Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Σπινθήρισμα" από την Λίτσα Πατέρα - Συναγερμός για Ταύρους, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

1 Φεβρουαρίου 2023 09:25
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα για κάποια ζώδια, αλλά και κακά για κάποια άλλα, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στα social media.

Νέος μήνας, νέα πανσέληνος και η αστρολόγος κρούει το "καμπανάκι" για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια είναι οι καλύτεροι ακροατές.

Μισούν να "τραβούν" τα φώτα πάνω τους - Αυτά είναι τα 4 ζώδια που απεχθάνονται να είναι το επίκεντρο της προσοχής

Ενώ κάποια ζώδια τραβούν πάντα την προσοχή μας, για μερικά πιο συγκρατημένα ζώδια, τα φώτα της δημοσιότητας είναι το τελευταίο μέρος που θέλουν να βρίσκονται. Με την ευκαιρία, δείτε τις προβλέψεις της Βάσιας Μαυράκη για τον μήνα Φεβρουάριο.

Είσαι ο ήσυχος τύπος που απολαμβάνει τη μοναξιά του; Εάν ναι, ο γενέθλιος χάρτης σου μπορεί να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό. Αν είσαι ένα από τα λίγα ζώδια που μισούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής, προτιμάς να μιλάς με τη σιωπή σου. Οτιδήποτε υπερβολικά δραματικό σε κάνει να θέλεις να κρυφτείς και φυλάς την ιδιωτικότητα σου, ως κόρη οφθαλμού.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν είσαι ένα από τα ζώδια που μισούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Τα ζώδια που μισούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής

  • Καρκίνος

Οι Kαρκίνοι είναι γνωστοί για το σκληρό κέλυφος που τους καλύπτει, μέσα στο οποίο υποχωρούν για ασφάλεια. Αν αυτό δεν είναι αρκετή απόδειξη ότι οι Καρκίνοι είναι από τα ζώδια τα οποία μισούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, τότε σκέψου ότι κυβερνώνται από τη Σελήνη, που διέπει την ιδιωτική μας ζωή και τα συναισθήματά μας. Οι Καρκίνοι είναι, αντίθετα από τον Αιγόκερω, στον τροχό του ζωδιακού κύκλου, που σημαίνει ότι αντιπαραθέτουν την ανάγκη του ζωδίου της γης για δημόσια αναγνώριση. Είναι φυσικοί τροφοδότες και νιώθουν πιο άνετα να φροντίζουν τις ανάγκες των άλλων, αντί να έχουν όλη την προσοχή στραμμένη στον εαυτό τους.

Μισούν να

  • Παρθένος

Οι υπερβολικά σκεπτόμενοι Παρθένοι, τείνουν να κρατούν πολλά για τον εαυτό τους. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι η προσωπικότητά τους θα ταίριαζε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, οι Παρθένοι λειτουργούν καλύτερα ως «σκηνοθέτες» και «μοντέρ». Λάμπουν όταν πρόκειται για logistics και λεπτομέρειες. Ο ήλιος κυβερνά τον 12ο οίκο της ιδιωτικής ζωής της Παρθένου. Ο ήλιος που λάμπει στον υποσυνείδητο εαυτό τους, θα μπορούσε να υποδηλώνει την ανάγκη για ιδιωτικότητα.

  • Σκορπιός

Το θανατηφόρο χτύπημα ενός Σκορπιού, έχει έναν και μόνο σκοπό: Να κρατήσει έξω οτιδήποτε και οποιονδήποτε απειλεί την ασφάλειά του. Γεγονός που χαρίζει δικαιωματικά στους Σκορπιούς, μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που μισούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Κυβερνούμενο από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των μυστικών και των μυστηρίων, το παθιασμένο ζώδιο του νερού, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν τους πειράζει να εμφανίζονται ως ηγέτες στην καριέρα τους. Αλλά όταν πρόκειται για την καθημερινή ζωή, μπορεί να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας επειδή εκτιμούν την ιδιωτικότητά τους.

  • Υδροχόος

Ενώ η ηγεσία μιας επανάστασης διεγείρει έναν Υδροχόο, στην πραγματικότητα προτιμά να κινείται στα μετόπισθεν, παρά στην πρώτη γραμμή. Οι Υδροχόοι, αναλαμβάνουν το αρχέτυπο του μοναχικού λύκου και στηρίζουν τη φήμη τους ως «βασίλισσες του πάγου». Ταυτόχρονα όμως, ως ανθρωπιστές, έχουν μάλλον την προσοχή τους στραμμένη στο συλλογικό συμφέρον, παρά στο προσωπικό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share