Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Χώρισέ τους, μαζί τους δεν έχεις μέλλον: Tα 3 ζώδια που απεχθάνονται τις μόνιμες σχέσεις

Μείνε μακριά!

15 Σεπτεμβρίου 2023 10:06
Χώρισέ τους, μαζί τους δεν έχεις μέλλον: Tα 3 ζώδια που απεχθάνονται τις μόνιμες σχέσεις
Πηγή φωτογραφίας: shutterstock.com
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Είτε πιστεύεις στην αστρολογία είτε όχι, το ζώδιό μας αποκαλύπτει τόσα πολλά για την προσωπικότητα, τα χαρακτηριστικά και τις πράξεις μας, ειδικά όταν πρόκειται για γνωριμίες και σχέσεις.

Υπάρχουν τρία ζώδια που θα σε δυσκολέψουν πάρα πολύ αν κάνεις σχέση μαζί τους, καθώς τα χαρακτηριστικά τους αποδεικνύουν ότι δεν είναι εύκολο να συνυπάρξεις μαζί τους.

Δείτε επίσης: «Περιμένω να πνιγούν 2 πόλεις από καταστροφή»: Ανατριχιαστική επιβεβαίωση πρόβλεψης του Κώστα Λεφάκη από τον περασμένο Ιανουάριο!

Ζώδια σχέση
Πηγή φωτογραφίας: shutterstock.com

Πρόκειται για τα εξής:

Παρθένος: Ο άνδρας Παρθένος είναι ιδιαίτερα ανασφαλής και αυτό οδηγεί σε συγκρούσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι του. Γνωρίζει τα μειονεκτήματά του, ωστόσο, δεν εργάζεται προς τη σωστή κατεύθυνση για να τα διορθώσει, με αποτέλεσμα η κατάσταση να κλιμακώνεται και να φτάνει σε σημείο έκρηξης.

Αιγόκερως: Ο άνδρας Αιγόκερως δεσμεύεται δύσκολα και έχει νούμερο ένα προτεραιότητά του την καριέρα του και όχι τη σχέση του, με αποτέλεσμα να αναζητά μία σύντροφο που θα ακολουθεί το πρόγραμμά του, όσο πιεστικό και αν είναι αυτό.

Ιχθύς: Ο άνδρας Ιχθύς είναι ευαίσθητος και ευγενικός, όμως έχει την τάση να κάνει τις σχέσεις του… τοξικές. Δημιουργεί ένα δυσλειτουργικό κλίμα και αδυνατεί να κατανοήσει τα προβλήματα που υπάρχουν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share