Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ευημερία» από Βίκυ Παγιατάκη: Άνεση και πολυτέλεια για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

31 Μαΐου 2023 13:00
«Ευημερία» από Βίκυ Παγιατάκη: Άνεση και πολυτέλεια για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος προβλέπει ευημερία για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα έρθει άνεση και πολυτέλεια.

Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Δείτε τις προβλέψεις της

Αξίζουν μια ευκαιρία: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια σχέση

Καρκίνος

Θα έπρεπε να το είχες ήδη φανταστεί πως ο Καρκίνος δεν πρόκειται να λείπει από την συγκεκριμένη λίστα. Ο έρωτας για έναν Καρκίνο, είναι όπως το οξυγόνο για τη ζωή. Οι σχέσεις του είναι τόσο σημαντικές, και τα συναισθήματα του τόσο έντονα, που θα αφοσιωθεί ολότελα στο να κάνει τη σχέση του όσο καλύτερη γίνεται.

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή. Γιατί συνήθως τους αρέσει να δείχνουν στους άλλους πως είναι οι ιδανικοί σύντροφοι, ακόμη και αν αυτό δεν ισχύει. Ωστόσο, είναι ικανοί να σου προσφέρουν πραγματικά τα πάντα και να είναι δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές, προσπαθώντας διαρκώς να σε εντυπωσιάζουν- αρκεί όμως, να τους δείχνεις και εσύ το αμοιβαίο ενδιαφέρον. Μόλις καταλάβουν ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, τότε δεν θα σταματήσουν να σε ικανοποιούν.

ζώδια καλύτεροι σύντροφοι

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως δεν προσπαθεί μόνο για τις σχέσεις του, αλλά για όλες τις πτυχές της ζωής του. Θέλει τόσο πολύ να τα πηγαίνει καλά σε όλα, που στην τελική οι έρωτες του, είναι κάτι σαν διαφυγή για εκείνον. Θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σου δείξουν τα συναισθήματα τους, να σου εκφραστούν και να αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, θα το καταφέρουν και αυτό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share