Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Χρυσό» τζακ ποτ από Κώστα Λεφάκη: Πλούτη και χρήματα για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

25 Νοεμβρίου 2023 10:34
«Χρυσό» τζακ ποτ από Κώστα Λεφάκη: Πλούτη και χρήματα για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο: Ημέρα σκληρή, επικίνδυνη και ακατάλληλη για αδιαλλαξία και επιμονή. «Χρυσό» τζακ ποτ προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα έρθουν πλούτη και χρήματα.. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Απολαύστε σήμερα την θαλπωρή τού σπιτιού σας και χαρείτε τις αγορές που κάνατε τελευταία. Οικονομικές συμφωνίες θα αρχίσουν να σας στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αισθηματικά σας μπορεί να περνούν μια περίεργη φάση, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα. Μην ρισκάρετε με ξένα χρήματα τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα θετικοί είναι οι φίλοι σας απέναντί σας, και έτοιμοι να σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Ασχοληθείτε τώρα με την αισθηματική σας ζωή που δείχνει πιο ενδιαφέρουσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιλαμβάνεστε πλέον ότι οι επαγγελματικές σας προσπάθειες των τελευταίων ετών έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς. Σχεδιάστε τις κινήσεις σας με περισσότερη σιγουριά.

ζώδια Λεφάκης

ΛΕΩΝ

Ένα οικονομικό σχέδιο αρχίζει και σχηματίζεται σήμερα. Οι ιδέες σας είναι πολύ εποικοδομητικές και έχετε την ικανότητα να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που σας δίνονται τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προωθείστε με πάθος και αποφασιστικότητα τα σχέδιά σας που μπορούν να αποδώσουν θεαματικά αποτελέσματα τώρα. Επιδιώξτε κάποιες επαφές και συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια άγχη ή και υποχρεώσεις σε υποθέσεις τού σπιτιού σας κλιμακώνονται τώρα. Δείξετε ψυχραιμία στην διαχείρισή σας, και μην χαλαρώνετε στις προσπάθειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σπίτι σας και ο ιδιωτικός σας χώρος μπορεί το σαββατοκύριακο αυτό να σας προσφέρουν την χαλάρωση και την ηρεμία που επιθυμείτε. Κάντε όνειρα για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σαββατοκύριακο αυτό προσφέρεται για διασκέδαση και ερωτικά παιγνίδια. Αποσυμπιεστείτε από τα καθημερινά σας άγχη και κάντε κάποιο δωράκι στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας θα αποσπάσουν το ενδιαφέρον σας τώρα. Μην παρασύρεστε από τις τελευταίες σας επιτυχίες, και μην κάνετε υπερβολές με την διαχείρισή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διαλεκτική σας ικανότητα εντυπωσιάζει το περιβάλλον σας. Εκφράσετε με άνεση τις απόψεις σας και αξιοποιείστε σήμερα την δημιουργική σας διάθεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε διάθεση να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, και πιθανόν να ζήσετε τον έρωτα σας. Χαρίστε στον εαυτό σας περισσότερες ώρες ξενοιασιάς και διασκέδασης.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share