Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Αναγκαστική προσγείωση» από τον Κώστα Λεφάκη: Θρίλερ για Δίδυμους, Λέοντες και...

Ο έμπειρος αστρολόγος προειδοποιεί

15 Ιανουαρίου 2023 11:44
«Αναγκαστική προσγείωση» από τον Κώστα Λεφάκη: Θρίλερ για Δίδυμους, Λέοντες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον κώδωνα του κινδύνου για ακόμη μία μέρα έκρουσε ο Κώστας Λεφάκης για αρκετά από τα 12 ζώδια, με τον έμπειρο αστρολόγος να μιλά για τριγμούς και αναγκαστικές προσγειώσεις στις ζωές Διδύμων και Λεόντων, ενώ παρακάτω μπορείτε να ανακαλύψετε ποιοι ακόμη επηρεάζονται αρνητικά σήμερα (15/1).

Παράλληλα, έχουμε «φουρτουνιασμένη» Κυριακή από τη Λίτσα Πατέρα: Λέοντες, Αιγόκερους και 2 ακόμη ζώδια τους περιμένει...

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη:

Αστρολογικές προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί στις συζητήσεις σας και βρείτε χρόνο να αποδράσετε από τις εντάσεις της δουλειάς σας. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα, αλλά παράλληλα να αντιμετωπίσετε σκηνές ζηλοτυπίας και την επιθετικότητα κάποιων ανθρώπων γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα θα σας αναγκάσει να δουλέψετε πολύ περισσότερο απ’ όσο είχατε προγραμματίσει. Όμως το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε θα σας ανοίξει τον δρόμο για την συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανακαλύψτε την δημιουργικότητά σας και ασχοληθείτε με την τέχνη. Απολαύστε τις χαρές που μπορεί να σας προσφέρει η αισθηματική σας ζωή, και αποδράστε από την ρουτίνα σας.

ΛΕΩΝ

Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσει σήμερα. Η πρώτη μέρα της εβδομάδας όμως κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για τα οικονομικά σας. Αναγνωρίστε τις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείτε την ζωή σας μέσα από μία νέα προοπτική. Πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, και θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί σήμερα να σας αναστατώσουν στα αισθηματικά σας. προσέξετε τι λέτε και σε ποιόν, καθώς υπάρχει κίνδυνος εμπλοκών και παρεξηγήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε προσοχή στον χειρισμό ενός επαγγελματικού θέματος που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Απρόβλεπτες διαστάσεις μπορεί να πάρει η αισθηματική σας ζωή αν δεν προσέξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην εμπλέκετε τα αισθηματικά σας στον χώρο της δουλειάς σας, και αποφύγετε παρακινδυνευμένες κινήσεις. Κίνδυνοι για την υγεία σας από μολυσματικές ασθένειες. Προφυλαχτείτε κατάλληλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τακτοποιείστε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, πριν κάνετε κάποια βήματα στον χώρο της δουλειάς σας. Υπάρχει κίνδυνος σήμερα να έρθετε αντιμέτωποι με τον Νόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην παρασύρεστε σήμερα από κολακείες κάποιων «καλοθελητών» και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα για τον εαυτό σας. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποιες κινήσεις σας οδηγούνται σε πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά φροντίστε να είστε απόλυτα ξεκάθαροι στο τι λέτε και τι θέλετε, καθώς κάποια μπερδέματα μπορεί να μειώσουν το καλό αποτέλεσμα.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share