Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

«Χρυσός» ανεμοστρόβιλος από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ταύρο «λούζει» με λεφτά Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

2 Οκτωβρίου 2023 07:00
«Χρυσός» ανεμοστρόβιλος από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ταύρο «λούζει» με λεφτά Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» ανεμοστρόβιλο προβλέπει σήμερα (2/10) η Άση Μπήλιου, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο «λούζει» με λεφτά Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου κι ενώ κανονικά αυτή η Σελήνη είναι μια ιδιαίτερα σταθερή κι ευνοϊκή Σελήνη, η όψη της με τον Ουρανό αλλά και η κύρια όψη της ημέρας που είναι η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα κάνουν τη Δευτέρα κάπως ασταθή.

Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα είναι μια όψη που εξιτάρει τη φαντασία μας, αλλά κάνει πολλές φορές δυσδιάκριτο το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Η όψη αυτή δημιουργεί μια τάση έλλειψης συγκέντρωσης, ή το μυαλό μας μπορεί να τρέχει σε μέρη μακρινά που περάσαμε όμορφα και σε στιγμές του παρελθόντος με μια νοσταλγία.

Από την άλλη ίσως μια είδηση, κάτι που μαθαίνουμε ή διαβάζουμε, να επηρεάσει πολύ τη διάθεση μας. Καλό είναι όμως να μη βασίζουμε τις αποφάσεις ή τις πράξεις μας σε πράγματα που δεν έχουμε πλήρως εξερευνήσει αν είναι αλήθεια ή απλώς «ψευδείς ειδήσεις». Μην ξεχνάμε πάντα την κάπως απατηλή φύση του Ποσειδώνα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share