Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θα κάτσουν να σε ακούσουν προσεκτικά - Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι καλύτεροι ακροατές

Με τον νι και με το σίγμα

28 Ιανουαρίου 2023 15:56
Θα κάτσουν να σε ακούσουν προσεκτικά - Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι καλύτεροι ακροατές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο μπορεί να είναι εκεί για τα αγαπημένα του πρόσωπα, όταν χρειάζονται κάποιον για να μιλήσουν. Αλλά μόνο λίγοι μπορούν να θεωρηθούν πραγματικά καλοί ακροατές.

Οι καλύτεροι ακροατές δίνουν στο άτομο που ακούν, την πλήρη και αδιαίρετη προσοχή τους. Τους επιτρέπουν να μιλούν χωρίς διακοπές, είναι ανοιχτοί και κάνουν καίριες ερωτήσεις, ώστε να μπορούν πραγματικά να καταλάβουν πώς αισθάνεται το άλλο άτομο. Εάν θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον που θα σου δώσει την προσοχή που χρειάζεσαι, ίσως πρέπει να στραφείς στα ζώδια που είναι από τη φύση τους οι καλύτεροι ακροατές.

Τα ζώδια αυτά τείνουν να φροντίζουν, να κατανοούν και να εξυπηρετούν τους άλλους. Είναι τα ζώδια που έχουν την υπομονή που χρειάζεται για να ακούσουν πραγματικά τις ανησυχίες των άλλων. Με την ευκαιρία, δείτε τα 3 πιο άτυχα ζώδια του 2023.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για το ότι είναι υλιστής, χάρη στην επιρροή του κυβερνήτη πλανήτη του, την Αφροδίτη. Ωστόσο, έχουν μεγάλες καρδιές και είναι πολύ γενναιόδωροι. Εξαιτίας αυτού, ο Ταύρος κερδίζει επάξια μια θέση ανάμεσα στα ζώδια, που είναι οι καλύτεροι ακροατές. Οι Ταύροι δεν αντέχουν να βλέπουν κανέναν να υποφέρει, είτε σωματικά, είτε συναισθηματικά. Αυτό το ζώδιο της γης θα κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του, για να διαχειριστεί μια κατάσταση με πρακτικό τρόπο. Ειδικά για τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.

Καρκίνος

Από όλα τα ζώδια του αστρολογικού κύκλου, ο Καρκίνος είναι ένας από τους καλύτερους ακροατές, αν όχι ο καλύτερος. Το καβούρι του ζωδιακού κύκλου, είναι εξαιρετικά ευγενικό, κατανόηση και παρήγορο. Είναι επίσης φυσικοί θεραπευτές που καταλαβαίνουν την ανθρώπινη καρδιά, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Αυτό το ζώδιο, είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει. Στην πραγματικότητα, είναι ενάντια στη φύση του να μην προσφέρει χρόνο και συναισθηματική υποστήριξη στους γύρω τους. Ακούν πάντα με προσοχή και ξέρουν ότι ορισμένες φορές αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν.

Θα κάτσουν να σε ακούσουν προσεκτικά - Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι καλύτεροι ακροατές

Παρθένος

Η Παρθένος συνδέεται με τον έκτο οίκο στην αστρολογία, η οποία αφορά την υπηρεσία. Εξαιτίας αυτού, οι Παρθένοι καταβάλλουν προσπάθεια για να εξυπηρετήσουν τους άλλους, γεγονός που τους κάνει πολύ καλούς ακροατές. Είτε παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη σε μια φίλη, συνάδελφο, συγγενή ή ακόμα και έναν άγνωστο, οι Παρθένοι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Αυτό το προσγειωμένο και πρακτικό ζώδιο της γης, μπορεί άνετα να διαχειριστεί ταυτόχρονα διαφορετικές καταστάσεις, με χάρη και ευκολία. Θα είναι πάντα εκεί για να ακούσει ό,τι σε απασχολεί.

Ζυγός

Αν ψάχνεις κάποιον να σου δώσει μια αμερόληπτη γνώμη, μίλα με έναν Ζυγό. Με το αίσθημα ισορροπίας και δικαιοσύνης έμφυτο, οι Ζυγοί μπορούν να σε βοηθήσουν να «ζυγίσεις» τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα οποιασδήποτε κατάστασης. Έχουν επίσης τη φυσική ικανότητα να βλέπουν κάθε πλευρά ενός προβλήματος, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Ως ζώδια του αέρα και με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, μπορούν να είναι πολύ καλοί ακροατές και επίσης δημιουργικοί με τρόπο που βοηθούν πραγματικά τους άλλους. Η ιδεαλιστική τους προσωπικότητα, είναι εκείνη που τους κάνει να θέλουν να εξυπηρετούν με οποιονδήποτε τρόπο. Ειδικά όταν πρόκειται για τις προσωπικές τους σχέσεις.

Μαλώνουν σαν "κοκόρια": Τα 5 ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι καβγατζήδες της παρέας

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι στη ζωή σου με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε και από την άλλη υπάρχουν εκείνοι, που μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις ότι περπατάς επί μονίμου βάσεως σε ναρκοπέδιο, όταν είσαι γύρω τους. Με την ευκαιρία, δείτε τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου.

Για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια τα οποία είναι πιο πιθανό να μετατρέψουν μια έντονη συζήτηση σε καβγά. Και ανάλογα με το δικό σου ζώδιο, μπορεί να είσαι σε θέση να το αντιμετωπίσεις καλά και να συμμετέχεις σε μια υγιή αντιπαράθεση ή να απογοητευτείς εντελώς από το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που τείνουν να τσακώνονται εύκολα και να μετατρέπουν μια αντιπαράθεση σε τσακωμό;

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν είναι ακριβώς ότι τσακώνονται συχνά, αλλά σίγουρα είναι από τα ζώδια που θα κλιμακώσουν μια διαφωνία. Θα πιάσουν τα 100 σε χρόνο 0. Αν προσβάλλεις έναν Σκορπιό ή με κάποιο τρόπο έχεις καταφέρει να ενεργοποιήσεις την άμυνά του, θα το καταλάβεις. Η αδρεναλίνη του ανεβαίνει και η συζήτηση γυρνά σε τσακωμό, πριν καν προλάβεις να καταλάβεις ότι τους προσέβαλες. Ωστόσο μην περιμένεις τρικούβερτο καβγά. Ένας Σκορπιός είναι πολύ πιθανό απλά να σε «τσιμπήσει» με το κεντρί του για να τερματίσει την κουβέντα. Θα πουν κάτι που πιστεύει ότι θα σε πληγώσει, ακόμα κι αν εσύ δεν είχες την πρόθεση να τον πληγώσεις εξαρχής. Απλώς φρόντισε να υποχωρήσεις αργά και ζητά συγγνώμη. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις για τί πράγμα ζητάς συγγνώμη, ένας Σκορπιός ξέρει.

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν απολαμβάνει να τσακώνεται εκ του φυσικού του. Πρέπει πρώτα να νιώσει ότι απειλείται. Ένας Ταύρος δεν πρόκειται να τσακωθεί μαζί σου αψήφιστα, αλλά αν έρθεις σε διαφωνία μαζί του, βγάλε ποπ κορν, γιατί αυτό θα πάρει λίγη ώρα. Ένας Ταύρος δεν θα παραδεχτεί εύκολα ότι κάνει λάθος. Κάτι που οφείλεται κυρίως στο ότι σπάνια πιστεύει ότι κάνει λάθος. Οι Ταύροι είναι απίστευτα σίγουροι για τις πεποιθήσεις τους και υπερασπίζονται γρήγορα τις πράξεις τους, ακόμα κι αν τα στοιχεία είναι εναντίον τους. Απλά περίμενε να εκτονωθούν. Θα τους περάσει.

Λέων

Η προσωπικότητα των Λιονταριών είναι φλογερή και με τον ίδιο τρόπο που μπορούν να γίνουν πιο στενοί σου φίλοι, μπορούν να γίνουν και οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί σου. Όταν υπάρχει μια διαφωνία με έναν Λέοντα, που θα μπορούσε εύκολα να επιλυθεί ή να εκτονωθεί, οι Λέοντες τείνουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ειδικά αν κατά λάθος ή επίτηδες τους πατήσεις τα κουμπιά τους. Σε έναν καβγά με έναν Λέοντα θα ακουστούν λόγια, θα πέσουν κατηγορίες και γενικά κάθε όριο θα ξεπεραστεί. Όσο περισσότερο προσπαθείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, τόσο περισσότερο θα κλιμακώνεται η ένταση. Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να ξεπεράσεις μια διαφωνία με έναν Λέοντα, είναι να απολογηθείς. Βρείτε ό,τι ίχνος ενσυναίσθησης έχεις για τον Λέοντα αντίπαλό σου και άφησε τον να σιγοβράσει στο ζουμί του.

Μαλώνουν σαν

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορεί να είναι συναισθηματικά ευφυείς και ώριμοι, αλλά τα συναισθήματά τους είναι βαθιά. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική όταν μιλάς με έναν Καρκίνο για ένα ευαίσθητο θέμα. Αν πληγώσεις τα συναισθήματά του, θα το κρατήσουν εναντίον σου. Μήνες ή χρόνια μετά από έναν τσακωμό ή διαφωνία με έναν Καρκίνο, θα αναφέρει όλους τους τρόπους με τους οποίους τον περιφρόνησες, ακόμα κι αν το ζήτημα θεωρείται λήξαν. Διάλεξε λοιπόν προσεκτικά τα λόγια σου, ανεξάρτητα από το πόσο στωικός ή ήρεμος μπορεί να φαίνεται ένας Καρκίνος.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν είναι ότι τσακώνονται γενικά εύκολα, αλλά όταν πρόκειται να προβλέψεις τις αντιδράσεις τους, είναι σαν να τζογάρεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ανάλογα με τη διάθεσή τους μπορεί να ανταποκριθούν σε μία συνομιλία, με διαφορετικούς τρόπους. Εάν πιάσεις έναν Δίδυμο μια μέρα που συνδέεται περισσότερο με τα συναισθηματικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, μπορεί πραγματικά να περάσει στην άμυνα. Αν πάλι τον πετύχεις σε μια κακή μέρα, τότε μπορεί να χρειαστεί να ψάξεις σπηλιά για να κρυφτείς. Αυτή η διπλή προσωπικότητα, είναι απρόβλεπτη. Εάν δεν είναι αυτό το στυλ σου, δεν πειράζει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share