Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Η Σμάρω Σωτηράκη αποκαλύπτει τις παγίδες για τα 12 ζώδια

Η Σμαρώ Σωτηράκη προειδοποιεί!

14 Ιουνίου 2024 08:32
Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Η Σμάρω Σωτηράκη αποκαλύπτει τις παγίδες για τα 12 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 14 Ιουνίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Επικοινωνιακά ανοίγματα, συζητήσεις

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι επικοινωνιακή διάθεση, ευστροφία, ευρηματικότητα, συνεννόηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, γνώση, συναντήσεις, συναναστροφές, θα προκύψουν γνωριμίες και ευχάριστες επαφές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, θα υπάρξει συνεννόηση και θετική κατάληξη. Καινούργιες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διατυπωθούν οι απόψεις.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Ζυγό, θα υπάρξει δυνατότητα για να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές. Διαλλακτικές θα είναι διαθέσεις, ανοίγματα θα προκύψουν για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Η Σμάρω Σωτηράκη αποκαλύπτει τις παγίδες για τα 12 ζώδια

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη, και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ίσως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης που θα οδηγήσει σε αβεβαιότητα. Τα συναισθήματα θα είναι μπερδεμένα, η διαίσθηση θα είναι παραπλανητική, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το προαίσθημα με τη λογική. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, τα συμπεράσματα θα πρέπει να στηρίζονται στα απτά γεγονότα και όχι στις εικασίες. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν κατάματα την πραγματικότητα ίσως να μην είναι σε θέση να εντοπίσουν τι ακριβώς συμβαίνει και να δώσουν λανθασμένες εξηγήσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν ευχάριστα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα τονώσουν τις διαθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα προκύψουν ανανεωτικές γνωριμίες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share