Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

«Χρυσή εποχή» της Άσης Μπήλιου - Ευφορία και κέρδη για Ταύρους, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια!

Οι προβλέψεις της γνωστής αστρολόγου φέρνουν πολλά χαμόγελα αυτή τη φορά

16 Σεπτεμβρίου 2023 07:56
«Χρυσή εποχή» της Άσης Μπήλιου - Ευφορία και κέρδη για Ταύρους, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια - Άση Μπήλιου: Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου χωρίς ανάδρομο Ερμή και Αφροδίτη απλώνεται μπροστά μας και είναι ίσως το πιο θετικό γουηκέντ του μήνα ως τώρα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας προτεραιότητα στις επαφές μας με τους άλλους και την κοινωνικότητα.

Το Σάββατο σχηματίζεται το υπέροχο τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, μια όψη που βοηθά να έχουμε έμπνευση, πρωτότυπες ιδέες, καλύτερη εικόνα των αλλαγών που πρέπει να πραγματοποιήσουμε προκειμένου να έχουμε επιτυχία στους στόχους μας. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της γης: Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου.

Την Κυριακή η επικρατέστερη όψη είναι αυτή της Αφροδίτης από τον Λέοντα που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Η όψη αυτή αν και θεωρείται δυσαρμονική, ακριβώς επειδή συνδέει δυο «ευεργέτες» πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας είναι εξαιρετική για να διασκεδάσουμε, να είμαστε πιο χαλαροί, όχι όμως και να έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υποχρεώσεων και δουλειάς γιατί η τάση είναι να τεμπελιάζουμε λίγο. Ωραία όψη για γνωριμίες, επαφές με φίλους και γνωστούς, αλλά θέλει προσοχή στις...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share