Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Οικονομική απογείωση γι' αυτό το 1 ζώδιο: Τέλος στην φτώχεια από τον Κώστα Λεφάκη!

Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις!

30 Μαΐου 2023 09:14
Οικονομική απογείωση γι' αυτό το 1 ζώδιο: Τέλος στην φτώχεια από τον Κώστα Λεφάκη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Ο Κώστας Λεφάκης, μέσα από την συνεργασία του με το elle.gr, αναλύει τα άστρα και αποκαλύπτει το ζώδιο που θα έχει οικονομική απογείωση!

Ποιο θα είναι αυτό; Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη πρόκειται για τον Κριό, ο οποίος παρότι έχει κάποιες οικονομικές δυσκολίες πολύ σύντομα όλα θα αλλάξουν!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη παρακάτω:

Κριός

Όσοι περνάτε ένα είδος ταλαιπωρίας, ή οικονομικής στενότητας, να ξέρετε ότι σύντομα θα αποζημιωθείτε για την υπομονή και την στωικότητά σας.

Ταύρος

Φροντίστε να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας! Επιμείνετε εκεί που βλέπετε ότι τα πράγματα εξελίσσονται θετικά και μην διστάζετε να κάνετε κάτι παραπάνω για να το επιτύχετε.

Δίδυμοι

Ο ρεαλισμός θα αποδειχτεί ο καλύτερος σύμμαχος για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Αποφύγετε αδιέξοδες εντάσεις και διαφωνίες στο προσωπικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Οι αντίθετες απόψεις των άλλων σας χαρίζουν μια μεγάλη γκάμα γνώσεων που, αν την χειριστείτε έξυπνα, θα βγείτε πολύ κερδισμένοι.

Οικονομική απογείωση γι' αυτό το 1 ζώδιο: Τέλος στην φτώχεια από τον Κώστα Λεφάκη!

Λέων

Κοινωνικά δεν ήρθε ακόμα η ώρα να πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας, ούτε να προκαλέσετε εντυπώσεις που δεν σας ωφελούν. Εσείς και οι άλλοι είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας που ακολουθεί.

Παρθένος

Προσοχή στην συναισθηματική πίεση που σας ασκεί το προσωπικό περιβάλλον. Είναι η περίοδος που συμβαίνουν αλλαγές και χρειάζεται να διατηρείτε τον έλεγχο.

Ζυγός

Είστε σε καλύτερη θέση τώρα από ότι στο παρελθόν στην καθημερινότητά σας και θα πρέπει να διατηρήσετε τα πλεονεκτήματά σας. Μικρές παραχωρήσεις στην οικογένεια θα φέρουν αρμονία.

Σκορπιός

Κρατήστε δυνάμεις για αυτά που σας ενδιαφέρουν, περιορίστε την εξάρτησή σας από υποχρεώσεις και προσπαθήστε να λειτουργείτε εκ του ασφαλούς.

Τοξότης

Χειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες για προβολή. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, εκείνους που αγαπάτε, αλλά και το συμφέρον σας!

Αιγόκερως

Αν σκεφτείτε θα βρείτε τις λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Μη βιάζεστε να κάνετε κάποιον συμβιβασμό που σας προτείνουν καθώς η περίοδος είναι ρευστή.

Υδροχόος

Οι φίλοι, οι μετακινήσεις, οι επαφές σας χαρίζουν ευχαρίστηση. Ξεχάστε για σήμερα ότι σας απασχολεί και χαλαρώστε.

Ιχθύες

Το ένστικτό σας προειδοποιεί για τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες σας. Λειτουργείστε πρακτικά και ρεαλιστικά εκτιμώντας όλα τα δεδομένα.

Ζώδια και σχέσεις: Οι συνδυασμοί που αποτελούν ιδανικά ζευγάρια και είναι «φωτιά»

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν ζώδια που αν βρεθούν μαζί θα έχουν την πιο ονειρεμένη σχέση. Ποιοι συνδυασμοί αποτελούν τα πιο ιδανικά ζευγάρια «φωτιά».

Το άλλο μας μισό έχει σίγουρα κάποια κοινά χαρακτηριστικά με εμάς -ή και όχι- και βρίσκεται κάπου εκεί έξω, στην αναζήτησή μας. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Όποια κι αν είναι τα κριτήρια όσον αφορά τον παντοτινό σύντροφό μας σίγουρα η χημεία παίζει καθοριστικό ρόλο και σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν ζώδια γεννημένα το ένα για το άλλο.

Όπως αναφέρεται στο SELF, ορισμένα ζώδια, άπαξ και γνωριστούν, είναι ιδανικοί σύντροφοι. Τα ζευγάρια αυτά αποτελούν ζηλευτά παραδείγματα ενώ παράλληλα οι πιθανότητες να ζήσουν τον απόλυτο παντοτινό έρωτα είναι τεράστιες.

Κριός και Υδροχόος

Δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή μεταξύ ενός Κριού και του Υδροχόου, γεγονός που κάνει τη σχέση τους εξαιρετικά συναρπαστική. Και τα δύο ζώδια αγαπούν την περιπέτεια, τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα και φροντίζουν να περνούν καλά. Ενώ άλλα ζευγάρια μπορεί να κουραστούν ο ένας από τον άλλο, αυτοί οι δύο παραμένουν δυνατοί και πάντα απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Ζώδια και σχέσεις

Ταύρος και Καρκίνος

Ο Ταύρος και ο Καρκίνος παίρνουν σοβαρά τη σχέση τους. Αυτά τα δύο ζώδια διατηρούν μια στενή σύνδεση τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Υπάρχει επίσης μεταξύ τους αμοιβαίος σεβασμός και κατανόηση. Αυτό το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ισχυρό διότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και η αγάπη τους δεν ξεθωριάζει ποτέ, αντιθέτως, όσο περνάνε τα χρόνια η αγάπη τους γίνεται ακόμη πιο δυνατή.

Λέων και Τοξότης

Το πάθος είναι μεγάλο μεταξύ του Λέοντα και του Τοξότη, καθώς και τα δύο ζώδια απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και αγαπούν όσους έχουν την ίδια διάθεση με αυτούς. Είναι και οι δύο παθιασμένοι με όσα θέλουν από τη ζωή και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικοί στον σύντροφό τους. Και οι δύο είναι ζώδια της φωτιάς, κάτι που ευνοεί τη σχέση τους. Αυτό το ζευγάρι αποτελεί σίγουρα πρότυπο σχέσης και είναι βέβαιο πως, ακόμη κι αν «βαλτώσουν» θα βρουν τον τρόπο να ανάψουν ξανά τη φλόγα της σχέσης τους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share