόνισε πως οι διαγωνιζόμενοι υστερούν σε δημιουργικότητα!

Να σας θυμίσουμε ακόμα: MasterChef: Ο Ζαχίρ "ξεσκίζει" τον Σταμάτη! Τον θεωρεί διπρόσωπο... (video)

«Δεν είδα τόσο πολύ τη θέληση που είχαμε εμείς πέρυσι, δεν είδα τη φλόγα. Υστερούν σε δημιουργικότητα και αυτό είναι το ζητούμενο του διαγωνισμού. Ο Μανώλης είναι πολύ καλός μάγειρας, αλλά και ο Χρήστος είναι πολύ δυνατός. Ας κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Με τη Σπυριδούλα συνεργαστήκαμε άψογα, ωστόσο, παρότι είναι πολύ εργατική, υστερεί σε δημιουργικότητα. Οι κριτές έχουν δέσει μεταξύ τους, έχουν περισσότερο χιούμορ. Είναι εξαιρετική άνθρωποι με ήθος και όποτε τους ζητάμε είναι παρόντες, είναι δίπλα μας. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Παντελή για να με χαλαρώνει. Θα χρειαζόταν σε μια κουζίνα, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει καταλάβει το νόημα της ζωής».

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share