Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Κασσάνδρα» η Άση Μπήλιου: Τα πάνω κάτω για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια - Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και φέρνει προβλήματα και σύγχυση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

23 Σεπτεμβρίου 2023 07:36
«Κασσάνδρα» η Άση Μπήλιου: Τα πάνω κάτω για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια - Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και φέρνει προβλήματα και σύγχυση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κασσάνδρα» η Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστρολόγο να προειδοποιεί ότι έρχονται τα πάνω κάτω για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και φέρνει προβλήματα και σύγχυση. Αντίθετα , ευχάριστα είναι τα νέα από τη Λίτσα Πατέρα, αφού προμηνύει πως κάποια από τα ζώδια θα δουν τις απολαβές τους να ενισχύονται.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό το πρωί του Σαββάτου. Ίση μέρα ίση νύχτα έστω και για μια μέρα, πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς.

Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα πιο πρακτικό, γήινο και πειθαρχημένο ζώδιο που μας καλεί να αξιοποιήσουμε το γουηκέντ όχι μόνο διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας, αλλά και κλείνοντας εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Το Σάββατο είναι πιο άνετο από πλευράς όψεων και σούπερ επικοινωνιακό με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία και προτείνεται ανεπιφύλακτα για επαφές, ψώνια, δοσοληψίες, εξόδους και εκδρομές.

Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική με περισσότερη ένταση, καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Καρκίνοι και... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share