Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

17 Μαρτίου 2023 06:58
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαρτίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που καβγαδίζουν συνεχώς.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου μπαίνεις λοιπόν σε μία περίοδο ευνοϊκή για τα οικονομικά σου, όπου μπορείς να δεις τις πηγές εσόδων σου να τονώνονται και να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη καλό είναι να μην βιάζεσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά και να μην είσαι τόσο έκρυθμος στις συζητήσεις σου, γιατί μπορεί να εκδηλώσεις μία εγωιστική συμπεριφορά!

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο σου και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου έλκεις σαν μαγνήτης αυτό που επιθυμείς. Αρχίζεις να ασχολείσαι περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και είσαι πολύ πιο ερωτεύσιμος, γοητευτικός και αρχίζεις να βλέπεις και θετικές εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα. Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη είναι πολύ πιθανό να λάβεις κάποια νέα για οικονομικά όπου θα εκνευριστείς, προσοχή στα έξοδα.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή το τετράγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σου Ερμή, με τον Άρη από το ζώδιο σου, σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό και ανυπόμονο για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου! Βιάζεσαι να δεις εξελίξεις και να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θες, όμως μπορεί να λειτουργήσεις οξύθυμα και επιπόλαια. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου και δεν θα λείψει το παρασκήνιο σε ερωτικά και οικονομικά!

Καρκίνος

Για σήμερα Καρκίνε μου, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει σταδιακά να ανοιχτείς περισσότερο στην κοινωνική σου ζωή και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για φίλους, διασκέδαση, ψυχαγωγία! Ευνοούνται φλερτ και αισθηματικές γνωριμίες μέσω του κοινωνικού σου κύκλου και είναι μία θετική μέρα για να προωθήσεις τα όνειρα για το μέλλον σου! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη, δεν θα λείψουν κάποιοι προσωρινοί εκνευρισμοί που θα προέλθουν από είδηση που θα λάβεις, πολύ πιθανό από μακρινό συγγενή, ή από κάποιο έγγραφο!

Ζώδια άστρα Παρασκευή 17 Μαρτίου

Λέων

Σήμερα αγαπητέ μου Λέοντα, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και από την κορυφή του ωροσκοπίου σου, στρέφει τις επιθυμίες σου, σε θέματα που αφορούν την καριέρα και την κοινωνική σου προβολή! Μπορείς να δεχθείς στήριξη στα επαγγελματικά και να είσαι αρκετά αγαπητός. Με το τετράγωνο Ερμή - Άρη δεν θα λείψουν κάποιες παρεξηγήσεις με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, λόγω συζητήσεων που δεν θα έχουν μία θετική τροπή!

Παρθένος

Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Παρθένε, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σου προκαλεί αρκετή ένταση και εκνευρισμό για ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου! Πρόσεξε σε λόγια που θα γίνουν με συνεργάτες σου, για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου και μπαίνεις σε μία περίοδο, όπου η χαρά, η ικανοποίηση και η απόλαυση κρύβονται την επόμενη περίοδο σε ταξίδια, φλερτ από το διαδίκτυο, αλλά και σε σχέσεις από απόσταση….

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Παρασκευή το πέρασμα του κυβερνήτη του ζωδίου σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Ταύρου, σε βάζει σε μία περίοδο εύνοιας στα οικονομικά, ενώ και στα ερωτικά, φουντώνει για τα καλά το πάθος! Η μέρα όμως κρίνεται αρκετά απαιτητική για τα εργασιακά σου, αφού το τετράγωνο Ερμή – Άρη, φέρνει κούραση, αποδιοργάνωση, μειωμένη ενέργεια και … θυμό!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Παρασκευή είναι πολύ σπουδαίο για σένα ότι περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα αναθερμάνει για τα καλά το κλίμα στα αισθηματικά και θα τονώσει την συντροφικότητα, την ζεστασιά και την ανάγκη σου για πλήρη και ουσιαστική δέσμευση! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες διαφωνίες με το παιδί σου, για ζητήματα οικονομικών, προσοχή όμως γιατί ούτως ή αλλιώς σήμερα έχεις την ροπή για αρκετά έξοδα!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη για σήμερα Παρασκευή το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα οικονομικά και στις τρέχουσες υποχρεώσεις που πραγματικά σε αγχώνουν. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο στην καθημερινότητά σου και κυριαρχεί η αστάθεια, το μπέρδεμα, η σύγχυση και η αναβλητικότητα. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα καλό είναι να μην πάρεις κάποιο μεγάλο ρίσκο για ζητήματα οικονομικά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα σου έχω ένα θετικό νέο αλλά και ένα αρνητικό! Ξεκινώντας με το αρνητικό, σήμερα μπορεί να θυμώσεις με συζητήσεις επαγγελματικές, είτε μπορεί να σου αλλάζουν το πρόγραμμα, να σου φορτώνουν αγγαρείες και αυτό να σε αποδιοργανώνει. Το χαρούμενο νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και σταδιακά μπαίνεις σε μία εκπληκτική περίοδο για τον αισθηματικό τομέα.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω είσαι κλειστός στον εαυτό σου γιατί σε απασχολούν πολύ ζητήματα άλυτα του παρελθόντος που αφορούν τα οικονομικά σου! Άλλωστε, η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα, προκαλεί καθυστερήσεις, αστάθεια και αναβλητικότητα στον οικονομικό σου τομέα και αυτό σε μπερδεύει πολύ! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα υπάρχουν κάποια δυσάρεστα νέα για οικονομικά ή αισθηματικά, που σε ζορίζουν αρκετά!

Ιχθύς

Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Ιχθύ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο σου, με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, σου προκαλεί αρκετό εκνευρισμό για θέματα προσωπικά, οικογενειακά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις, ενώ προσπάθησε να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά! Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και ευνοείσαι το επόμενο διάστημα για ερωτικές συναντήσεις, φλερτ, γνωριμίες ή ακόμα και για ένα ταξιδάκι αναψυχής.

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share