Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Απλοχεριά» από Κώστα Λεφάκη: Αβέρτα - κουβέρτα τα χρήματα για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

6 Ιουνίου 2023 10:18
«Απλοχεριά» από Κώστα Λεφάκη: Αβέρτα - κουβέρτα τα χρήματα για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήλιος σε όψη με Πλούτωνα- Αποκαλύψεις, συνωμοσίες, ή και ατυχήματα. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, έρχεται «απλοχεριά» για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα «βρέξει» χρήματα αβέρτα κουβέρτα Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

Κριός

Προβλέπεται ότι είστε από τους πιο ευνοούμενους αυτής της εποχής. Η Στόχοι, σχέσεις, επιδιώξεις, ταξίδια και σπουδές, θα δεχτούν τις ευεργετικές επιδράσεις της τύχης.

Ταύρος

Οι περισσότερες συγκυρίες θα λειτουργήσουν υπέρ σας και γενικότερα η εποχή αυτή σας ευνοεί σε πρωτοβουλίες συναισθηματικής φύσης. Ξεχάστε το παλιό ανικανοποίητο!

Δίδυμοι

Η μέρα θα κυλήσει γρήγορα και τα γεγονότα θα είναι σύνθετα. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και κυρίως επιμεληθείτε προσωπικές σχέσεις και τρέχοντα υλικά συμφέροντα.

Καρκίνος

Επηρεάζεστε έντονα από το περιβάλλον σήμερα. Δείξτε αυτοσυγκράτηση απέναντι σε προκλήσεις και αθετήσεις υποσχέσεων. Μην εκτίθεσθε εκεί που δεν πρέπει!

Λέων

Σημαντικές οι εξελίξεις στις σχέσεις σας, τις προσωπικές και τις επαγγελματικές. Αν κινηθείτε σωστά, μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας και να εξυπηρετηθείτε.

ζώδια
© Unsplash

Παρθένος

Έχετε διαφορετικές απόψεις από τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε. Αν κάτι τέτοιο δεν επηρεάζει την πορεία και τη διάθεσή σας, τότε δεν έχετε λόγο να προσπαθείτε να τους πείσετε για το αντίθετο.

Ζυγός

Μπορεί οι μέρες αυτές να είναι κουραστικές αλλά σίγουρα είναι ενδιαφέρουσες. Ίσως να ταλαιπωρηθείτε λίγο, γιατί θα βρεθείτε μέσα σε μια δίνη γεγονότων, και θα έχετε την αίσθηση ότι δεν μπορείτε κάπου να ακουμπήσετε.

Σκορπιός

Δεν θα λείψει η προσφορά από αγαπημένα πρόσωπα όπως και η συμπαράσταση από συνεργάτες. Δυστυχώς θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά προβλήματα τα οποία όμως δεν πρέπει να σας εκνευρίσουν. Άλλωστε θυμηθείτε πως μια κρίση οδηγεί σε λύσεις.

Τοξότης

Ανήκετε στην ομάδα εκείνων που ευεργετούνται από απρόοπτα και εξελίξεις. Η επικοινωνία και η πειθώ σας είναι μεγάλη και η γοητεία σας ισχυρή. Στα ερωτικά σας αποφύγετε πείσματα και επιδείξεις δύναμης.

Αιγόκερως

Ασχοληθείτε σοβαρά με τα αισθηματικά σας. Αποφύγετε εγωισμούς και βρείτε τρόπους επικοινωνίας και συνεννόησης. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις υπερβολές και μιλήστε ευθέως στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Βάλτε κάποιο φρένο στις απαιτήσεις των άλλων. Οι συμβουλές των φίλων δεν είναι πάντα οι πιο σωστές. Κρίνετε τις καταστάσεις με το δικό σας, αλάνθαστο σκεπτικό.

Ιχθύες

Το κέντρο βάρους των γεγονότων πέφτει στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζώνης. Αποφύγετε περιττά έξοδα, προσέχετε τις συναναστροφές σας και μην εμπλέκεστε σε σχόλια.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share