Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τέρμα η φτώχεια από Λίτσα Πατέρα: Πλουτίζουν άμεσα Δίδυμοι και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

21 Δεκεμβρίου 2023 21:10
Τέρμα η φτώχεια από Λίτσα Πατέρα: Πλουτίζουν άμεσα Δίδυμοι και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα, αλλά και κακά, γνωστοποιώντας τα μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό». Όπως φαίνεται, μπαίνει τέρμα στη φτώχεια σύμφωνα με την αστρολόγο, καθώς πλουτίζουν άμεσα Δίδυμοι και άλλα 3 ζώδια.

Πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες για τον ζωδιακό κύκλο; Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Δείτε το βίντεο

Οι «χαφιέδες» του ζωδιακού: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Κριός

Αυτό το φλογερό ζώδιο μπορεί να καταλήξει να μεταφέρει στην ομαδική συνομιλία το μυστικό που τους δόθηκε η συγκεκριμένη οδηγία να μην μοιραστούν, αλλά αξίζει να έχετε κατά νου ότι δεν το κάνουν αυτό για να προκαλέσουν αταξίες—καθώς δεν έχουν φίλτρο, απλά πιστεύουν ότι οι άλλοι δεν κάνουν το ίδιο.

Δίδυμοι

Αυτό το κοινωνικό ζώδιο μπορεί να είναι λίγο χαλαρό με τα μυστικά που του έχουν εμπιστευτεί, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι η #1 πηγή σας για όλα τα κρυμμένα κουτσομπολιά στον κύκλο των φίλων σας.

Παρθένος

Ως απλό ζώδιο, το εσωτερικό σύστημα της Παρθένου λειτουργεί σαν μια καλά λαδωμένη, τακτοποιημένη μηχανή. Αν τους πείτε ένα μυστικό που δεν πρέπει να μοιραστούν, αλλά μπορεί αυτό να πληγώσει κάποιον που αγαπούν τότε θα επέλθει πλήρης κατάρρευση.

Οι «χαφιέδες» του ζωδιακού: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο μπορεί να καταλήξει να μοιράζεται τα μυστικά σας μόνο και μόνο για να απαλλαγούν από το συναισθηματικό φορτίο και να προλάβουν μια αυθόρμητη πτήση για το Μπαλί προτού προλάβετε να τους θυμώσετε.

Αιγόκερως

Το εσωτερικό καταφύγιο αυτού του ζωδίου λειτουργεί ως ένα ασπρόμαυρο δυαδικό αρχείο – δεν υπάρχει χώρος για γκρίζα περιοχή εδώ. Επειδή δεν τους αρέσει η εξαπάτηση και η διπροσωπία, προτιμούν να μην μοιραστείτε τα μυστικά σας μαζί τους εξαρχής.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share