Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εξαιρετικά νέα από την Λίτσα Πατέρα - Βαλίτσα γεμάτη χρήματα για Αιγόκερους κι άλλα 2 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα φέρνει ευχάριστα!

27 Νοεμβρίου 2023 14:00
Εξαιρετικά νέα από την Λίτσα Πατέρα - Βαλίτσα γεμάτη χρήματα για Αιγόκερους κι άλλα 2 ζώδια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα;

Λίτσα Πατέρα: Η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Διδύμους, θα δώσει την ώθηση να διαφοροποιηθεί ο τρόπος σκέψης, αλλάζει η σκοπιά της αντίληψης. Οι προβληματισμένοι και απογοητευμένοι θα καταφέρουν να αφήσουν πίσω τους την απαισιοδοξία, θα φωτιστούν οι θετικές και αισιόδοξες πτυχές των καταστάσεων.

Δείτε με την ευκαιρία: Τσουβάλια με ευρώ: Γεμίζουν χρήμα Ζυγοί κι άλλα 2 ζώδια - Ευχάριστα από την Βίκυ Παγιατάκη

Εξαιρετικά νέα από την Λίτσα Πατέρα - Βαλίτσα γεμάτη χρήματα για Αιγόκερους κι άλλα 2 ζώδια

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, σε σύγχυση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός κόσμος, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικές εναλλαγές. Η διαίσθηση θα είναι έντονη, ωστόσο, για να αποδειχτεί σωστή απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τον ορθολογικό και αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Οι συναισθηματικοί χαρακτήρες προσοχή να μην παρασυρθούν από το προαίσθημα και την εσωτερική τους δίνη γιατί θα υποπέσουν σε λάθη και υπερβολές.

Δείτε την τάση της ημέρας από την Λίτσα Πατέρα στο παρακάτω βίντεο:

Φίλοι μου, καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αυτή είναι #ΗΤάσηΤηςΗμέρας για σήμερα 27 Νοεμβρίου, με αναφορά στην Πανσέληνο. Ποιους επηρεάζει και τι να προσέξετε; Δείτε στο νέο μου μήνυμα. #LitsaPatera #Astrologia_by_Litsa_Patera

Posted by Litsa Patera on Monday, November 27, 2023

Δεν υπάρχει αμφιβολία: Αυτά είναι τα 5 πιο ανυπόφορα ζώδια που υπάρχουν

Ζώδια: Όλοι είμαστε ενοχλητικοί κατά καιρούς. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που φαίνεται να εκνευρίζουν τους άλλους σε τακτική βάση. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιά ζώδια «κρούει» το καμπανάκι η Βίκυ Παγιατάκη ενόψει της νέας Πανσελήνου.

Μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση και ένταση, να γίνουν αλαζόνες και υπερόπτες ή να γίνουν «στενός κορσές». Και σε ένα βαθμό αυτή η συμπεριφορά τους μπορεί να αποδοθεί στο ζώδιο στο οποίο ανήκουν.

Δείτε παρακάτω ποια ζώδια είναι από ενοχλητικά μέχρι και… εξοργιστικά:

  • Κριός
  • Λέων
  • Δίδυμος
  • Υδροχόος
  • Καρκίνος

Κριός

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός έχει την τάση να είναι ανυπόμονος, γρήγορος και τολμηρός. Μερικές φορές αυτές οι συμπεριφορές μπορεί να θεωρηθούν ενοχλητικές, ανάλογα με το ποιος είναι ο αποδέκτης τους. «Ο Κριός αντιδρά στα πράγματα ακαριαία αιχμαλωτίζοντας τους ανθρώπους, κάτι που δεν είναι πάντα ένας δημοφιλής τρόπος», λέει η διάσημη αστρολόγος και μέντιουμ Inbaal Honigman.

Τα πιο ήρεμα ζώδια μπορούν να διαπιστώσουν ότι ο Κριός βρίσκεται σε μια διαρκή κίνηση και ένταση, αφού δυσκολεύεται να κάνει ένα διάλειμμα, με αποτέλεσμα και κανένας γύρω τους να μην κάνει διάλειμμα. Το να μάθετε να διαβάζετε την ενέργεια ενός χώρου – και να χαλαρώνετε όταν χρειάζεται – θα σας βοηθήσει πάρα πολύ, αν ανήκετε σε το ζώδιο.

Λέων

Αυτό το ζώδιο δεν ταιριάζει με όλους. «Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο μπορούν να είναι υπερόπτες», λέει η επαγγελματίας αστρολόγος Anna Kovach. «Μπορεί να είναι διασκεδαστικοί και να έχουν υπέροχη αίσθηση του χιούμορ, αλλά κάνουν τα πάντα για τους εαυτούς τους». Το πιο αξιοσημείωτο, όμως, είναι η τάση αυτού του ζωδίου για ένταση και δράμα, πράγματα που μπορεί να μην γίνουν αντιληπτά από τους άλλους ανθρώπους ή να περάσουν το λάθος μήνυμα. «Μερικές φορές, η αυτοπεποίθησή τους, τους οδηγεί στην υπερεκτίμηση του εαυτού τους και η συμπεριφορά που προκύπτει από αυτό μπορεί να εκνευρίσει ή να στενοχωρήσει τους ανθρώπους», λέει η Kovach. Αν αποδεχθεί ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, ο Λέων μπορεί να αποφύγει να βλέπει τους άλλους να γουρλώνουν τα μάτια επειδή ενοχλούνται.

Δεν υπάρχει αμφιβολία: Αυτά είναι τα 5 πιο ανυπόφορα ζώδια που υπάρχουν

Δίδυμος

Το να ξοδεύετε πολύ χρόνο με αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι κουραστικό. Είναι σαν να ζουν σε ένα αδιάκοπο πάρτι, και το πιθανότερο είναι ότι – εκτός κι αν είστε στο ίδιο μήκος κύματος- ο ανεμοστρόβιλος των πράξεων και των συναισθημάτων τους μπορεί να γίνει παράλογος, σε βαθμό που δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε.

«Οι Δίδυμοι έχουν την ενέργεια δύο ανθρώπων και μπορούν να τραβήξουν όλη την προσοχή στο δωμάτιο για 24 ώρες» λέει η Kovach, σημειώνοντας επίσης: «Ο Δίδυμος είναι γνωστός για το ότι είναι γοητευτικός, διασκεδαστικός και παιχνιδιάρης. Αλλά όταν έρχεται η ώρα να σοβαρευτεί, δεν μπορεί εύκολα να αλλάξει ταχύτητα». Αυτό μπορεί να ενοχλήσει ακόμα και τους πιο στενούς φίλους και μέλη της οικογένειάς του.

Υδροχόος

Ενώ ο Υδροχόος είναι το πιο έξυπνο και καινοτόμο μέλος του ζωδιακού κύκλου, μερικές φορές το γεγονός ότι είναι πνεύμα αντιλογίας μπορεί να εκνευρίσει τους άλλους. «Οι Υδροχόοι μπορεί να είναι ένα πολύ ενεργητικό ζώδιο επειδή έχουν ανοσία στην πίεση των άλλων», λέει η Honigman. «Αν και οι Υδροχόοι είναι ευγενικοί και φιλάνθρωποι, τους αρέσει να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο – και αν οι άλλοι το βρίσκουν ενοχλητικό, αυτό είναι απλώς ένα τίμημα που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν». Αυτό το ζώδιο μπορεί να ανεχτεί την οργή και τα βλέμματα από άτομα που αποδοκιμάζουν τις συμπεριφορές και τις απόψεις τους. Φυσικά, η απροθυμία τους να αλλάξουν συχνά επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τέτοιους ανθρώπους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δεν έχουν σκοπό να ενοχλήσουν τους άλλους, λέει η Kovach. Δυστυχώς, η ευαίσθητη και συναισθηματική φύση τους μπορεί μερικές φορές να είναι φορτική – ειδικά για εκείνους στους οποίους βασίζονται περισσότερο για υποστήριξη και επιβεβαίωση. Επιπλέον, η διάθεσή τους αλλάζει συνεχώς. «Όταν βρίσκεσαι κοντά σε έναν Καρκίνο, μπορεί να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε μια βόλτα με τρενάκι», εξηγεί. Ωστόσο, το πιο απογοητευτικό χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου είναι πιθανότατα η προσκόλλησή του. «Όπως και το καβούρι, κολλάνε για μια ζωή», αναφέρει η Kovach. Ευτυχώς, ένας ισορροπημένος Καρκίνος είναι ακριβώς το αντίθετο – και μπορεί να γίνει ένας πιστός, προστατευτικός και συμπονετικός φίλος και σύντροφος

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share