Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Οικονομική κατάρρευση από την Λίτσα Πατέρα: Πραγματική «Τρίτη και 13» για αυτά τα 3 ζώδια!

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

13 Ιουνίου 2023 09:21
Οικονομική κατάρρευση από την Λίτσα Πατέρα: Πραγματική «Τρίτη και 13» για αυτά τα 3 ζώδια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Τρίτη και 13 σήμερα και για πολλά ζώδια τα οικονομικά τους δεν θα κυλήσουν ομαλά σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα!

Η έμπειρη αστρολόγος, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ανέλυσε τα άστρα για τα 12 ζώδια και αναφέρθηκε στο καθένα ξεχωριστά, εστιάζοντας στα οικονομικά ζητήματα που θα αντιμετωπίσουν κυρίως 3 εξ αυτών!

Επίσης ποια άλλα ζώδια θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά και ποια τα περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά τους; Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα παρακάτω!

«Χρυσοπηγή» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Άφθονα χρήματα για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

Λίτσα Πατέρα ζώδια: Κριός, Ταύρος

Λίτσα Πατέρα ζώδια: Δίδυμος, Καρκίνος

Λίτσα Πατέρα ζώδια: Λέων, Παρθένος

Λίτσα Πατέρα ζώδια: Ζυγός, Σκορπιός

Λίτσα Πατέρα ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως

Λίτσα Πατέρα ζώδια: Υδροχόος, Ιχθύς

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 13 Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 13 Ιουνίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η όψη του Ερμή στον Δίδυμο.

Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη, σχηματίζεται το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα. Η μέρα σου είναι πολύ πιεστική και φορτική στα επαγγελματικά, πιέζεις πολύ τον εαυτό σου για την επιτυχία και την διάκριση που ζητάς, αλλά αυτή την ημέρα θα υπάρξουν ίντριγκες, ανταγωνισμοί και ισχυρές πιέσεις! Έλεγξε την παρορμητικότητα, την βιασύνη, που σου στερούν πολλές ευκαιρίες. Η αναγνώριση που αποζητάς δεν θα έρθει με αυτό τον τρόπο.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου θέλει προσοχή. Κάποιοι βάζουν εμπόδια στα σχέδια σου χωρίς να αντιλαμβάνεσαι το πως και το γιατί. Έχε τις κεραίες ανοικτές γιατί δεν έχουν όλα τα άτομα καλές προθέσεις απέναντί σου, είτε σε προσεγγίζουν για να μάθουν κάτι από εσένα. Μείνε μακριά από τις παγίδες και τα παρασκήνια.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει την όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Ενώ η διάθεση σου είναι να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο, έρχονται οι έννοιες για τα οικονομικά που χωλαίνουν και αμέσως χαλάει το κλίμα. Η εσωστρέφεια σε βάζει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Προσπάθησε να μην επιβαρύνεις τον εαυτό σου με αρνητικές σκέψεις, αλλά θυμήσου ότι σήμερα έχεις την τάση να μεγαλοποιείς λίγο παραπάνω τις καταστάσεις!

Αστρολογικές προβλέψεις

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Εστιάζεις το ενδιαφέρον στις σχέσεις, τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις διαπροσωπικές. Υπάρχει μια δυσκολία στα θέματα της καριέρας που την προκαλούν οι συνεργάτες. Βάζουν εμπόδια επειδή δεν θέλουν την εξέλιξη σου. Έχεις αρκετή υπομονή ώστε να περιμένεις να περάσει η δύσκολη συγκυρία.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Τα μελλοντικά σχέδια πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα στο κενό, γιατί η καθημερινότητα σε προορίζει για άλλα πράγματα. Βασικά υπάρχουν κάποιες αναποδιές και ενώ ξεκινάς για κάπου σε πάει αλλού. Πρέπει να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες και να κλείσεις τρύπες, ώστε να σου φύγει το άγχος. Τα ταξίδια αλλά και τα μεγάλα σχέδια που κάνεις μπορούν να περιμένουν.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Όλες οι σχέσεις, επαγγελματικές, αισθηματικές, οικονομικές, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Η αλήθεια είναι πως σε κυνηγά το αδυσώπητο παρελθόν και σου μπλοκάρει την εξέλιξη. Πρέπει να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή και να τελειώσεις με αυτό, ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Προσπάθησε να περιορίσεις τις ανασφάλειες, τις καχυποψίες και τις αμφιβολίες.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη και το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, σε κάνει να βρίσκεσαι φορτισμένος με θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Οι σχέσεις περνούν δια πυρός και σιδήρου. Οι απόψεις των δικών σου ανθρώπων σε επηρεάζουν αλλά δεν καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να γίνεται πάντα το δικό τους. Είσαι συγκαταβατικός από την φύση σου και προτιμάς την σιωπή για να μη διαταράξεις τις ισορροπίες.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, φέρνει αλαλούμ στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με άνθρωπο και γι’ αυτό προτιμάς να ασχοληθείς με το βαρετό και συνηθισμένο πρόγραμμα σου. Η μέρα σήμερα είναι πιεστική με πολλές υποχρεώσεις τις οποίες μάλιστα δυσκολεύεσαι να τελειώσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει την όψη του τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Την ανεμελιά και την αισιοδοξία δεν την εξασφαλίζεις αν όλα γύρω σου είναι προβληματικά. Έτσι προτιμάς να αποκτήσεις πρώτα τις σταθερές βάσεις και το ασφαλές περιβάλλον. Σαφώς και δεν είναι εύκολο αλλά με θέληση και προσπάθεια όλα γίνονται. Ο περιορισμός στα οικονομικά σου στερεί την ανεμελιά που θα ήθελες αυτή την εποχή να είχες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Είσαι αυστηρός κριτής στην σχέση σου με την οικογένεια και αμείλικτος στις αποφάσεις. Έχεις ανυποχώρητη στάση και δεν λες να βάλεις νερό στο κρασί σου. Θυμήσου ότι κάποτε σε στήριξαν και ότι τώρα έφτασε η σειρά σου να κάνεις το ίδιο !

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σου αφορούν παρελθοντικές επιλογές που καλείσαι να διαχειριστείς. Λειτουργείς εντελώς διαισθητικά, αλλά κάποιες φορές η διαίσθηση σε εγκαταλείπει. Βάλε την λογική που σου ταιριάζει καλύτερα και προσπάθησε αυτή την ημέρα να αποφύγεις τις σκληρές αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Μη σου κακοφανεί αν αναβληθούν τα σχέδια και οι φιλοδοξίες επειδή θα πρέπει πρώτα να ασχοληθείς με την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Για να νιώσεις ασφάλεια θα πρέπει να αποταμιεύσεις κάποια έσοδα. Κάποιες εξελίξεις στο κοινωνικό περιβάλλον σε θλίβουν και αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια άτομα δεν είναι φερέγγυα όπως πίστευες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share