Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

48ωρο οξυγόνο για Ζυγούς και 4 Ζώδια: Θυρίδα χρημάτων από την Άση Μπήλιου για σήμερα Πέμπτη 7/12

Αναλυτικά οι προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

7 Δεκεμβρίου 2023 07:40
48ωρο οξυγόνο για Ζυγούς και 4 Ζώδια: Θυρίδα χρημάτων από την Άση Μπήλιου για σήμερα Πέμπτη 7/12
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

48ωρο οξυγόνο για Ζυγούς και 4 Ζώδια με την Άση Μπήλιου να έχει καλά μαντάτα και να "βλέπει" μία θυρίδα χρημάτων για σήμερα Πέμπτη 7/12. Παράλληλα, οργασμό πλούτου για Κριούς κι άλλα 2 ζώδια "βλέπει" ο Κώστας Λεφάκης.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Η κυρίαρχη όψη της Πέμπτης είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά είναι πολύ δυνατή μέσα στην ημέρα καθώς προσεγγίζει την ακρίβεια της.

Η όψη αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μετακινήσεις μας.

Συνήθως νιώθουμε αισιόδοξοι ή μπορεί να τύχουμε θετικών ειδήσεων ή εξελίξεων. Εξαιρετική όψη για να οργανώσουμε θέματα σπουδών ή δουλειάς, ή να προγραμματίσουμε ένα ταξίδι ή κάποιες αγορές.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

Διαπραγματεύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες μπορεί να πάνε εξαιρετικά, καθώς είναι ιδιαίτερα βοηθητική και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού. Φανταστική όψη για παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, εξετάσεις, εμπορικές δοσοληψίες. Κανονίστε τα σημαντικά από το μεσημέρι κι έπειτα μέχρι και αύριο.

Η όψη Ερμή-Δία θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Δία, στις... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share