Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

24 ώρες πλούτου από την Αθηνά Βαγενά - Έρχεται Πανσέληνος «χρυσάφι» για 2 ζώδια

Κομβική η επόμενη εβδομάδα για 5 ζώδια

19 Ιανουαρίου 2024 16:55
24 ώρες πλούτου από την Αθηνά Βαγενά - Έρχεται Πανσέληνος «χρυσάφι» για 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2024, η οποία και πραγματοποιείται την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 και ώρα Ελλάδας 19:53 στο ζώδιο του Λέοντα και πιο συγκεκριμένα στο α’ δεκαήμερο, δηλαδή στην 05ο 14’ του ζωδίου! Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς χαρακτηρίζεται αρκετά παθιασμένη, ιντριγκαδόρικη, παρασκηνιακή, αποκαλυπτική, σκανδαλώδη, με ροπή προς τις υπερβολές αλλά και τα λάθη. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη.


Το Ζώδιο του Λέοντα, συνδέεται άμεσα με την ηγεσία, το θέαμα, το θέατρο, τα παιδιά, με τον έρωτα, έτσι λοιπόν αυτοί αναμένονται να είναι και οι τομείς που έρχονται σε πρώτο πλάνο με αυτό το ολόγιομο φεγγάρι! Η συμμετοχή του Δία από τον Ταύρο, οξύνει πολύ παραπάνω τις τάσεις του φεγγαριού, δημιουργώντας την ροπή προς την υπερβολή, την μεγαλοποίηση ή και δραματοποίηση ή και υπερεκτίμηση καταστάσεων.

Η συμμετοχή του Πλούτωνα στο φαινόμενο, διεγείρει έντονα το φόβο, τα αρνητικά ένστικτα, τις χειριστικές / εξουσιαστικές συμπεριφορές καθώς και τις μάχες συμφερόντων, ενώ δεν θα λείψουν και οι αποκαλύψεις ή ακόμα και το ξεσκέπασμα μυστικών/σκανδάλων.

24 ώρες πλούτου από την Αθηνά Βαγενά - Έρχεται Πανσέληνος «χρυσάφι» για 2 ζώδια


Κάθε Πανσέληνος κορυφώνει αλλά και ολοκληρώνει έναν κύκλο γεγονότων και στην παρούσα φάση, παρατηρούμε ότι τόσο η Νέα Σελήνη της 11ης Ιανουαρίου, όσο και οι Πανσέληνος της 25ης Ιανουαρίου, σχηματίζονται σε σημεία και μοίρες που είχαν προηγηθεί οι Εκλείψεις του Φθινοπώρου! Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει, ότι καλούμαστε αυτό τον καιρό να κλείσουμε κύκλους από εκείνη την εποχή, αυτοί οι κύκλοι ωστόσο ίσως κλείσουν αρκετά αποκαλυπτικά!


Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο Ιανουαρίου είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Κερδισμένοι από αυτό το Φεγγάρι θα είναι οι Κριοί και οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

Πηγη: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share