Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Χρυσό» τρίπτυχο από την Άση Μπήλιου: 48ωρο φουλ σε έρωτα, χρήμα και τύχη για 3 ζώδια!

Για ποιους η αστρολόγος φέρνει το καλύτερο διήμερο αυτού του μήνα

8 Ιανουαρίου 2024 21:58
«Χρυσό» τρίπτυχο από την Άση Μπήλιου: 48ωρο φουλ σε έρωτα, χρήμα και τύχη για 3 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια - Άση Μπήλιου: Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη, έχοντας περάσει σε αυτό το ζώδιο αργά το βράδυ της Κυριακής, και σχηματίζει νωρίς το πρωί τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

Με αυτή την όψη μπορεί να νιώθουμε ότι άλλο μας υπαγορεύει η λογική μας κι άλλο οι επιθυμίες μας και πρέπει να βρούμε μια συμβιβαστική λύση ή να σκεφτούμε εναλλακτικά. Η καλύτερη λύση είναι να αποστασιοποιηθούμε κάπως από αυτό που μας απασχολεί και να το δούμε από μια σωστή απόσταση ώστε να πάρουμε την κατάλληλη απόφαση.

Μετά από τις δυο εβδομάδες εορταστικής ατμόσφαιρας και πιο χαλαρών ρυθμών η επιστροφή στο σχολείο, τη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις θα μας δημιουργήσει κάποια δυσθυμία αρχικά, αλλά στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο ήπια.

Το βράδυ η Σελήνη θα συναντήσει σε σύνοδο την Αφροδίτη στον Τοξότη και παραπέμπει σε ένα πιο γλυκό και συμπαθητικό βράδυ με έμφαση στις σχέσεις μας και την καλή μας διάθεση. Πιο απαιτητική μέρα για τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Από σήμερα θα είναι πιο έντονη και η επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τρίτης. Πρόκειται για το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο ανάμεσα στους δυο πλανήτες, μια σειρά όψεων που ξεκίνησε... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share