Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Πλουτίζουν με τον Πλούτωνα Ζυγοί, Αιγόκεροι και άλλο 1 ζώδιο - «Μοιράζει» χρήμα ο Κώστας Λεφάκης!

Οι προβλέψεις του αστρολόγου

30 Νοεμβρίου 2023 23:24
Πλουτίζουν με τον Πλούτωνα Ζυγοί, Αιγόκεροι και άλλο 1 ζώδιο - «Μοιράζει» χρήμα ο Κώστας Λεφάκης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια των επόμενων ημερών και του Δεκεμβρίου και σε ποιους «μοιράζει» άπλετο χρήμα ο Κώστας Λεφάκης; Οι εβδομαδιαίες (4-12/12) προβλέψεις για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Θυμίζουμε επίσης και το Εορταστικό «μαρούλι» από τον Κώστα Λεφάκη: Βρέχει χρήμα για 3 ζώδια μόλις μπει το 2024!

Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

κωστασ-λεφακησ-ζωδια
Προβλέψεις ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Αλλάζει το σκηνικό στη ζωή πολλών από εσάς. Βαθιά στον ορίζοντα φαίνονται οι πρώτες αλλαγές στον κοινωνικό και στον επαγγελματικό τομέα. Η καθημερινότητα θα παραμείνει αγχώδης και το στενό περιβάλλον θα είναι η μόνιμη εστία των προβλημάτων για λίγο καιρό ακόμα. Επιδιώξεις συνεχίζουν να καθυστερούν ενώ η ασυνέπεια και η ρευστότητα είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στη συμπεριφορά των άλλων και στην πορεία των γεγονότων. Ερωτικά καταφέρνετε να διατηρήσετε μια εύθραυστη ισορροπία και αυτό θεωρείται μεγάλη επιτυχία στην τόσο εύθραυστη εποχή μας!

Ταύρος

Δυνατές θα είναι οι συναισθηματικές αναμοχλεύσεις που θα προκαλέσουν ορισμένα γεγονότα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε στωικά. Ευτυχώς ξεπερνάτε τις γνωστές οικονομικές σας ανασφάλειες χάρη στην ενίσχυση του εισοδήματος σας. Με την έναρξη του Δεκεμβρίου αρχίζει μια καλύτερη εποχή για τις σχέσεις σας. Ωστόσο οι εκνευρισμοί και οι παρεξηγήσεις συνεχίζουν να υπάρχουν. Προσπαθήστε να φιλοσοφήσετε την όλη κατάσταση και μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που ακούτε. Φροντίστε την υγεία και τη διατροφή σας, αποφεύγοντας τις υπερβολές που προκαλεί κάθε κατάσταση άγχους.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρουσα η εποχή αυτή αλλά και πολύ κουραστική. Διάφορα ζητήματα σας απασχολούν και εσείς τρέχετε για να ανταποκριθείτε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόγραμμα. Προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές υποχρεώσεις εμπλέκονται μεταξύ τους. Ο Άρης από τον Τοξότη σας φέρνει συχνά αντιμέτωπους με ομάδες ανθρώπων που έχουν διαφορετικές ιδέες από τις δικές σας. Το συμφέρον σας αυτήν την εβδομάδα είναι να παραμείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας και να μην αλλάζετε πορεία, ούτε να παρακάμπτετε εκείνους που έχουν δύναμη. Συχνές πιέσεις στα οικονομικά υπάρχουν εξαιτίας αναγκών.

Καρκίνος

Ο Άρης διατηρεί το άγχος σας όσο και αν εσείς το κρύβετε διακριτικά. Υποχρεώσεις και ευθύνες συνεχίζονται ή και πληθαίνουν. Η οικογένεια προβάλει πιεστικά κάποιες ανάγκες της. Η καθημερινότητα είναι πιο κουραστική από όσο θα θέλατε. Σχετική πρόοδος παρατηρείται στην εργασία και ορισμένοι θα λάβετε και μικρή βοήθεια, ή αναγνώριση. Οικονομικά φροντίστε να κάνετε μια συνετή διαχείριση καθώς πλησιάζουν και οι γιορτές και λίγα έξτρα χρήματα στο πορτοφόλι σας σίγουρα θα τα χρειαστείτε. Μέσα σε όλα προβάλει και η πιθανότητα ενός ταξιδιού.

Λέων

Σημαντικές οι πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου για τους περισσότερους από εσάς. Θέματα επιχειρηματικά ή σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα περνούν σε ένα πιο ενδιαφέρον στάδιο. Μέσα σε όλα αυξάνει η κινητικότητα και οι κοινωνικές σας δραστηριότητες, αλλά κάντε μια επιλογή για το που και πως θα διαθέσετε το χρόνο σας. Συναισθηματικά καταφέρνετε να διατηρήσετε αυτό που σας αφορά. Οικογενειακές υποθέσεις φαίνεται να τακτοποιούνται, ενώ στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είστε περισσότερο διπλωμάτες από άλλες φορές. Οικονομικά, αποφύγετε λάθη και παγίδες.

Παρθένος

Εξαιρετικά περίεργο είναι το διάστημα αυτό και μαζί λίγο ακατάστατο. Και ενώ εσείς είστε άνθρωποι του προγράμματος και της τάξης, άνθρωποι και περιστατικά παίζουν μαζί σας αλλάζοντας συνέχεια αυτό που εσείς οργανώνετε. Διατηρήστε λοιπόν εναλλακτικές λύσεις και αναπτύξτε ευελιξία στην συμπεριφορά σας. Η κούραση όμως ας μένει έξω από την προσωπική σας ζωή και ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας. Αυτήν την περίοδο κάποιοι θα χρειαστεί να παρασταθείτε σε αγαπημένους που έχουν ανάγκη και άλλοι να επιβεβαιώσετε τα αισθήματα απέναντι σε ευάλωτο σύντροφο. Οικονομικά διαχειριστείτε καλύτερα το εισόδημά σας!

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

Ζυγός

Θορυβώδης και κουραστική είναι η επόμενη περίοδος μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυξάνονται οι συζητήσεις για θέματα που σας αφορούν αλλά και δεν προωθούνται τόσο εύκολα όσο θα θέλατε. Ο επαγγελματικός τομέας συνωμοτεί συχνά ενάντια στο νευρικό σας σύστημα και στην καθημερινή σας ηρεμία. Μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που δεν σας αντιστοιχούν και μην χάνετε χρόνο σε υποθέσεις που δεν εξελίσσονται. Επειδή αυτό δεν θα αλλάξει πάρτε τα μέτρα σας και φροντίστε να έχετε αντίστοιχους εξοπλισμούς και τακτικές για να μπορείτε να ανταπεξέρθετε στην όλη κατάσταση. Αισθηματικά, δείτε μήπως μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ακόμα πιο προσωπικό.

Σκορπιός

Δίνεται έμφαση στο αίσθημα της οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας αυτήν την περίοδο, ενώ μια σειρά από απρόβλεπτα ή τυχαία περιστατικά και γεγονότα μέλλεται να τα δοκιμάσει λίγο αργότερα. Ο Ερμής σας δίνει ένα μικρό περιθώριο για τη λήψη άμεσων αποφάσεων σε καλά μελετημένα σχέδια. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει τα επιχειρήματά σας και σας βοηθά να κατοχυρώσετε δικαιώματα. Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται και αναβαθμίζεται. Ο Άρης σας κάνει πιο μαχητικούς στις οικονομικές σας διεκδικήσεις και πιο αποτελεσματικούς σε συνεργασίες που εξυπηρετούν κάποιο κοινό συμφέρον.

Τοξότης

Ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς και είτε το θέλετε, είτε όχι γίνεστε οι πρωταγωνιστές μιας μαχητικής εποχής. Οργανώστε τα σχέδιά σας, επικοινωνήστε με ανθρώπους σημαντικούς και χρήσιμους και μη σταματάτε τις εξελίξεις που σας ευνοούν. Λίγη περισσότερη προσπάθεια αξίζει τον κόπο αφού θα φέρει καλά αποτελέσματα. Αισθηματικά δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για τον σύντροφο, ή τον άνθρωπο που σας αφορά. Οικονομικά δεν θα αποφύγετε κάποια έξοδα σκοπιμότητας, σύντομα όμως θα έχετε την ανάλογη ανταμοιβή. Φροντίστε τον εαυτό σας, την υγεία, ψυχική και σωματική και ακολουθήστε το ένστικτό σας όταν αντιμετωπίζετε διλήμματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share