Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

«Χρυσή» Πανσέληνος από Μπέλλα Κυδωνάκη (25/9-1/10): Χρήματα και ευμένεια για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

20 Σεπτεμβρίου 2023 14:29
«Χρυσή» Πανσέληνος από Μπέλλα Κυδωνάκη (25/9-1/10): Χρήματα και ευμένεια για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσή» Πανσέληνο προβλέπει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το διάστημα (25/9-1/10), καθώς έρχονται χρήματα και ευμένεια για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια.

Είναι μια εβδομάδα που έχουμε την Πανσέληνο, στον άξονα Κριού - Ζυγού και πραγματικά θα την χαρακτήριζα ως μια αρκετά θετική Πανσέληνο. Λόγω του ότι δεν υπάρχουν άλλα αρνητικά αστρολογικά γεγονότα από πίσω αυτό την κάνει να είναι πιο βατή, βέβαια πάντα δυναμική. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι της Γης και του Νερού και θα απεγκλωβιστούν με έναν όχι εύκολο τρόπο αλλά το ότι μπορεί να συμβεί είναι κάτι λυτρωτικό. Ο Ερμής θα είναι στην Παρθένο και θα επηρεάζει το δεύτερο και αρχές τρίτου δεκαημέρου, θα βοηθήσει σε πρακτικά ζητήματα να λυθούν διάφορα θέματα και ζητήματα που εδώ και καιρό μπορεί να μην μπορούσαμε να τα λύσουμε.

Δείτε το βίντεο

Γονείς από...κούνια: Αυτά τα 4 ζώδια είναι γεννημένα για να κάνουν οικογένεια

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι γονείς από...κούνια. Και τι εννοούμε με αυτό; Ότι γεννήθηκαν για να κάνουν οικογένεια. Ποια είναι τα 4 ζώδια που είναι εξπέρ στο μεγάλωμα παιδιών;

Η ανατροφή ενός παιδιού είναι μια εξαιρετικά σύνθετη υπόθεση. Σύμφωνα με την αστρολογία, τα ζώδια που διαθέτουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας γονιός ώστε να το κάνει καλά, είναι τα εξής:

Αιγόκερως

Από τη φύση τους οι Αιγόκεροι φέρουν μία ανεξαρτησία και μία υπευθυνότητα που κρίνονται πολύ χρήσιμα και απαραίτητα εφόδια για να μεγαλώσεις σωστά έναν άνθρωπο. Είναι επίσης το ζώδιο που θέτει ρεαλιστικούς στόχους και πλάνα και ξέρει να διαχειρίζεται άτομα και καταστάσεις (δεν είναι τυχαίο ότι οι Αιγόκεροι κατέχουν κατεξοχήν διευθυντικές θέσεις). Σε βάζουν σε πρόγραμμα οι Αιγόκεροι.

Καρκίνος

Παρά το γεγονός ότι ένας Καρκίνος μπορεί να σου βγάλει την πίστη σαν σύντροφος, ως κηδεμόνας δεν πιάνεται. Ναι, κι όμως. Οι Καρκίνοι έχουν αυτό το διδακτικό πολύ έντονα, κι αγαπάνε ιδιαίτερα την οικογένειά τους. Θα νοιαστούν για τα προβλήματα των δικών τους ανθρώπων και θα σταθούν με ιδιαίτερη κατανόηση, χωρίς να κατακρίνουν στ’ αλήθεια (παρόλο που θα παίζουν τον δάσκαλο). Ο Καρκίνος είναι επίσης κλασικός σπιτόγατος κι αυτό είναι καλό όταν έχεις μικρά παιδιά.

ζώδια και οικογένεια

Δίδυμος

Εύστροφοι και φιλομαθείς, οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί στον λόγο και στο πνεύμα, στοιχεία που κληροδοτούν και στα παιδιά τους. Οι Δίδυμοι φέρνουν τα παιδιά τους σε επαφή με ποικίλες νέες εμπειρίες, ειδικά με όσες έχουν να κάνουν με τη διανόηση. Το παιδί ενός Διδύμου θα επισκέπτεται συχνά τη βιβλιοθήκη, τα μουσεία και τον ζωολογικό κήπο.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα και άτομα που θέλουν πάντα να μαθαίνουν και να εξερευνούν νέα πράγματα. Το πάθος τους αυτό το μεταφέρουν και στα παιδιά τους, προτείνοντάς τους διαρκώς να δοκιμάσουν κάτι νέο ή να επισκεφθούν καινούργια μέρη. Έχουν, επίσης, πολλή ενέργεια, οπότε μπορούν να συμβαδίσουν τόσο με τα υπερκινητικά πιτσιρίκια όσο και με τους δραστήριους έφηβους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share