Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Έχουν μεγάλο ταλέντο στα χείλη: Αυτα είναι τα 5 ζώδια που φιλούν καλύτερα

Καυτοί και ακατάχητοι από την πρώτη επαφή!

29 Ιανουαρίου 2023 15:48
Έχουν μεγάλο ταλέντο στα χείλη: Αυτα είναι τα 5 ζώδια που φιλούν καλύτερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πλέον αξιομνημόνευτο φιλί είναι αυτό που μας δίνει ένας άνθρωπος με τον οποίο είμαστε τρελά ερωτευμένοι. Σύμφωνα με τους αστρολόγους όμως, το ζώδιό του επίσης παίζει ρόλο, καθώς συγκεκριμένα μέλη του ζωδιακού κύκλου έχουν αυτό το «ταλέντο» πιο αναπτυγμένο.

Κριός: Φιλάει καλά γιατί θέλει πραγματικά να μας φιλήσει. Ποτέ δεν θα προσποιηθεί: Θα δώσει την καρδιά και την ψυχή του σε ένα φιλί.

Ταύρος: Ένα ζώδιο αναπόσπαστα συνδεδεμένο με το πάθος, θεωρείται εξπέρ στο σεξ και στο φιλί, στα οποία θα αφιερώσει χρόνο και προσοχή. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έχει έμφυτο ταλέντο σε αυτό.

Καρκίνος: Ξέρει πώς να γοητεύει και δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί στο φιλί του. Και αν τελικά δεν αντισταθεί, δεν θα το μετανιώσει: Θα είναι μια χειρονομία γεμάτη έρωτα και ρομαντισμό, που μπορεί να καταλήξει εθιστική.

Δείτε επίσης: "Κομφούζιο" από τον Κώστα Λεφάκη: Εφιστά την προσοχή σε Ζυγούς, Ταύρους και 2 ακόμα ζώδια

Λέων: Τα Λιοντάρια έχουν εντυπωσιακές ικανότητες σε όλους τους τομείς, ειδικά σε εκείνους του έρωτα και του πάθους, χωρίς το φιλί να αποτελεί εξαίρεση. Ένας Λέων δεν θα μας φιλήσει αν δεν το θέλει πραγματικά, γι’ αυτό και το φιλί του θα μείνει αξέχαστο.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα τα φιλιά. Τα αντιμετωπίζει σαν μια πρόκληση, σαν μια προαναγγελία του καυτού σεξ, στο οποίο είναι πραγματικά καλός. Θα βάλει λοιπόν τα δυνατά του να μας προετοιμάσει για τα καλύτερα που ακολουθούν και δεν θα μας απογοητεύσει.

Τα 5 ζώδια που φιλούν καλύτερα

Θα κάτσουν να σε ακούσουν προσεκτικά - Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι καλύτεροι ακροατές

Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο μπορεί να είναι εκεί για τα αγαπημένα του πρόσωπα, όταν χρειάζονται κάποιον για να μιλήσουν. Αλλά μόνο λίγοι μπορούν να θεωρηθούν πραγματικά καλοί ακροατές.

Οι καλύτεροι ακροατές δίνουν στο άτομο που ακούν, την πλήρη και αδιαίρετη προσοχή τους. Τους επιτρέπουν να μιλούν χωρίς διακοπές, είναι ανοιχτοί και κάνουν καίριες ερωτήσεις, ώστε να μπορούν πραγματικά να καταλάβουν πώς αισθάνεται το άλλο άτομο. Εάν θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον που θα σου δώσει την προσοχή που χρειάζεσαι, ίσως πρέπει να στραφείς στα ζώδια που είναι από τη φύση τους οι καλύτεροι ακροατές.

Τα ζώδια αυτά τείνουν να φροντίζουν, να κατανοούν και να εξυπηρετούν τους άλλους. Είναι τα ζώδια που έχουν την υπομονή που χρειάζεται για να ακούσουν πραγματικά τις ανησυχίες των άλλων. Με την ευκαιρία, δείτε τα 3 πιο άτυχα ζώδια του 2023.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για το ότι είναι υλιστής, χάρη στην επιρροή του κυβερνήτη πλανήτη του, την Αφροδίτη. Ωστόσο, έχουν μεγάλες καρδιές και είναι πολύ γενναιόδωροι. Εξαιτίας αυτού, ο Ταύρος κερδίζει επάξια μια θέση ανάμεσα στα ζώδια, που είναι οι καλύτεροι ακροατές. Οι Ταύροι δεν αντέχουν να βλέπουν κανέναν να υποφέρει, είτε σωματικά, είτε συναισθηματικά. Αυτό το ζώδιο της γης θα κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του, για να διαχειριστεί μια κατάσταση με πρακτικό τρόπο. Ειδικά για τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.

Καρκίνος

Από όλα τα ζώδια του αστρολογικού κύκλου, ο Καρκίνος είναι ένας από τους καλύτερους ακροατές, αν όχι ο καλύτερος. Το καβούρι του ζωδιακού κύκλου, είναι εξαιρετικά ευγενικό, κατανόηση και παρήγορο. Είναι επίσης φυσικοί θεραπευτές που καταλαβαίνουν την ανθρώπινη καρδιά, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Αυτό το ζώδιο, είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει. Στην πραγματικότητα, είναι ενάντια στη φύση του να μην προσφέρει χρόνο και συναισθηματική υποστήριξη στους γύρω τους. Ακούν πάντα με προσοχή και ξέρουν ότι ορισμένες φορές αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν.

Παρθένος

Η Παρθένος συνδέεται με τον έκτο οίκο στην αστρολογία, η οποία αφορά την υπηρεσία. Εξαιτίας αυτού, οι Παρθένοι καταβάλλουν προσπάθεια για να εξυπηρετήσουν τους άλλους, γεγονός που τους κάνει πολύ καλούς ακροατές. Είτε παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη σε μια φίλη, συνάδελφο, συγγενή ή ακόμα και έναν άγνωστο, οι Παρθένοι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Αυτό το προσγειωμένο και πρακτικό ζώδιο της γης, μπορεί άνετα να διαχειριστεί ταυτόχρονα διαφορετικές καταστάσεις, με χάρη και ευκολία. Θα είναι πάντα εκεί για να ακούσει ό,τι σε απασχολεί.

Ζυγός

Αν ψάχνεις κάποιον να σου δώσει μια αμερόληπτη γνώμη, μίλα με έναν Ζυγό. Με το αίσθημα ισορροπίας και δικαιοσύνης έμφυτο, οι Ζυγοί μπορούν να σε βοηθήσουν να «ζυγίσεις» τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα οποιασδήποτε κατάστασης. Έχουν επίσης τη φυσική ικανότητα να βλέπουν κάθε πλευρά ενός προβλήματος, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Ως ζώδια του αέρα και με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, μπορούν να είναι πολύ καλοί ακροατές και επίσης δημιουργικοί με τρόπο που βοηθούν πραγματικά τους άλλους. Η ιδεαλιστική τους προσωπικότητα, είναι εκείνη που τους κάνει να θέλουν να εξυπηρετούν με οποιονδήποτε τρόπο. Ειδικά όταν πρόκειται για τις προσωπικές τους σχέσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share