Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πενταπλό οικονομικό χτύπημα από Μπήλιου, Πατέρα, Λεφάκη, Παγιατάκη, Λεούση: Ζυγοί, Σκορπιοί κι άλλα 2 ζώδια θα καταρρεύσουν!

Μεγάλη προσοχή!

30 Μαΐου 2023 14:00
Πενταπλό οικονομικό χτύπημα από Μπήλιου, Πατέρα, Λεφάκη, Παγιατάκη, Λεούση: Ζυγοί, Σκορπιοί κι άλλα 2 ζώδια θα καταρρεύσουν!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα, Κώστας Λεφάκης, Βίκυ Παγιατάκη και Άντα Λεούση συμφωνούν στις προβλέψεις τους για τα 12 ζώδια!

Ποια είναι αυτά που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσκεκτικά σύμφωνα με τους πέντε έμπειρους αστρολόγους! Ποια ζώδια θα έχουν οικονομική κατάρρευση τις επόμενες ημέρες;

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις των 5 αστρολόγων:

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυ Παγιατάκη πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άντα Λεούση πατήστε εδώ

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Μαΐου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 30 Μαΐου. Τι μας περιμένει; Ενώ, δείτε πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η όψη της Αφροδίτης στον Λέοντα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα Τρίτη κι εσύ φίλε Κριέ, τελειώνεις με τις εκκρεμότητες των διαπροσωπικών σχέσεων και ότι σε έφερε αντιμέτωπο με τους άλλους. Βάζεις σε προτεραιότητα τους ανθρώπους που σου έχουν συμπαρασταθεί και τους υπόλοιπους τους κάνεις στην άκρη. Οι επιλογές σου είναι σωστές και το ένστικτο σου αλάνθαστο. Διαλέγεις που θα δώσεις την προσοχή και την αγάπη σου και δεν παρασύρεσαι από κόλακες που θέλουν να εισχωρήσουν στην ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Τρίτη είναι μια εντελώς απαιτητική μέρα με πολλές δουλειές που πρέπει να τακτοποιήσεις. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις εμπεριέχουν το στοιχείο της καχυποψίας και νιώθεις ανασφαλής με όποιον σε πλησιάζει. Παρόλα αυτά η ζωή φέρνει κοντά σου άτομα που αξίζουν πρέπει να κρατήσεις στο πλευρό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα Τρίτη αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεση σου βελτιώνεται, από χαρούμενες ειδήσεις. Ευχάριστα νέα σου ανεβάζουν την διάθεση. Μπορείς να περιμένεις, ευχάριστες ειδήσεις και νέα, που θα σου επαναφέρουν την αισιοδοξία σου! Θα έχεις επιπλέον, μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχεις πολλούς από τους μεγαλεπήβολους στόχους σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα Τρίτη, είσαι αρκετά ευαίσθητος και τρυφερός! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο οικογενειακό περιβάλλον και στους δικούς σου ανθρώπους, που αγαπάς! Κατά την διάρκεια της ημέρας, μία χαρμόσυνη είδηση θα έρθει, μέσα από επικοινωνίες, οι οποίες θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΛΕΩΝ

Σήμερα Τρίτη κι εσύ αγαπητέ Λέοντα, διανύεις μία όμορφη ημέρα. Κοινωνικοποιείσαι και σε ενδιαφέρει να συναναστραφείς με άτομα του στενού περιβάλλοντος. Κάνεις πολλές επαφές και γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην παρέα. Η θετική σου στάση ανταμείβεται. Ο φιλικός τομέας υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Τρίτη, οι ανέφικτες προσδοκίες σε απογοητεύουν. Πρόκειται για ουτοπίες σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μη πιστεύεις τα μεγάλα λόγια που ακούς, αλλά ταυτόχρονα μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Μαΐου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο σήμερα Τρίτη, σε κάνει να λάμπεις και να μην περνάς απαρατήρητος. Είσαι γεμάτος ενθουσιασμό και δραστηριότητα. Ασχολείσαι με την επίτευξη ενός στόχου και κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Μην είσαι πολύ απαιτητικός από τους γύρω σου γιατί δεν έχουν όλοι την δική σου ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, επιτέλους σήμερα Τρίτη και νιώθεις ασφαλής και σίγουρος μετά από καιρό. Έρχονται έτσι τα πράγματα και τα γεγονότα εξελίσσονται με ομαλότητα. Οι συνομιλητές σου πείθονται και ακολουθούν τις απόψεις σου. Η γνώμη σου μετράει! Αρκετά έμεινες στην απραξία και αρκετή υπομονή έχεις κάνει ώρα να βγεις και πάλι στην αρένα των διεκδικήσεων… μπορείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Τρίτη, είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και δικτυώνεσαι σε ομάδες ατόμων όπου σας δένουν κοινοί στόχοι. Είσαι δημοφιλής στην παρέα των φίλων και αποζητούν τη συντροφιά σου και την συζήτηση μαζί σου. Διαθέτεις τόλμη και είσαι θαρραλέος. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις πάνε από το καλό στο καλύτερο. Προσοχή μόνο μη δώσεις λαβές για κουτσομπολιά και σχόλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη, και η μέρα προδιαγράφεται κουραστική και απαιτητική. Τους ώμους σου βαραίνουν πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Έχεις να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Στο τέλος καταφέρνεις να κερδίσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή και υπόσταση. Η δημόσια εικόνα λειτουργεί θετικά και προκαλεί σεβασμό των άλλων προς το πρόσωπο σου. Ξεπερνάς κάθε εμπόδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα Τρίτη κι εσύ φίλε Υδροχόε, και όλη η τύχη του σύμπαντος είναι με το μέρος σου. Είσαι αισιόδοξος, ανεξάρτητος και καλοπερνάς. Διασκεδάζεις και απολαμβάνεις την καλή παρέα, την χαρά και την αισιοδοξία. Προωθείς τα σχέδια σου και παράλληλα ακτινοβολείς από την λάμψη που εκπέμπεις. Ασχολείσαι με τα παιδιά και τα χόμπι σου.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος και δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Αντιλαμβάνεσαι την απομάκρυνση των άλλων και αυτό σε καταθλίβει περισσότερο. Δεν χρειάζεται άγχος καθώς όλοι κάποια στιγμή θέλουν να απομονωθούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Ξεκουράσου και πάρε τον χρόνο που έχεις ανάγκη για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τίποτα άλλο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share