Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Πρωτομηνιάτικος "εφιάλτης" από την Βίκυ Παγιατάκη - Συναγερμός για Ταύρους, Παρθένους και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

1 Φεβρουαρίου 2023 12:21
Πρωτομηνιάτικος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη

 • Κριός: Με περισσότερα «ατού» αλλά και ευχαρίστηση
 • Ταύρος: Προσπαθήστε να κλείσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες
 • Δίδυμοι: Ίσως με κάποιον τρόπο να είναι όαση η σημερινή ημέρα
 • Καρκίνος: Έστω και με αργό βηματισμό η εύνοια αποδίδει
 • Λέων: Πρόληψη; προνοητικότητα; σήμερα δίνουν καρπούς
 • Παρθένος: Έχει λίγη ταλαιπωρία αλλά η σύσφιξη σχέσεων έχει και τα καλά της
 • Ζυγός: Είναι και η σημερινή κατάλληλη για δράση και αποφάσεις.
 • Σκορπιός: Καλυτέρα να…προλαβαίνετε πάρα να διορθώνετε
 • Τοξότης: Δύσκολα πείθετε τους άλλους γι’ αυτό προσπαθήστε περισσότερο
 • Αιγόκερως: Έχει ακόμα περισσότερα θετικά και η σημερινή ημέρα
 • Υδροχόος: Ενισχύστε όπου υπάρχει αδυναμία και μην το βάζετε κάτω
 • Ιχθύες: Θέλει προσπάθεια για να αποφύγετε κακοτοπιές σήμερα

«Μπαμ και… κάτω»: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Υπάρχουν πέντε συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία σύμφωνα με την αστρολογία ερωτεύονται πιο γρήγορα από άλλα, γιατί αντιλαμβάνονται γρήγορα ότι έχουν μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με το άλλο άτομο. Με την ευκαιρία, αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα γίνουν κροίσοι το 2023.

Μπορεί να μην είχαν νιώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή το ίδιο με άλλους ανθρώπους, οπότε υποθέτουν ότι πρόκειται για αληθινή αγάπη.

Παρακάτω θα διαβάσεις για τα 5 ζώδια που συνηθίζουν να ερωτεύονται με την πρώτη ματιά:

Κριός

Ο Κριός μπορεί να μην μένει ερωτευμένος για πολύ, αλλά σίγουρα ερωτεύεται πολύ γρήγορα. Προς υπεράσπισή του, υπάρχει πολλή αγάπη έξω στον κόσμο και διψάει για αυτήν. Ωστόσο δεν θέλει να περιορίσει τον εαυτό του με το να είναι δεμένος με ένα άτομο για πάντα.

Με βάση αυτό ανεξάρτητα από το πόσο καιρό διαρκεί ο έρωτάς σου με τον Κριό, τα συναισθήματά του για εσένα είναι πολύ αληθινά.

Καρκίνος

Όχι μόνο ερωτεύεται ο Καρκίνος μετά από λίγες μόνο μέρες, αλλά πραγματικά νοιάζεται για εσένα παρόλο που σε γνωρίζει μόνο για λίγο. Τις περισσότερες φορές έλκεται από άτομα που μπορεί να φροντίσει ή που χρειάζονται ένα ισχυρό υποστηρικτικό άτομο στη ζωή τους.

Αν δείξεις σε έναν Καρκίνο μια πλευρά σου που ψάχνει για κάποιον σαν αυτόν, θα σκεφτεί πολύ γρήγορα ότι αισθάνεται ήδη τόση αγάπη για σένα.

Λέων

Αντιμετώπισε τον Λέοντα με βασιλικές τιμές και θα ξετρελαθεί για σένα αμέσως. Ξέρει την αξία του και ξέρει ότι το να περιμένει το κατάλληλο άτομο είναι συχνά καλύτερο από το να δείξει ενδιαφέρον σε κάτι από πολύ νωρίς.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ερωτευτεί γρήγορα. Ο Λέων ξέρει ότι αξίζει το καλύτερο και δεν διστάζει να πέσει με τα μούτρα μόλις θεωρήσει ότι το βρήκε.

«Μπαμ και… κάτω»: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Ζυγός

Ο Ζυγός ερωτεύεται… και μετά ερωτεύεται… μετά ξαναερωτεύεται. Μπορεί να υπάρχει μια μέθοδος για την ερωτική τρέλα του Ζυγού, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι είναι (συμπεριλαμβανομένου του Ζυγού). Στον Ζυγό αρέσει πολύ η προσοχή και το φλερτ που έρχεται όταν ερωτεύεται κάποιος, πριν θυμηθεί ότι συνήθως υπάρχει και δέσμευση.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι ο απελπισμένος ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου. Είναι το είδος του ατόμου που θα ερωτευτεί κάποιον μετά από λίγες μόνο μέρες, αν νιώσει ότι υπάρχει πραγματική σχέση ανάμεσα σε αυτό και το άλλο άτομο.

Εάν αισθάνεται ότι τον κατανοείς, ότι τον αγαπάς και ότι είναι σημαντικός στη ζωή σου, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να πέσει με τα μούτρα σε μια σχέση μαζί σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share