Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Επιλέγουν πάντα λάθος σύντροφο: Τα 3 ζώδια που αγνοούν τα red flags στις σχέσεις τους

Συνεχώς εθελοτυφλούν...

28 Ιουλίου 2023 18:52
Επιλέγουν πάντα λάθος σύντροφο: Τα 3 ζώδια που αγνοούν τα red flags στις σχέσεις τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν 3 ζώδια που επιλέγουν πάντα λάθος σύντροφο και αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί αγνοούν τα red flags στις σχέσεις τους.

Σίγουρα έχετε γνωρίσει έναν άνθρωπο που αγνοεί την τοξική συμπεριφορά του συντρόφου του στη σχέση. Και ας είμαστε ειλικρινείς, έχουμε βρεθεί και εμείς σε αυτή τη θέση. Ο καθένας και η καθεμία μας, αν αναλογιστούμε τη ζωή και τις σχέσεις μας, έχουμε υπάρξει σε μία στην οποία κάναμε τα στραβά μάτια σε έναν σύντροφο που έλεγε ψέματα, ήταν αγενής ή μας απατούσε. Ενώ, αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που αγαπούν πολύ την οικογένεια.

Αλλά, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που δυσκολεύονται περισσότερο να δουν αυτά τα red flags στις σχέσεις τους και τα αγνοούν για πολύ καιρό, έτσι παραμένουν σε μία τοξική κατάσταση για περισσότερο ή αργούν να την ξεπεράσουν.

Σε ποια ζώδια μπορεί να ανήκουν;

ζώδια σχέσεις

Ταύρος

Οι Ταύροι αγαπούν τη σταθερότητα. Όταν μια σχέση ξεκινήσει θα κάνουν τα πάντα για να την κρατήσουν. Και ενώ μπορεί να αναγνωρίζουν τα σημάδια τοξικότητας, θα περιμένουν μέχρι τα πράγματα να βελτιωθούν. Το πείσμα και ο εγωισμός τους δεν τους επιτρέπει να χαλάσουν την τέλεια εικόνα τους, ενώ αν τους συμπεριφερθεί κάποιος σκάρτα, είναι πρόθυμοι να τον συγχωρήσουν, εφ’ όσον η καθημερινότητά τους δεν διαταράσσεται.

Καρκίνος

Ευαίσθητοι και πολύ ρομαντικοί οι Καρκίνοι ορισμένες φορές μπερδεύουν τα σημάδια τοξικότητας (όπως το love bombing) με τρυφερότητα και αγάπη. Επειδή οι ίδιοι έχουν μάθει να δίνουν χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα, θεωρούν πως και οι άλλοι θα κάνουν το ίδιο. Επιπλέον, θα προσπαθήσουν να αποδεχθούν τα ελαττώματα των άλλων, αφού είναι στη φύση τους να μην κρίνουν.

Ιχθύς

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων προτιμούν να ζουν στο δικό τους ρόζ συννεφάκι και έχουν πολλή αγάπη μέσα τους. Μάλιστα, πιστεύουν πως ο έρωτας και η αγάπη είναι πάνω από όλα, για αυτό και αρνούνται να παραδεχτούν πως η σχέση τους έχει κάποιο πρόβλημα. Παράλληλα, δυσκολεύονται πολύ να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν, γι’ αυτό μπορεί και να παραμένουν σε μία προβληματική σχέση.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share