Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

«Πλουσιοπάροχα» μαντάτα από τον Κώστα Λεφάκη: Πέφτει χρήμα στις ζωές Παρθένων, Αιγόκερων και άλλων 3 ζωδίων!

Ο έμπειρος αστρολόγος δίνει στίγμα οικονομική ενίσχυσης!

16 Σεπτεμβρίου 2023 11:08
«Πλουσιοπάροχα» μαντάτα από τον Κώστα Λεφάκη: Πέφτει χρήμα στις ζωές Παρθένων, Αιγόκερων και άλλων 3 ζωδίων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Σας παρουσιάζουμε για ακόμη μία μέρα τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια. Για ποιους έχει «πλουσιοπάροχα» μαντάτα και πέφτει χρήμα στις ζωές τους; Με την ευκαιρία, θυμίζουμε και τη «χρυσή εποχή» της Άσης Μπήλιου - Ευφορία και κέρδη για Ταύρους, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια!

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας (16/9) από τον Κώστα Λεφάκη

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Υποδεχτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο με ιδιαίτερη ανακούφιση, καθώς πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Η Αφροδίτη θα σας προσφέρει μία όαση χαλάρωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ταξιδάκι μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, ειδικά αν συνοδευτεί με τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά η μέρα σήμερα φέρνει ανατροπές στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα δημιουργικό σας σχέδιο μπαίνει τώρα σε καλύτερη φάση. Δείχνετε ιδιαίτερα φορτισμένοι με την προώθηση κάποιων οικονομικών σας συμφερόντων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στην επαγγελματική σας ζωή, που μπαίνει σε μία κρίσιμη φάση. Φανείτε πάντα πολύ προσεκτικοί στις όποιες αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Κάποια μικρή απογοήτευση στην ερωτική σας ζωή μπορεί να σας προσγειώσει λίγο ανώμαλα στην σκληρή πραγματικότητα. Προσέξτε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία σημαντική οικονομική επιτυχία μπορεί να έρθει ξαφνικά και να αλλάξει τα δεδομένα στην δουλειά σας. Δείτε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε εμπαθείς συμπεριφορές στην ερωτική σας ζωή, και διοχετεύστε τον δυναμισμό σας για την προώθηση ενός οικονομικού σας σχεδίου. Βασιστείτε τώρα στις δικές σας δυνάμεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία σημαντική απόφαση καλείστε να πάρετε στην δουλειά σας, αλλά το μυαλό σας βρίσκεται αλλού. Ξεδιπλώστε τώρα τις δημιουργικές σας ιδέες για να βρείτε έξυπνες λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερες εντάσεις παρουσιάζει ο επικοινωνιακός σας τομέας, όπου θα πρέπει, αφ’ ενός να το εκμεταλλευτείτε, αλλά αφ’ ετέρου να κάνετε κάποιες περικοπές για να ανταποκριθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία γνωριμία σήμερα μπορεί να αποδειχτεί σημαντική για την ζωή σας. Από την άλλη, θα πρέπει παράλληλα να διαφυλάξετε κάποια μυστικά σας. Μην ανοίγετε όλα τα χαρτιά σας ακόμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες ευκαιρίες αρχίζουν να παρουσιάζονται για τα οικονομικά σας, και μία μυστική συμφωνία μπορεί να σας οδηγήσει σ’ ένα καλύτερο αύριο. Αναπτύξετε κοινωνική δράση.

ΙΧΘΕΙΣ

Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορεί να δώσουν ένα πολύ καλό οικονομικό αποτέλεσμα τώρα. Μην εναποθέτετε τις ελπίδες σας σε κάποιο πρόσωπο που δεν αποκαλύπτει εύκολα τις προθέσεις του.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share