Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Master Chef: Βόμβα! Ποια θα είναι η τελική τριάδα του τελικού;

Μάθαμε τα πάντα!

15 Απριλίου 2019 19:08
Master Chef: Βόμβα! Ποια θα είναι η τελική τριάδα του τελικού;

Απορείτε για το ποια θα είναι η τελική τριάδα του Master Chef; Μην αγωνιάτε άλλο γιατί εμείς ανακαλύψαμε ποια θα είναι!

Όλοι έχουμε κάνει τις υποθέσεις μας για την τριάδα του τελικού του Master Chef, όμως ένας ειδικός έδωσε τα ονόματα!

Ποιοι θα είναι στην τελική τριάδα;

Να σας θυμίσουμε: MasterChef: Το ξεκατίνιασμα της Σπυριδούλας, το άδειασμα στον Ζαχίρ! - Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο!

Ο Σάββας Λιχανίδης, ο οποίος βρέθηκε στην εβδομάδα Silve Award του Master Chef, στο πλευρό του Πανούλη και μίλησε στο TV Έθνος για το ποιους βλέπει στην τριάδα του τελικού!

«Η τριάδα του τελικού για μένα θα είναι Πάνος, Μάνος και Χρήστο», ανέφερε ο Σάββας.

Όσο για τον Πανούλη, είπε: «Έχει μια δική του φιλοσοφία και μαγειρικά έχει ένα στυλ που μου αρέσει και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του».

Τέλος, για το πως είδε το επίπεδο των παικτών τόνισε: «Μαγειρικά δεν είναι πιο δυνατοί από μας. Οι περισσότεροι δεν θα φτάσουν στο δικό μας επίπεδο».

Πηγή: youweekly.gr

MasterChef: Ο Ζαχίρ "ξεσκίζει" τον Σταμάτη! Τον θεωρεί διπρόσωπο... (video)

Χαμός επικρατεί στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον Ζαχίρ να "ξεσκίζει" όλους τους παίκτες αλλά περισσότερο τον Σταμάτη.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο έγινε ένας χαμός, με τον Σταμάτη, να παρουσιάζει επίτηδες ένα πιάτο στους κριτές το οποίο δε τρωγόταν, επειδή δεν ήθελε να μη φύγει ούτε η Σπυριδούλα, ούτε ο Πάνος.

Ο λόγος όμως δεν ήταν μόνο αυτός. Τον τελευταίο καιρό και μετά την επιστροφή παικτών που είχαν αποχωρήσει, είχε ακουστεί πώς ο Σταμάτης δείχνει έναν άλλο εαυτό μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο Ζαχίρ λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο και μετά τη διαδικασία μαγειρικής των τριών παικτών, μιλώντας στη Σπυριδούλα και στην Εύα χαρακτήρισε ξεκάθαρα τον Σταμάτη διπρόσωπο. Δείτε ακριβώς τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share