Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Δεν τους πλησιάζεις εύκολα: Αυτά είναι τα 4 πιο απρόσιτα ζώδια που θα συναντήσεις

Θέλουν τον τρόπο τους

2 Οκτωβρίου 2023 18:57
Δεν τους πλησιάζεις εύκολα: Αυτά είναι τα 4 πιο απρόσιτα ζώδια που θα συναντήσεις
Από Ανθή Κουρεντζή

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αστρολογία δεν μπορεί να προβλέψει τον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά ή την προσωπικότητα ενός ανθρώπου με βάση το ζώδιό του. Επομένως, δεν μπορεί κάποιος να διαχωρίσει τα ζώδια με απόλυτο τρόπο σε “απρόσιτα” ή “προσιτά”, χωρίς να λάβει όλους τους παράγοντες υπόψη του. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια θα ευνοηθούν οικονομικά, σύμφωνα με την Αγγελική Μανουσάκη.

Σύμφωνα με την αστρολογία, τα 4 πιο απρόσιτα ζώδια είναι:

  • Καρκίνος: Οι Καρκίνοι είναι πολύ προστατευτικοί με τα συναισθήματά τους και δυσκολεύονται να εμπιστευτούν τους άλλους. Μπορούν να είναι πολύ απομονωμένοι και να προτιμούν να κρατούν τα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό τους.
  • Σκορπιός: Οι Σκορπιοί είναι επίσης πολύ μυστικοπαθείς και δύσκολο να τους διαβάσεις. Μπορούν να είναι πολύ επιφυλακτικοί με τους άλλους και να μην αφήνουν εύκολα τους ανθρώπους να μπουν στη ζωή τους.
  • Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι είναι πολύ επικεντρωμένοι στην καριέρα και τις φιλοδοξίες τους. Μπορούν να είναι πολύ αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και να μην έχουν χρόνο για προσωπικές σχέσεις.
  • Ιχθύες: Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι και μπορούν να πληγωθούν εύκολα. Μπορούν να είναι πολύ προσεκτικοί με τα συναισθήματά τους και να μην θέλουν να πληγωθούν ξανά.

Δεν τους πλησιάζεις εύκολα: Αυτά είναι τα 4 πιο απρόσιτα ζώδια που θα συναντήσεις

«Κοίτασμα χρυσού» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Μοιράζονται λεφτά σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Ζώδια σήμερα: Για ακόμα μια μέρα οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι (Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου, Κώστας Λεφάκης) αναλύουν τα άστρα για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Μάλιστα αυτή τη φορά προβλέπουν «κοίτασμα χρυσού», καθώς μοιράζονται λεφτά σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.

Τι λένε Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστας Λεφάκης για τις εξελίξεις της ημέρας; Ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα και ποια όχι; Ποια θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους; Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω:

ζώδια Πατέρα Μπήλιου Λεφάκης

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσα Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share