Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεκίνα να ράβεσαι: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα βρουν τον μεγάλο έρωτα μέσα στο 2023

Δεν είναι απίθανο τους επόμενους μήνες να δεχτείτε ή να κάνετε πρόταση γάμου

15 Ιανουαρίου 2023 13:19
Ξεκίνα να ράβεσαι: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα βρουν τον μεγάλο έρωτα μέσα στο 2023
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 2022 ήταν σκληρό για την ανθρωπότητα, όμως σε κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου φέρθηκε πολύ καλά. Για κάποιους άλλους δε, η νέα χρονιά επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Παράλληλα, τον κώδωνα του κινδύνου για ακόμη μία μέρα έκρουσε ο Κώστας Λεφάκης για αρκετά από τα 12 ζώδια, με τον έμπειρο αστρολόγος να μιλά για τριγμούς και αναγκαστικές προσγειώσεις στις ζωές Διδύμων και Λεόντων, ενώ μπορείτε να ανακαλύψετε ποιοι ακόμη επηρεάζονται αρνητικά σήμερα (15/1).

Ένα από τα ζώδια που ενδέχεται να δει την ερωτική του ζωή να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά και να οδηγείται εντέλει στα σκαλιά της εκκλησίας ή το δημαρχείου μέσα στο 2023, είναι ο Ζυγός.

Ο Ζυγός έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, όμως όσον αφορά στα συναισθηματικά του, όλα δείχνουν να λειτουργούν ρολόι. Οι σχέσεις του Ζυγού με το έτερον ήμισυ τους μήνες που ακολουθούν κορυφώνονται, είναι ήρεμες, ώριμες και όλα δείχνουν πως ο προγραμματισμός για το επόμενο βήμα δεν θα αργήσει πολύ να έρθει.

Αν ανήκετε στο ζώδιο των Ζυγού, δεν είναι απίθανο τους επόμενους μήνες να δεχτείτε ή να κάνετε πρόταση γάμου, καθώς τα καλύτερα για εσάς είναι μπροστά!

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα βρουν τον μεγάλο έρωτα μέσα στο 2023

Οι Τοξότες και οι Υδροχόοι είναι τα επόμενα ζώδια που θα δουν την προσωπική τους ζωή να βελτιώνεται αισθητά μέσα στους επόμενους μήνες. Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια, αρχίστε να ξεφυλλίζετε κάνα περιοδικό με νυφικά, καθώς από το φθινόπωρο και μετά, όλα είναι πιθανά…

Ρεαλισμός και ξερό ψωμί: Αυτά είναι τα 3 πιο προσγειωμένα ζώδια

Υπάρχει κάτι το ανακουφιστικό όταν βρίσκεσαι κοντά σε προσγειωμένα άτομα. Είναι χαλαροί, δεν προκαλούν δράματα και είναι εύκολο να τους μιλήσεις. Και όπως συμβαίνει με πολλά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των ανθρώπων, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, το ζώδιο, παίζει ρόλο στο πόσο προσγειωμένος είναι κάποιος.

Τα πιο προσγειωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να νιώσεις ότι πρέπει να ενεργήσεις με συγκεκριμένο τρόπο για να λάβεις την έγκρισή τους. Αλλά ταυτόχρονα, δίνουν την αίσθηση ότι δεν προσποιούνται κάτι που δεν είναι. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοί είναι οι πιο άπιστοι του ζωδιακού κύκλου.

Είναι τα άτομα που τείνουν να είναι πιο ήρεμα και όχι υπερβολικά αντιδραστικά. Δεν παρασύρονται από συναισθήματα ή σκέψεις και τους αφορούν περισσότερο οι σωματικές και πρακτικές απολαύσεις της ζωής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ζώδια της γης θα ήταν τα πιο προσγειωμένα μεταξύ του ζωδιακού κύκλου. Ωστόσο, κάθε ζώδιο εκφράζει αυτό το χαρακτηριστικό με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που νιώθει ένα με τη Γη. Οι Ταύροι είναι γνωστό ότι είναι σταθεροί, προσγειωμένοι και ανθεκτικοί. Τείνουν να παραμένουν ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε καταστάσεις υψηλής πίεσης και προτιμούν να ακολουθούν μια αργή και σταθερή προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων. Είναι πολύ υπομονετικοί και σπάνια χάνουν την ψυχραιμία τους.

Ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι η Αφροδίτη, επομένως έχουν μια υλιστική προσέγγιση στη ζωή και απολαμβάνουν τα καλύτερα που αυτός ο κόσμος έχει να τους δώσει. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα ζώδια, δεν θα επιδεικνύουν το ακριβό τους γούστο. Απλώς τους αρέσει, αυτό που τους αρέσει. Ένας τυπικός Ταύρος είναι επίσης πολύ γενναιόδωρος και δεν έχει πρόβλημα να μοιράζεται και να δίνει στους άλλους. Κάτι που τους κάνει να φαίνονται πολύ προσγειωμένοι.

Παρθένος

Όπως και τα άλλα ζώδια της γης, έτσι και η Παρθένος έχει μια πολύ χαλαρωτική παρουσία. Είναι οι «θεραπευτές και βοηθοί» του ζωδιακού κύκλου. Κυβερνούν τον έκτο οίκο της υγείας και της υπηρεσίας, έτσι έχουν αυτό το φυσικό ένστικτο να προσφέρουν βοήθεια στους άλλους.

Ρεαλισμός και ξερό ψωμί: Αυτά είναι τα 3 πιο προσγειωμένα ζώδια

Αν χρειάζεσαι κάποιον για να σε βοηθήσει, η Παρθένος θα τα παρατήσει όλα για να είναι εκεί για εσένα. Οι Παρθένοι βλέπουν επίσης τη μεγάλη εικόνα και μπορούν να παραμερίσουν το εγώ τους για το καλό της συλλογικότητας. Είναι αυτή η ανιδιοτέλεια που τους χαρίζει μια θέση ανάμεσα στα πιο προσγειωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το πιο πρακτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Eίναι εργατικός, άμεσος και ρεαλιστής. Οι Αιγόκεροι κυβερνούνται από τον Κρόνο, επομένως είναι πολύ πραγματιστές. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, διατηρούν την ψυχραιμία τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν μια λύση. Εδώ δεν υπάρχουν συναισθηματικές εκρήξεις ή δράματα. Οι Αιγόκεροι είναι επίσης πολύ αυθεντικοί.

Ξέρουν ποιοι είναι και δεν χρειάζεται να είναι ένας συγκεκριμένος τρόπος για να κάνουν τους άλλους να τους αρέσουν. Το σοβαρό του χαρακτήρα τους, μπορεί να φανεί εκφοβιστικό στην αρχή. Αλλά μόλις καταλάβεις πώς λειτουργούν, μπορεί να είναι αρκετά χαλαροί, ακόμη και αστείοι.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share