Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Το «άγγιγμα του Μίδα» από Κώστα Λεφάκη: Αμέτρητα χρήματα και χλιδή για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

7 Ιουνίου 2023 10:17
Το «άγγιγμα του Μίδα» από Κώστα Λεφάκη: Αμέτρητα χρήματα και χλιδή για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή. Κατάλληλη μέρα για καινούρια εγχειρήματα και τολμηρές εμπορικές κινήσεις. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, θα έρθει το «άγγιγμα του Μίδα», καθώς θα προκύψουν αμέτρητα χρήματα και χλιδή για Ταύρους και άλλα 2 ζώδια. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Κέρδη και ζημίες είναι το σενάριο αυτής της εποχής. Δε θα είναι λίγοι αυτοί που θα επωφεληθούν από οικονομικά έσοδα, όμως και τα έξοδα… δεν λείπουν. Μην εκνευρίζεστε σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Συγγενείς ή φίλοι ίσως σας προβληματίσουν.. Πολλοί μάλιστα μπορεί να θέλουν παρέμβουν και στις σχέσεις σας. Αναμόχλευση συναισθημάτων και νέες οικονομικές προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις μέρες αυτές τα επαγγελματικά σας, σας προετοιμάζουν νέες εντάσεις και ίσως αρχίσει κάτι καινούργιο που θα στηρίζεται περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις, παρά στην συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περίοδος με ιδιαίτερα ταραγμένες σχέσεις και συνεργασίες. Αναπάντεχες συναντήσεις αλλά και βελτιώσεις των σχέσεων. Πολλοί θα είστε προβληματισμένοι από οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Αιφνιδιασμοί σήμερα σε σχέσεις και συνεργασίες δεν θα λείψουν. Πολλές όμως θα είναι και οι αναθεωρήσεις που θα κάνετε στο φιλικό σας περιβάλλον. Τολμήστε να εναντιωθείτε σε κάποιους.

Κώστας Λεφάκης ζώδια
Κώστας Λεφάκης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον εργασιακό χώρο οι αντιθέσεις είναι μάλλον αναπόφευκτες, τουλάχιστον αυτή την περίοδο, αλλά αυτό που θα σας δικαιώσει είναι η σταθερότητα στις απαιτήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε εκνευρισμό στα αισθηματικά σας που τον προκαλούν ξένοι. Δεν μπορείτε να αντέξετε την ασάφεια, πρέπει όμως να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη βιαστείτε να κρίνετε και να αποφασίσετε κάτι οριστικό και μην συζητάτε με τους φίλους σας κάτι που δεν θέλετε να μαθευτεί. Μια νέα γνωριμία θα δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ορμητική σας διάθεση αυτή την περίοδο σας ανοίγει καινούργιους δρόμους. Ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια και επαφές με άτομα που ζουν μακριά σας, επίσης σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβλήματα που αφορούν την προσωπική σας και την επαγγελματική σας ζωή, δεν λείπουν. Προσέξτε την εργασία σας και αποφύγετε κάποιες αντιθέσεις με συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για μια επαγγελματική πρόταση αποφασίστε με πολλή προσοχή. Κρατήστε ώρες για ξεκούραση και ψυχαγωγία και προφυλαχθείτε από καλοκαιρινά κρυολογήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Στα ερωτικά σας μην είστε απόλυτοι γιατί αυτό σας στερεί την ευχαρίστηση που θα μπορούσε να προκύψει από την τωρινή κατάσταση. Κυνηγάτε περισσότερα από αυτά που μπορούν να σας προσφέρουν.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share