Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 28 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

28 Ιανουαρίου 2023 06:46
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 28 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, δείτε ποια είναι τα 3 πιο επικριτικά ζώδια.

Κριός

Για σήμερα Σάββατο αγαπημένε μου Κριέ, η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σου προσφέρει υλική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα! Θα ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σου, διευθετώντας εκκρεμότητες, ενώ είναι πολύ πιθανό να προβείς και σε κάποια αγορά. Συναισθηματικά καλό είναι να προσέξεις την έντονη κτητική και απαιτητική σου διάθεση, μην τα θέλεις όλα δικά σου! Η μέρα είναι απόλυτα θετική, για να μπορέσεις να συντηρήσεις και να διατηρήσεις αυτά που ήδη έχεις, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε και σε πρακτικό!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, με την Σελήνη για σήμερα Σάββατο να είναι στο δικό σου ζώδιο η μέρα ξεκινά δημιουργικά, με έμπνευση αλλά προπάντων και καλή διάθεση! Εξωτερικεύεις συναισθήματα και επιθυμίες και δραστηριοποιείσαι πεισματικά μέχρι να καταφέρεις τα «θέλω» σου. Ίσως υπάρχουν συναισθηματικές εξάρσεις και απόλυτες συμπεριφορές από μέρους σου, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τους τρόπους σου, διαφορετικά θα κουραστείς πρώτα εσύ ο ίδιος ψυχικά και στη συνέχεια όσοι είναι γύρω σου. Καλό θα ήταν να επιστρατεύσεις την προσγειωμένη λογική σου πριν εκφράσεις οποιοδήποτε έντονο συναίσθημά σου. Συγκράτησε τον εαυτό σου και από κάθε είδους υπερβολή, ιδιαίτερα στην σπατάλη χρήματος για καλοπέραση και φαγητό!

Δίδυμος

Για σήμερα αγαπητέ μου Δίδυμε, θα προτιμήσεις να κρατήσεις κρυφά τα συναισθήματα σου και να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να τα επεξεργαστείς με τον εαυτό σου, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο. Θα χαθεί για λίγο η κοινωνικότητα σου, μέχρι να παρθούν κάποιες εσωτερικές σημαντικές αποφάσεις και κάνεις κάποια συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Θα έχεις μία δυσκολία να εμπιστευτείς τους άλλους ανθρώπους, γι’ αυτό καλό θα ήταν να ακούσεις άφοβα το δικό σου ένστικτο, την σημερινή ημέρα. Η μέρα είναι κατάλληλη για το κλείσιμο υποθέσεων και εκκρεμοτήτων αλλά και για την εξιχνίαση πληροφοριών ή και μυστικών!

Καρκίνος

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Καρκίνε, με τη Σελήνη στον Ταύρο , η συναισθηματική επαφή με φίλους θα είναι πολύ σημαντική για σένα. Ο τομέας αυτός, σε επηρεάζει σημαντικά σε βαθύ συναισθηματικό επίπεδο. Επιθυμείς να περάσεις χρόνο και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με φίλους και κοντινούς σου ανθρώπους. Η απολυτότητά σου όμως πρέπει να περιοριστεί, γιατί σήμερα θα έχεις την τάση να «καταπιέζεις» τα φιλικά σου πρόσωπα και να γίνεσαι πιεστικός, οπότε μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Αξιοποίησε την ημέρα κάνοντας δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ελεύθερος!

προβλέψεις για ζώδια το Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Σάββατο το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στους στόχους σου, στο μέλλον σου, σε όλα όσα θέλεις να κατακτήσεις και κάνεις φιλόδοξα σχέδια! Η μέρα σου ξεκινά με ικανοποιήσεις οικονομικές και η ψυχολογία σου ανεβαίνει, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι λαμβάνεις και κάποια συναισθηματική – ψυχική δικαίωση! Τις απογευματινές ώρες δείξε παραπάνω προσοχή στις σχέσεις σου, γιατί ίσως κάποια πράγματα τα αντιλαμβάνεσαι πολύ υπερβολικά με αποτέλεσμα να δυσαρεστείσαι και να λειτουργείς απόλυτα στους ανθρώπους που αγαπάς.

Παρθένος

Για σήμερα Σάββατο φίλε μου Παρθένε , με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου , έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις λίγο από τη σκληρή καθημερινότητα, να ανοίξεις το μυαλό σου και να ζεστάνεις την παγωμένη λογική σου. Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι αυξημένη και έχεις γενικά ένα πιο χαρούμενο τρόπο προσέγγισης στους άλλους. Ίσως λόγω του συγκρατημένου χαρακτήρα σου, δεν γίνει αντιληπτή αμέσως αυτή η διάθεση, γι’ αυτό δραστηριοποιήσου με περισσότερο ενθουσιασμό και εξέφρασε αυτό που θες και νιώθεις. Καλή μέρα σήμερα για μετακινήσεις ή επεκτάσεις σε όλους τους τομείς.

Ζυγός

Σήμερα Σάββατο η συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι πολύ πιο έντονη απ’ ότι συνήθως, φίλε μου Ζυγέ! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και βλέπεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σου πολύ βαθύτερα και ουσιαστικά, δεν παύει όμως μέσα στην ψυχή σου να φωλιάζουν φόβοι, ανασφάλειες και αμφιβολίες! Το παρελθόν παίζει σημαντικό ρόλο στο παρόν σου και σήμερα θέλεις να πεις έξω από τα δόντια όλα όσα αισθάνεσαι, προκειμένου να ξαλαφρώσεις αλλά και να δοθούν λύσεις! Ένα οικονομικό κέρδος θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς χρεωστικά υπόλοιπα!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου αφιερώνεσαι αποκλειστικά στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Οι εξελίξεις της ημέρας σε ευαισθητοποιούν στους παραπάνω τομείς και εσύ εκφράζεις τα συναισθήματα, τις επιθυμίες σου και επιδιώκεις να αφιερώσεις χρόνο σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σου προσφέρουν ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά! Προσπάθησε μόνο να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στο συναίσθημα και στην λογική, προκειμένου να μην βασανίζεσαι με ανασφάλειες!

Τοξότης

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Τοξότη, η Σελήνη από τον Ταύρο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα και ιδιαίτερα στον τρόπο που αποδίδεις εσύ σε αυτόν. Θα θελήσεις να φροντίσεις για τις καθημερινές σου ανάγκες και θα πάρεις και την απόφαση να βελτιώσεις συνήθειες διατροφής ή και άσκησης. Γίνε πιο μαλακός στις επαγγελματικές σου σχέσεις και διεκδίκησε αυτά που επιθυμείς με διαλλακτικότητα και λογική, προσπαθώντας να περιορίσεις την παρορμητική και οξύθυμη φύση σου. Μην φορτώνεις το πρόγραμμα σου παραπάνω από όσο πρέπει!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, ένα πολύ όμορφο, ψυχαγωγικό και ανάλαφρο Σάββατο ανοίγεται μπροστά σου! Η ημέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να βρεθείς με κόσμο. Εκφράζεις την δύναμη της αγάπης σου στο κοινωνικό αλλά και στον ερωτικό τομέα, το μόνο που χρειάζεται είναι να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολή αλλά και σπατάλη. Θα κοιτάξεις γενικά τον κόσμο με μία πιο θετική ματιά και θα εκφράσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου, δημιουργικά. Ευνοείται ευχάριστος χρόνος με τα παιδιά, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, διασκέδαση και φλερτ…

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε για σήμερα Σάββατο η Σελήνη από τον Ταύρο σε κάνει να θες να αποτραβηχτείς από την κοσμική ζωή και να αποσυρθείς στον προσωπικό ιδιωτικό σου χώρο. Έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς σε θέματα που σε απασχολούν όσον αφορά το σπίτι, το παρελθόν και την οικογένεια. Χρησιμοποίησε την αδιαμφισβήτητη ικανότητα σου στην επικοινωνία και τη διαλλακτικότητα όταν εκφράζεις τα συναισθήματα σου και τα «θέλω» σου, για να αποφύγεις οικογενειακές αντιπαραθέσεις. Η ματαιόδοξη συμπεριφορά και η ισχυρογνωμοσύνη σου, να ξέρεις πως αυτή τη στιγμή δεν θα σε βγάλουν νικητή, οπότε καλύτερα να υποχωρήσεις.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ για σήμερα Σάββατο σε ενδιαφέρει η βαθύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σου! Η Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και είσαι πολύ πιο επικοινωνιακός απ’ ότι συνήθως, όμως αποφεύγεις τις ρηχές συζητήσεις, μη μπορώντας να συγκρατήσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Έχεις την ανάγκη να σε καταλάβει και να σε νιώσει ο κοινωνικός σου περίγυρος και δραστηριοποιείσαι κοινωνικά ή έχεις διάθεση για ταξίδια και μετακινήσεις. Επίσης σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να αναζωπυρώσεις σχέσεις με αδέρφια.

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share