Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

«Ανεμιστήρας» ο Χρίστος Ντούβλης: Σκορπάει χρήμα για Καρκίνους, Τοξότες, Αιγόκερους κι άλλο 1 ζώδιο

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα από τον Χρίστο Ντούβλη

14 Ιουνίου 2024 09:28
«Ανεμιστήρας» ο Χρίστος Ντούβλης: Σκορπάει χρήμα για Καρκίνους, Τοξότες, Αιγόκερους κι άλλο 1 ζώδιο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια εβδομάδας - Χρίστος Ντούβλης: Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μέσα από τo Myastro.gr, αναλύει τα δεδομένα για τα 12 ζώδια εν όψει της νέας εβδομάδας! Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα;

Ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει αστρολογικά την εβδομάδα από (17 μέχρι 23 Ιουνίου 2024) και προβλέπει για το ζώδιό σου. Είναι μια εβδομάδα που θα μας απασχολήσει η δημόσια εικόνα μας, το πως μας βλέπουν οι άλλοι, διαμορφώνουμε την εβδομάδα αυτή το πως μας βλέπουν οι γύρω μας, τι είναι αυτό που βλέπουν και εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Αν αλλάξουμε κάτι ίσως να αλλάξουμε μια σχέση μας, μια επαγγελματική συνεργασία ή την οικογενειακή μας κατάσταση. Ένα άλλο που θα μας απασχολήσει και πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας έντονα είναι "τα εν οίκω μη εν δήμω" πράγμα που σημαίνει πως δεν πρέπει για κανένα λόγο να μιλάμε στους άλλους για τα όσα περνάμε, όσα βιώνουμε ή όσα σχεδιάζουμε για το μέλλον μας.

Επίσης θα υπάρχει μια ομοβροντία απόψεων και αυτό δείχνει ότι θα μας διχάσει, θα μας μπερδέψει αρκετά με αποτέλεσμα να γεμίσουμε με αμφιβολίες, τώρα αυτό γιατί μου το είπε, μήπως δεν το κάνω καλά; Αλλά μπορεί να μας κάνει και πονηρούς να μην ξέρουμε αν αυτό που μας λένε γιατί θα ακούμε πολλά τι είναι τελικά αλήθεια και τι όχι!

Διαβάστε επίσης: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Η Σμάρω Σωτηράκη αποκαλύπτει τις παγίδες για τα 12 ζώδια

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Χρίστου Ντούβλη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share