Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

"Κατραπακιά" από την Βάσια Μαυράκη - Πως θα κυλήσει ο Φλεβάρης για τα 12 ζώδια;

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

31 Ιανουαρίου 2023 13:40

Για την επίδραση της Πανσελήνου και πως θα επηρεάσει ο Φλεβάρης το κάθε ζώδιο ξεχωριστά μίλησε η Βάσια Μαυράκη το πρωί της Τρίτης (31/1) στην εκπομπή "Πρωινό μας". Με την ευκαιρία, δείτε ποιά είναι τα πιο ντροπαλά ζώδια.

Έχουν μεγάλο ταλέντο στα χείλη: Αυτα είναι τα 5 ζώδια που φιλούν καλύτερα

Το πλέον αξιομνημόνευτο φιλί είναι αυτό που μας δίνει ένας άνθρωπος με τον οποίο είμαστε τρελά ερωτευμένοι. Σύμφωνα με τους αστρολόγους όμως, το ζώδιό του επίσης παίζει ρόλο, καθώς συγκεκριμένα μέλη του ζωδιακού κύκλου έχουν αυτό το «ταλέντο» πιο αναπτυγμένο.

Κριός: Φιλάει καλά γιατί θέλει πραγματικά να μας φιλήσει. Ποτέ δεν θα προσποιηθεί: Θα δώσει την καρδιά και την ψυχή του σε ένα φιλί.

Ταύρος: Ένα ζώδιο αναπόσπαστα συνδεδεμένο με το πάθος, θεωρείται εξπέρ στο σεξ και στο φιλί, στα οποία θα αφιερώσει χρόνο και προσοχή. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έχει έμφυτο ταλέντο σε αυτό.

Καρκίνος: Ξέρει πώς να γοητεύει και δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί στο φιλί του. Και αν τελικά δεν αντισταθεί, δεν θα το μετανιώσει: Θα είναι μια χειρονομία γεμάτη έρωτα και ρομαντισμό, που μπορεί να καταλήξει εθιστική.

Δείτε επίσης: "Κομφούζιο" από τον Κώστα Λεφάκη: Εφιστά την προσοχή σε Ζυγούς, Ταύρους και 2 ακόμα ζώδια

Λέων: Τα Λιοντάρια έχουν εντυπωσιακές ικανότητες σε όλους τους τομείς, ειδικά σε εκείνους του έρωτα και του πάθους, χωρίς το φιλί να αποτελεί εξαίρεση. Ένας Λέων δεν θα μας φιλήσει αν δεν το θέλει πραγματικά, γι’ αυτό και το φιλί του θα μείνει αξέχαστο.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα τα φιλιά. Τα αντιμετωπίζει σαν μια πρόκληση, σαν μια προαναγγελία του καυτού σεξ, στο οποίο είναι πραγματικά καλός. Θα βάλει λοιπόν τα δυνατά του να μας προετοιμάσει για τα καλύτερα που ακολουθούν και δεν θα μας απογοητεύσει.

Τα 5 ζώδια που φιλούν καλύτερα

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share