Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Κοκκινίζουν» με το παραμικρό: Αυτά είναι τα 5 πιο ντροπαλά ζώδια

Πάμε, ξεθαρρέψτε λιγάκι...

30 Ιανουαρίου 2023 12:40
«Κοκκινίζουν» με το παραμικρό: Αυτά είναι τα 5 πιο ντροπαλά ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, με ορισμένους εξ αυτών να εμφανίζουν τις δικές του αναστολές, όντες ντροπαλοί στο να εκφραστούν.

Υπάρχουν, μάλιστα, τα ζώδια που αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τις ανάγκες του, είναι εξαιρετικά συνειδητοποιημένα και νιώθουν πλήρη με τον εαυτό τους, με ή χωρίς σύντροφο, με άλλα πάντως να είναι πιο θαρραλέα και με... ταλέντο στα χείλη.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για τη συντηρητική τους φύση. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, έχει έμφυτο το κίνητρο για να διατηρεί την ειρήνη σε κάθε κατάσταση. Κατά κύριο λόγο, είναι ήπια και μειλίχια άτομα, που δεν τους αρέσει οτιδήποτε τους ενοχλεί ή τους αναστατώνει. Τα περιβάλλοντα με ησυχία και ηρεμία είναι εκείνα που τους κάνουν να ευδοκιμούν. Από τη στιγμή που ο Ταύρος θα βρεθεί με «καλή παρέα», πέρα από τις καλές στιγμές, του αρέσει να υπάρχει διασφαλισμένο ένα όμορφο δείπνο ή ένα ζεστό αφρόλουτρο που θα ολοκληρώσει την απόλαυσή του. Από τα ζώδια της Γης, είναι το μόνο σταθερό, για αυτό πολλές από τις επιθυμίες του έχουν τις ρίζες τους στην ασφάλεια. Σπάνια θα συναντήσεις έναν Ταύρο να εμπλέκεται σε καταστάσεις που είναι υπερβολικά αυθόρμητες. Το να δεσμευτεί σε ένα σχέδιο ή έναν στόχο είναι ο μόνος τρόπος να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του, ενώ η συνέπειά του τον κάνει εξαιρετικά αξιόπιστο σύντροφο.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ένα από τα πιο τρυφερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, γι’ αυτό θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να αισθάνονται οι γύρω τους άνετα και να τους φροντίζουν. Στην πραγματικότητα προτιμούν να φροντίζουν τις ανάγκες των άλλων, παρά να εκφράσουν τα δικά τους συναισθήματα, κάτι που μπορεί συχνά να τους κάνει να αισθάνονται άβολα. Οι Καρκίνοι άλλωστε, καθόλου τυχαία, έχουν για σύμβολο τους το καβούρι. Ένα ζώο που έχει ένα σκληρό εξωτερικό περίβλημα, για να προστατεύει την ευαίσθητη του καρδιά. Αυτό το ζώδιο του νερού, χρειάζεται συνήθως χρόνο και χώρο, πριν νιώσει έτοιμο να βγει από το καβούκι του και δείξει στους άλλους τα αληθινά του συναισθήματα.

Ζώδια ντροπαλά

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί συχνά εμφανίζονται ως μυστηριώδεις, μυστικοπαθείς και ίσως λίγο τρομακτικοί τύποι. Και ενώ η παρουσία τους είναι σχεδόν πάντα ισχυρή, τείνουν προς την εσωστρέφεια. Ο δηλητηριώδης Σκορπιός, έχει μια ένταση στη συναισθηματική του ενέργεια. Αλλά όπως και οι Καρκίνοι, το σκληρό εξωτερικό αυτού του ζωδίου του νερού, είναι εκεί για να προστατεύσει όλα τα βαθιά συναισθήματα που κρύβει στον πυρήνα του. Οι Σκορπιοί είναι πολύ ευαίσθητοι, γι’ αυτό τους αρέσει να παίρνουν το χρόνο τους, προκειμένου να αξιολογήσουν το περιβάλλον τους, πριν αφήσουν τον εαυτό τους να ανοιχτεί και γίνουν ευάλωτοι.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι οι συγκρατημένοι και σοβαροί τύποι της παρέας, κάτι που τους κάνει συχνά ντροπαλούς. Δεν είναι πως φοβούνται να μιλήσουν ή να μοιραστούν τις σκέψεις τους. Απλώς συνήθως δεν αισθάνονται την επιθυμία να πουν οτιδήποτε δεν χρειάζεται να πουν. Αυτά τα εργατικά ζώδια της γης, είναι ρεαλιστές μέχρι το κόκαλο, επομένως εστιάζουν περισσότερο την ενέργειά τους, στη διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με έναν στενό κύκλο. Επίσης συνήθως, δεν θα είναι τα πρώτα άτομα που θα ανοίξουν συζήτηση, με κάποιον άγνωστο.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι τα ευγενικά ζώδια του νερού, τα οποία βρίσκονται σε στενή επαφή με τα συναισθήματά τους. Επομένως συχνά προτιμούν να αναγνωρίζουν την ενέργεια των ανθρώπων βασιζόμενοι στη διαίσθησή τους, αντί να κουβεντιάζουν. Όμως, ενώ το να διαχέουν τα συναισθήματά τους σε νέους φίλους μπορεί να είναι δύσκολο για τους ντροπαλούς Ιχθύες, αυτά τα ψάρια του ζωδιακού κύκλου, εκφράζουν πολύ πιο άνετα τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους με πιο εσωτερικούς ή συμβολικούς τρόπους, όπως μέσω της ποίησης, της μουσικής ή της τέχνης.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share