Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

«Δαγκώνουν την λαμαρίνα» Παρθένοι, Καρκίνοι και 2 ζώδια το 2024: Αθηνά Βαγενά και Χρήστος Άρχος μοιράζουν βέλη του έρωτα με το αστρολογικό τους τόξο (Video)

Ποια ζώδια τη νέα χρονιά θα ερωτευτούν, ποια θα χωρίσουν, ποια θα παθιαστούν και ποια θα έχουν επανασύνδεση

7 Δεκεμβρίου 2023 08:18
«Δαγκώνουν την λαμαρίνα» Παρθένοι, Καρκίνοι και 2 ζώδια το 2024: Αθηνά Βαγενά και Χρήστος Άρχος μοιράζουν βέλη του έρωτα με το αστρολογικό τους τόξο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μεγάλο αφιέρωμα ερωτικών προβλέψεων για το 2024 πραγματοποίησαν ο Χρήστος Άρχος και η Αθηνά Βαγενά και μας αποκάλυψαν ποια ζώδια τη νέα χρονιά θα ερωτευτούν, ποια θα χωρίσουν, ποια θα παθιαστούν, ποια θα έχουν επανασύνδεση και ποια θα έχουν μία αδιάφορη αισθηματική ζωή!

Μας έδωσαν προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο, βαθμολογώντας την ερωτική εύνοια των ζωδίων! Απόλαυσέ τους! Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

«Χρυσές» τσέπες από Χρίστο Ντούβλη (11-17/12): Χρήματα και τύχη για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

«Χρυσές» τσέπες προβλέπει για την εβδομάδα (11-17/12) ο Χρίστος Ντούβλης, καθώς έρχονται χρήματα και τύχη για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια.

Είναι μια εβδομάδα που φέρνει νότες αισιοδοξίας αρκεί αυτή την ανεβασμένη διάθεση να μπορούμε να την διαχειριστούμε σωστά και προς όφελος μας. Να γνωρίζετε πως τα προβλήματα δεν εξαφανίζονται αυτή την εβδομάδα αλλά νιώθουμε ότι μπορούμε πεισμώνοντας και παλεύοντας λίγο παραπάνω μπορούμε να επιτύχουμε κάτι. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Θέλει σωστή διαχείριση γιατί θα υπάρχει μια οικονομική πίεση. Την εβδομάδα αυτή θα ακούσουμε πολλά από πολλούς τομείς, όπως τον εκκλησιαστικό χώρο, νομικό χώρο, εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Επίσης μπορεί να έχουμε ταραχές σε χώρους που έχουν την μορφή ιδρύματος, όπως είναι το νοσοκομείο ή φυλακή.

Από Τετάρτη και μετά υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις τις οποίες πρέπει να προλάβουμε γιατί αν δεν τακτοποιήσουμε σωστά κάποια πράγματα και υποθέσεις μας, μπορεί όλο αυτό να μας χαλάσει την διάθεση μας και να ανατρέψει την καθημερινότητα μας, με αποτέλεσμα και τις διακοπές των Χριστουγέννων. Φροντίζουμε ότι αφορά μετακινήσεις, συνεννοήσεις και κινήσεις μας για να μπορέσουμε να τα έχουμε κανονισμένα όλα.

Δείτε το βίντεο

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share