Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

31 μέρες φουλάρουν με χρήμα Καρκίνοι κι άλλα 3 ζώδια: Εξαιρετικά νέα από τον Κώστα Λεφάκη!

Τυχερά και άτυχα ζώδια του Ιανουαρίου

21 Δεκεμβρίου 2023 22:58
31 μέρες φουλάρουν με χρήμα Καρκίνοι κι άλλα 3 ζώδια: Εξαιρετικά νέα από τον Κώστα Λεφάκη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Κώστας Λεφάκης - Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2024: Δες παρακάτω αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη για τον Ιανουάριο 2024. Ποιες εξελίξεις φέρνει ο 1ος μήνας της νέας χρονιάς ανάλογα με το ζώδιο σου;

Πώς θα κάνει «ποδαρικό» το 2024 για όλα τα ζώδια; Δες τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η χρονιά ξεκινά με πολλή κίνηση και αντίστοιχες προσδοκίες. Ωφελημένοι θα είστε εσείς που έχετε επεξεργαστεί τα σχέδιά σας, έχετε καταλάβει και επιδιορθώσει τις αδυναμίες σας, αλλά και οι πιο ψύχραιμοι. Το πρώτο μισό του μήνα υποστηρίζει προσπάθειες και πρωτοβουλίες, ενώ ο υπόλοιπος μήνας θα δοκιμάσει την αντοχή, το συναίσθημα και τις σχέσεις σας με όποιον βρίσκεται κοντά σας.

Κάποιες αναθεωρήσεις, τόσο πρακτικές όσο και θεωρητικές κρίνονται απαραίτητες, καθώς το γενικότερο κλίμα παραμένει ασταθές. Όσοι διακρίνατε ευκαιρίες και επωφεληθήκατε, μην επαναπαύεστε γιατί προβλέπεται να ακολουθήσουν κάποιες δοκιμασίες.

Ταύρος

Η επαγγελματική πρόοδος και ζητήματα σταδιοδρομίας θα σας απασχολήσουν από το ξεκίνημα κιόλας της νέας χρονιάς. Φροντίστε να προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να εργαστείτε λίγο περισσότερο προς την ωφέλιμη κατεύθυνση.

Στην πορεία του ο Ιανουάριος φροντίζει για την αποκατάστασή σας, διατηρεί στεγανή την ασφάλειά σας και φροντίζει για τη δικαίωσή σας σε δικαστικούς αγώνες. Αισθηματικά θα πρέπει να περιμένετε το τελευταίο δεκαήμερο για να έχετε ξεκάθαρη εικόνα του θέματος που σας απασχολεί και συνεπώς να πάρετε και τις αποφάσεις που χρειάζονται.

Δίδυμοι

Η νέα χρονιά τονώνει το αίσθημα της αισιοδοξίας και σας φέρνει ποικίλα ενδιαφέροντα. Το πρώτο μισό του μήνα σας βοηθά να οργανώσετε την επικοινωνία στα επαγγελματικά σας, τις χρήσιμες επαφές σας, αλλά και ευχάριστες δραστηριότητες στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Αισθηματικά προβλέπονται αντιθέσεις που μετά το πρώτο εικοσαήμερο θα αρχίσουν να εξομαλύνονται, γι αυτό φροντίστε να μην είστε ούτε απόλυτοι, ούτε πιεστικοί. Το τελευταίο δεκαήμερο υπερτερεί το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι σε εκείνους που σας έχουν ανάγκη, γεγονός που αλλάζει τις μέχρι τώρα καθημερινές σας συνήθειες.

Δείτε ακόμα: «Ουρανοκατέβατα» χρήματα από την Άση Μπήλιου: Αν ανήκετε σ' αυτά τα 5 ζώδια παίξτε τώρα ΛΟΤΤΟ

31 μέρες φουλάρουν με χρήμα Καρκίνοι κι άλλα 3 ζώδια: Εξαιρετικά νέα από τον Κώστα Λεφάκη!

Καρκίνος

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σας βρίσκει να αναθεωρείτε απόψεις και ιδέες για το μέλλον. Κάποιοι χρειάζεστε μια περίοδο ξεκούρασης και αποτοξίνωσης από επαγγελματικές υπερ δραστηριότητες, αλλά αυτό θα γίνει το δεύτερο μισό του μήνα. Εκεί γίνεστε πιο ουσιαστικοί και πιο επιδέξιοι στην υποστήριξη του εαυτού σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.

Όσοι λείψατε καιρό σε κάποιο ταξίδι, ναι μεν θα χαρείτε με την επιστροφή, αλλά θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε στην καθημερινότητα. Ο Άρης σε καλή όψη με τον Δία σας βοηθά να βάλετε νέους στόχους, να επισημοποιήσετε μια σχέση και να ξεπεράσετε κάποιες ακατάλληλες επιλογές του παρελθόντος.

Λέων

Η νέα χρονιά δίνει βάθος σε ότι προηγήθηκε στα προσωπικά και αισθηματικά σας. Το πρώτο μισό του Ιανουαρίου σας επιτρέπει να κινηθείτε πιο αποφασιστικά στις επιδιώξεις σας, χωρίς όμως να αλλάζετε συνήθειες και συμπεριφορές που σας ξεχωρίζουν. Οι ελεύθεροι κινηθείτε γρήγορα αν δεν θέλετε να συνεχίσετε μόνοι!

Το δεύτερο μισό του μήνα, πολλοί από εσάς, αντιμετωπίζετε κάποιου είδους περιορισμούς και μεταβολές σε ότι μέχρι τώρα εξελισσόταν ομαλά. Προστατεύστε το εισόδημά σας, αποφύγετε έξοδα που κρίνονται περιττά και γίνετε περισσότερο σχολαστικοί με την υγεία σας. Η οικογένεια θα εγείρει κάποια θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Παρθένος

Ο πρώτος μήνας του χρόνου επισημαίνει την ανάγκη να κλείσετε κάποια μέτωπα που διατηρείτε ανοιχτά χωρίς λόγο. Πολλοί αναμετράστε με τον ίδιο σας τον εαυτό, γεγονός που ναι μεν τονώνει την αυτοπεποίθησή σας όταν τα καταφέρνετε, αλλά ταυτόχρονα σας εξαντλεί. Το δεύτερο μισό του μήνα προβάλει πιο ενδιαφέρον και πιο ουσιαστικό.

Αισθηματικά, οι ελεύθεροι, κερδίζετε τις εντυπώσεις καθώς γίνεστε πιο τολμηροί. Οι έχοντες σχέση βρίσκετε τρόπο να πείσετε για τις απόψεις σας και να παρακινήσετε το σύντροφό σας σε μια πρωτοποριακή για τα δικά σας δεδομένα, αντίληψη για την κοινή σας πορεία στο μέλλον.

Ζυγός

Οι φιλίες και οι κοινωνικές σχέσεις εξελίσσονται στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα, να εμπιστευθείτε ανθρώπους και να αναθέσετε σε κάποιους άλλους όποια βαριά δουλειά σας κουράζει. Το σκηνικό αλλάζει μετά τα μέσα του μήνα καθώς θα χρειαστεί να αναλάβετε ευθύνες, να σηκώσετε ξανά τα μανίκια και να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο, θέτοντας προτεραιότητες.

Αισθηματικά βρίσκεστε σε φάση εξέλιξης οι νεότεροι, ενώ οι μεγαλύτεροι μπορεί να συμβιβαστείτε με μια βολική σχέση που όμως, δεν σας δημιουργεί προβλήματα. Οικονομικά σας απασχολεί ο τρόπος που θα καταφέρετε να περιορίσετε έξοδα, ή πώς να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες κάποιας σπατάλης.

Σκορπιός

Η μεγαλύτερη έγνοια σας παραμένει το οικονομικό και στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς. Αν αναλογιστείτε όμως τις συνθήκες θα καταλάβετε ότι καταφέρατε να έρθουν κάποιες καταστάσεις στα μέτρα σας, έστω και αν δεν έχετε λύσει οριστικά το ζήτημα που κυριαρχεί. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειας, κυρίως για να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν άνευ λόγου και αιτίας.

Επαγγελματικά γίνεστε πιο παραγωγικοί και πιο ανταγωνιστικοί στο αντικείμενο που υποστηρίζετε. Ευκαιρίες προόδου διαφαίνονται προς το τέλος του μήνα. Αισθηματικά οι καταστάσεις δεν αλλάζουν θεαματικά, γι αυτό φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας!

Τοξότης

Οι δύο πρώτες εβδομάδες της νέας χρονιάς κυλούν ευχάριστα και δημιουργικά. Συνεχίζεται για τους περισσότερους το εορταστικό κλίμα, ενώ ένα καθυστερημένο ταξίδι ή μετακίνηση προκύπτει σαν έντονη πιθανότητα. Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 22 και βοηθά στις κάθε είδους επιδιώξεις σας.

Η εύνοια στα αισθηματικά των περισσότερων πρέπει να μετατραπεί σε κάτι ουσιαστικότερο αν θέλετε να έχετε σύντροφο και αργότερα. Στα πρακτικά ζητήματα τώρα, η τελευταία εβδομάδα απαιτεί σοβαρότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Ξέρετε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αν έχετε το κατάλληλο για σας κίνητρο!

Αιγόκερως

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Οι πρώτες μέρες της μπορεί να σας απασχολούν με υποθέσεις τρίτων, με καταστάσεις που παραμένουν προβληματικές και σας αναγκάζουν να παραμένετε στη σκιά των εξελίξεων. Είστε όμως στο μήνα των γενεθλίων σας και όλα αυτά θα αλλάξουν προς όφελός σας. Οι πιο μεθοδικοί από εσάς το έχετε ήδη καταλάβει και επεξεργάζεστε τα σχέδιά σας.

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας στις 14 όπου, συναντά τον Ήλιο και τον Άρη και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζεστε για να ελευθερώσετε το χαρακτήρα σας. Αισθηματικά μόνο αργούν οι εξελίξεις που περιμένετε, αλλά έχετε όσα περιθώρια χρειάζεστε για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Διαβάστε επίσης: Τέρμα η φτώχεια από Λίτσα Πατέρα: Πλουτίζουν άμεσα Δίδυμοι και άλλα 3 ζώδια

31 μέρες φουλάρουν με χρήμα Καρκίνοι κι άλλα 3 ζώδια: Εξαιρετικά νέα από τον Κώστα Λεφάκη!

Υδροχόος

Νέα σχέδια, νέες προοπτικές συνοδεύουν το ξεκίνημα της νέας χρονιάς για εσάς. Η διάθεσή σας είναι θετική και οι δραστηριότητές σας απολαυστικές. Επωφεληθείτε του καλού κλίματος που σας περιβάλλει και κάντε μια προβολή στο μέλλον. Νέα ξεκινήματα θα σας απασχολήσουν αλλά και θα σας προβληματίσουν.

Μη βιαστείτε όμως να περάσετε από τη μια κατάσταση στην επόμενη γιατί από τα μέσα του μήνα θα υπάρξουν κάποιες παρεμβολές από άλλους. Αισθηματικά μπορεί να μην είστε πλήρως ικανοποιημένοι, αλλά όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν τους επόμενους μήνες. Κρατήστε ότι σας ευχαριστεί και εξελίξτε το!

Ιχθύες

Το 2024 ξεκινά αρκετά ευχάριστα για τους περισσότερους από εσάς. Οι πλανητικές όψεις εξυπηρετούν υλοποιήσεις σχεδίων, ενώ άλλους σας βοηθούν να φτάσετε στους προορισμούς που θέλατε από καιρό. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα εξυπηρετήσει τις επαγγελματικές σας σκοπιμότητες και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα κάνουν αίσθηση. Επίσης αρκετά τυχερός προβλέπεται ο μήνας και για τον επαγγελματικό τομέα.

Μετά τις 12, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr αρχίζει μια εποχή που βοηθά να πλησιάσετε τις προσδοκίες σας και να πραγματοποιήσετε κάποια από αυτές. Αισθηματικά η περίοδος είναι ενδιαφέρουσα αλλά στη βάση της ρευστή καθώς εκείνοι που σας αφορούν θα διασπώντα από τα πρακτικά και επαγγελματικά τους καθήκοντα. Οικονομικά κινηθείτε με πρόνοια και προσοχή ταυτόχρονα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share