Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Χρυσό» κύμα από Λίτσα Πατέρα: Λεφτά και έρωτες για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

2 Οκτωβρίου 2023 08:13
«Χρυσό» κύμα από Λίτσα Πατέρα: Λεφτά και έρωτες για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα, αλλά και κακά, γνωστοποιώντας τα μέσω της σελίδας της στο Instagram. Όπως φαίνεται, έρχεται «χρυσό» κύμα, καθώς «σκάνε» λεφτά και έρωτες για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια.

Πώς θα κυλήσει η μέρα για τον ζωδιακό κύκλο; Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Κριός - Ταύρος - Δίδυμος

ΚΡΙΟΣ

Στην καρδιά του φθινοπώρου θα προκύψουν σημαντικές εξελίξεις για την προσωπική ζωή. Μπορεί να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε μια δέσμευση ή να οδηγηθείτε σε ένα τέλος. Η έκλειψη Ηλίου στις 14 απέναντι από το ζώδιό σας βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της προσωπικής σας ζωής και σας οδηγεί σε αποφάσεις. Άλλωστε, οι συζητήσεις θα είναι ατελείωτες από τις 5 έως τις 21, κατά τη διάρκεια των οποίων καλύτερα να είστε ακροατές παρά ομιλητές. Η έκλειψη Σελήνης στις 28 μπορεί να σας παρασύρει σε μια υπερβολική αγορά, που στόχο έχει τον εντυπωσιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Οκτώβριος είναι μήνας εντατικής δουλειάς για πολλούς από εσάς. Όμως, από τις 9 ασχολείστε ολοένα και περισσότερο με την προσωπική σας ζωή. Αν είστε δεσμευμένοι, ξεκινά μια περίοδος έντασης με το άλλο σας μισό, η οποία θα μπορούσε να καταλήξει ακόμα και σε έναν χωρισμό την περίοδο της έκλειψης Σελήνης, δηλαδή προς το τέλος του μήνα. Η καλή επικοινωνία μπορεί να σώσει την κατάσταση, όμως γενικά νιώθετε πως βρίσκεστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Η αντίθεση Άρη - Κρόνου στις 28 ρίχνει λάδι στη φωτιά και αν είστε μόνοι, μπορεί να περάσετε μια περίοδο απομόνωσης και μοναξιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά στην καρδιά σας. Ο Οκτώβριος είναι κατάλληλος μήνας για να φροντίσετε τις οικογενειακές σχέσεις και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας θύμωσε ή σας ζόρισε τον προηγούμενο μήνα. Η έκλειψη Ηλίου στις 14 έρχεται σε μια περίοδο που έχετε ανάγκη να βγείτε, να φλερτάρετε και γιατί όχι να ερωτευτείτε. Το φλερτ καλά κρατεί από τις 5 έως τις 21, ενώ οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες και για ευχάριστες μετακινήσεις ή εκδρομές αλλά και για υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών. Ο μήνας θα τελειώσει με μια έκλειψη Σελήνης που θίγει θέματα υγείας.

Καρκίνος - Λέων - Παρθένος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Οκτώβριος είναι μήνας έκλειψης και μπορεί να σας φέρει μπροστά στις ευθύνες σας, κυρίως τις οικογενειακές. Το κλίμα έντασης που επικράτησε το προηγούμενο διάστημα δεν έχει αφήσει αλώβητες τις οικογενειακές σχέσεις και τώρα καλείστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και ο Ερμής, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες για διάλογο, αλλά και η έκλειψη Ηλίου στις 14. Μπορεί να μην σας αρέσει ό,τι βγει στην επιφάνεια, όμως είναι απαραίτητο να το συνειδητοποιήσετε για να το διορθώσετε. Ο μήνας θα τελειώσει με μια έκλειψη Σελήνης, η οποία συμπίπτει με την αντίθεση Άρη - Δία. Προετοιμαστείτε για ατυχία ή αναποδιά σε ένα φιλόδοξο σχέδιο.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη θα αποχωρήσει οριστικά από το ζώδιό σας στις 8, δίνοντας τέλος σε μια πολυτάραχη περίοδο, η οποία όμως τώρα θα σας βρει αναγεννημένους ερωτικά και έτοιμους για νέες εμπειρίες. Στις 12 ο Άρης περνά σε μια θέση αρκετά πιεστική, εγκαινιάζοντας μια περίοδο έντασης σε οικογενειακό επίπεδο. Όμως, η έκλειψη Ηλίου στις 14 φέρνει κοντά σας φίλους, συγγενείς, γείτονες και αγαπημένα πρόσωπα, που επιδιώκουν τη συντροφιά σας. Προσοχή απαιτείται προς το τέλος του μήνα εξαιτίας της έκλειψης Σελήνης αλλά και της αντίθεσης Άρη - Δία, που μπορεί να σας οδηγήσει σε ακρότητες. Προσπαθώντας να διορθώσετε κάτι, χαλάτε κάτι άλλο. Οικογενειακές σχέσεις περνούν περίοδο κρίσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μηνάς εκλείψεων ο Οκτώβριος, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα σημαντικό. Η πρώτη έκλειψη στις 14 θα επηρεάσει τα οικονομικά σας, δίνοντας πιθανότατα μια ευκαιρία για μια σημαντική αγορά, ενώ η δεύτερη έκλειψη στις 28 μπορεί να φέρει μια ανατροπή σε ένα φιλόδοξο σχέδιο. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 9, γεγονός που θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τις συναισθηματικές ισορροπίες σας. Οι μοναχικοί Παρθένοι μπορεί να κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Από τις 12 η καθημερινότητά σας θα γίνει ιδιαίτερα έντονη με συνεχείς μετακινήσεις, ραντεβού και επαφές. Η αντίθεση Άρη - Δία στις 28 σας παρασύρει σε μια παράτολμη και απρόσεκτη κίνηση.

Ζυγός - Σκορπιός - Τοξότης

ΖΥΓΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του νέου μήνα είναι έντονες. Και ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σας και σας προετοιμάζουν για την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 14. Όσοι έχετε γενέθλια γύρω από αυτή την ημερομηνία είναι πιθανό να τολμήσετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, ακόμα και στην εμφάνισή σας, με σκοπό την εσωτερική και εξωτερική ανανέωση. Επικοινωνιακά ξεμπλοκάρετε μετά από μια περίοδο σχεδόν δύο μηνών κρυψίνοιας και παρασκηνίου και τα λέτε έξω από τα δόντια, με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 5 έως τις 21. Η έκλειψη Σελήνης στις 28 εφιστά την προσοχή σας στα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήνας δύο εκλείψεων ο Οκτώβριος, γεγονός που τον καθιστά ξεχωριστό. Σταδιακά το παρασκήνιο θα αρχίσει να υποχωρεί και το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σας στις 12 θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που χρειάζεστε, για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες. Κάποιες από αυτές μπορεί να έχουν σχέση με την υγεία σας, εξαιτίας της έκλειψης Ηλίου στα μέσα του μήνα. Μην αγνοείτε τα σημάδια. Στο ζώδιό σας θα περάσει και ο Ερμής στις 22 και ο Ήλιος στις 23. Η συνάντηση των δύο πλανητών θα σας απελευθερώσει επικοινωνιακά και θα εκφράζεστε πλέον πιο ελεύθερα. Δώστε περισσότερο χώρο και χρόνο στον σύντροφό σας λόγω της έκλειψης Σελήνης στις 28.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνική ζωή, νέες γνωριμίες, φίλοι, δημόσιες σχέσεις προωθούν τα σχέδιά σας και τα στηρίζουν. Μάλιστα, η έκλειψη Ηλίου στα μέσα του μήνα μπορεί να φέρει στον δρόμο σας ένα πρόσωπο-κλειδί, έναν ευεργέτη ή έναν φίλο ζωής. Από τις 12, όμως, μπαίνετε σε μια περίοδο έντονου παρασκηνίου και αρκετής κούρασης, κυρίως ψυχολογικής. Χωρίς απαραίτητα να δώσετε αφορμές για σχόλια, μπορεί να πέσετε θύματα σχολιασμού, ενώ προς το τέλος του μήνα η τάση αυτή ενισχύεται εξαιτίας της έκλειψης Σελήνης. Μία αναποδιά ή ένα σχέδιο που δεν προχωράει όπως θα θέλατε σας μπλοκάρει και σας αγχώνει.

Αιγόκερως - Υδροχόος - Ιχθύς

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην καρδιά του φθινοπώρου η επαγγελματική σας πορεία εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας και στα μέσα του μήνα θα επέλθει κορύφωση όλων όσων σας απασχολούν αυτό το διάστημα εξαιτίας της έκλειψης Ηλίου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Θα γίνουν αποκαλύψεις για άτομα κύρους, για τις συνθήκες της επαγγελματικής σας δράσης, για πιθανούς ανταγωνιστές. Συναισθηματικά, όμως, τα πράγματα βελτιώνονται σημαντικά και εσείς νιώθετε πως βρίσκεστε μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν. Η έκλειψη Σελήνης στις 28 μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας βοηθήσει να ανθίσετε συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου μπορείτε να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας και να πετύχετε φιλόδοξους στόχους. Η έκλειψη Ηλίου στα μέσα του μήνα σάς οδηγεί σε ένα αποκορύφωμα σε σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις, ταξίδια. Από τα μέσα του μήνα και μετά μπαίνετε, όμως, σε μια περίοδο απαιτητική. Μπορεί να δεχτείτε επικριτικές συμπεριφορές από άτομα κύρους και λεκτικές αντιπαραθέσεις μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 28 δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και περιπλέκει τις επαγγελματικές σχέσεις. Αποτέλεσμα, να παραμελείτε αρκετά την οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ

Μηνάς εκλείψεων o Οκτώβριος. Ωστόσο, με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού από τις 12 δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ιδιαίτερα, καθώς διαθέτετε θάρρος, γοητεία και πείσμα για να πετύχετε τους στόχους σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 14 μπορεί να σας εκθέσει ως έναν βαθμό εξαιτίας των οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχετε αφήσει ανοιχτές με άλλα πρόσωπα. Ίσως σχολιαστείτε αρνητικά για την ασυνέπειά σας, όμως βρίσκετε τρόπο για να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Ο μήνας θα τελειώσει με έκλειψη Σελήνης που θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής, είτε το επιδιώξετε είτε όχι. Επικοινωνιακά έχετε το πλεονέκτημα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share