Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

«Σκιώδεις συμφωνίες» από τη Βίκυ Παγιατάκη: Έντονο παρασκήνιο για Τοξότες, Υδροχόους και άλλο ένα ζώδιο

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

1 Ιουνίου 2023 12:27
«Σκιώδεις συμφωνίες» από τη Βίκυ Παγιατάκη: Έντονο παρασκήνιο για Τοξότες, Υδροχόους και άλλο ένα ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος προβλέπει παρασκήνιο για Τοξότες, Υδροχόους και άλλο ένα ζώδιο. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

Κριός: Ανυπομονείτε, αλλά ίσως οι «καθυστερήσεις» να είναι για καλό

Ταύρος: Επιστρατεύστε μεθοδικότητα και υπομονή σήμερα

Δίδυμοι: Προνοητικές και προσεκτικές κινήσεις ιδιαίτερα σε…

Καρκίνος: Δώστε τα όλα και παντού σήμερα και αύριο

Λέων: Δύσκολο το «έργο» σας παντού σήμερα. Προσοχή

Παρθένος: Να προλάβετε, να σταθεροποιήσετε, να αποτρέψετε

Ζυγός: Οι υλικές και συναισθηματικές σας «κτήσεις»

Σκορπιός: Ευαισθησίες, αλλά και απελευθέρωση από…

Τοξότης: Προσκήνιο, αλλά και παρασκήνιο δουλεύουν κανονικά

Αιγόκερως: Οι φίλοι βοηθούν και προβλήματα επιλύονται

Υδροχόος: Οι πιο πάνω, οι κοντινοί και οι διπλανοί…

Ιχθύες: Τώρα πιο δυναμικά, αλλά όχι και χωρίς εμπόδια

Τα 5 ζώδια που είναι μοχθηρά και χειριστικά στις σχέσεις - Μπορούν να γίνουν βάναυσοι και αδίστακτοι με... πισώπλατα "μαχαιρώματα"

Τα 5 ζώδια που είναι μοχθηρά και χειριστικά στις σχέσεις! Πισώπλατα μαχαιρώματα και χειριστική συμπεριφορά. Μερικοί άνθρωποι δεν θα διστάσουν να "ρίξουν" τον σύντροφό τους για δικό τους όφελος.

Προσπαθούν να θεωρήσουν τον σύντροφό τους υπεύθυνο για τις πράξεις τους. Μπορεί να είναι πραγματικά βάναυσοι και αδίστακτοι αν αισθάνονται ότι δεν ακολουθούν το δικό τους δρόμο.

Παράλληλα, για μία ακόμη ημέρα η Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος προβλέπει ευημερία για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα έρθει άνεση και πολυτέλεια.

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που είναι πιθανό να είναι μοχθηρά και χειριστικά στις σχέσεις

Δίδυμοι

Οι δίδυμοι είναι γνωστοί για τη διπλή τους φύση. Αν και αυτή η ευελιξία μπορεί να είναι θετική, μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως τάση χειραγώγησης και εξαπάτησης των άλλων. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες των Διδύμων, όταν χρησιμοποιούνται αρνητικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν τις καταστάσεις προς όφελός τους.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για το χάρισμά τους και την επιθυμία τους για προσοχή. Όταν η ανάγκη τους για θαυμασμό δεν εκπληρώνεται, μπορεί να καταφύγουν στη χειραγώγηση για να ανακτήσουν τον έλεγχο ή να διεκδικήσουν την κυριαρχία τους. Η ισχυρή προσωπικότητά τους μπορεί μερικές φορές να επισκιάσει τις ανάγκες του συντρόφου τους, οδηγώντας σε χειριστικές συμπεριφορές για να διατηρήσουν την επιθυμητή θέση τους.

Ζυγός

Εκτιμούν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις τους, αλλά όταν οι ανάγκες τους δεν ικανοποιούνται, μπορεί να καταφύγουν στη χειραγώγηση ως μια μορφή εκδίκησης. Μπορούν να είναι πολύ πειστικοί και με τρόπους αθέμιτους.

Τα 5 ζώδια που είναι μοχθηρά και χειριστικά στις σχέσεις

Σκορπιός

Είναι γνωστοί για τα έντονα συναισθήματα και το πάθος τους. Όταν αυτά τα χαρακτηριστικά διοχετεύονται θετικά, οι Σκορπιοί μπορούν να είναι βαθιά πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι. Ωστόσο, αν αναδειχθεί η πιο σκοτεινή τους πλευρά, μπορεί να γίνουν κτητικοί, ζηλιάρηδες και εκδικητικοί, οδηγώντας σε χειριστική συμπεριφορά στις σχέσεις.

Αιγόκερως

Συχνά οδηγούνται από τη φιλοδοξία και την επιθυμία τους για επιτυχία. Στις σχέσεις, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χειριστική συμπεριφορά, καθώς μπορεί να δίνουν προτεραιότητα στους στόχους τους σε σχέση με τα συναισθήματα και τις ανάγκες των συντρόφων τους.

Οι Αιγόκεροι μπορούν επίσης να είναι συναισθηματικά απόμακροι, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες δύναμης μέσα στις σχέσεις. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει να σκεφτούν μοχθηρά πράγματα και να ακολουθήσουν λάθος δρόμους δράσης, όπως αναφέρει το enikos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share