Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι "γκομενιάρηδες" του ζωδιακού: Αυτά είναι τα 6 ζώδια που θα απατήσουν πιο εύκολα τον σύντροφό τους

Παρεκκλίνουν πιο εύκολα

13 Ιανουαρίου 2023 10:38
Οι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα άστρα… καρφώνουν. Ποιους; Μα τα άπιστα ζώδια! Τα άστρα, που... ξέρουν τόσα και τόσα και... δείχνουν άλλα τόσα, θα μπορούσαν να μην είχαν άποψη για το πόσο πιστό είναι κάθε ζώδιο; Οχι, φυσικά. Με την ευκαιρία, δείτε τα 4 ζώδια που τραβούν τα χρήματα σαν μαγνήτης.

Τι άποψη έχουν λοιπόν τα άστρα για τα πιστά και τα άπιστα ζώδια; Ποιους κατατάσσουν στη μία ή την άλλη κατηγορία; Αφού ήδη ξέρουμε τα ζώδια που θα είναι τυχερά αυτή την εβδομάδα, τα τυχερά ζώδια του μήνα, και αφού ήδη έχουμε δει τα 4 ζώδια που λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο πιστά και στα πιο άπιστα ζώδια.

Τα 6 λιγότερο πιστά ζώδια

Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ γενναιόδωροι, στοργικοί, ελεύθεροι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Είναι πιστοί όταν τους ταιριάζει μια σχέση, αλλά επειδή μπορούν να είναι πολύ εγωκεντρικοί, δεν θα ακολουθούσαν ποτέ τυφλά κανέναν. Είναι ηγέτες, όχι οπαδοί.

Οι 'γκομενιάρηδες' του ζωδιακού - Αυτά είναι τα 6 ζώδια που θα απατήσουν πιο εύκολα τον σύντροφό τους

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός ως ο λιγότερο πιστός από όλα τα ζώδια. Ψάχνει πάντα νέες περιπέτειες, νέες προκλήσεις και μερικές φορές αυτό σημαίνει και νέο ταίρι. Είναι χαρισματικοί, καινοτόμοι, φιλικοί και εγωιστές.

Οι ανάγκες τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους, και το άτομο στο οποίο είναι πιο αφοσιωμένοι είναι ο εαυτός τους.

Ιχθύες

Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθύες έχουν έντονη φαντασία και είναι βαθιά συναισθηματικοί.

Μπορούν να είναι αφοσιωμένοι εραστές και φίλοι ή μπορούν να έχουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων με τους οποίους να έχουν ταυτόχρονα σχέση. Οι Ιχθύες είναι πιστοί όταν δεν χάνουν τη δημιουργικότητά τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι οι υπέροχοι τύποι στα πάρτι, επειδή είναι πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος, τους αρέσει να μιλούν και να γνωρίζουν νέα άτομα.

Δυστυχώς, ενώ οι Δίδυμοι μπορεί να είναι γοητευτικοί, μπορεί επίσης να είναι και άπιστοι. Δεδομένου ότι υπάρχουν δύο πλευρές στην προσωπικότητά τους, μπορούν να είναι απόλυτα πιστοί και το επόμενο λεπτό απόλυτα άπιστοι (και να λένε ψέματα).

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυβερνάται από το πάθος και μπορεί να είναι πιστοί σύντροφοι μερικές φορές, αλλά μεγάλοι… απατεώνες κάποιες άλλες.

Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες, και να απαιτούν από τους άλλους να είναι πιστοί, αλλά το τι κάνουν οι ίδιοι εξαρτάται από τη στιγμή.

Τοξότης

Οι Τοξότες μπορεί να είναι απελπιστικά ερωτευμένοι και πλήρως αφοσιωμένοι το ένα λεπτό, και να χάνουν το ενδιαφέρον τους και να εστιάζουν σε κάποιο νέο αμόρε το επόμενο. Πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο και δεν θεωρούνται οι πιο πιστοί από τα ζώδια. Γι' αυτόν τον λόγο, οι ρομαντικές σχέσεις με τους Τοξότες είναι απλά δύσκολες.

Εάν βρουν το σωστό άτομο, θα το βοηθήσουν ανεξάρτητα από την περίσταση.

Ρίχνει το «βέλος» του έρωτα η Λίτσα Πατέρα: Έρχεται η «πετριά» μέχρι το Σαββατοκύριακο για αυτό το ζώδιο

Η Λίτσα Πατέρα πολλές φορές φροντίζει να μας... πετά το «βέλος» του έρωτα, τονίζοντας πως μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε την ευκαιρία, βάσει συνθηκών, να φλερτάρουμε.

Σύμφωνα με τη γνωστή αστρολόγο, μάλιστα, ένα συγκεκριμένο ζώδιο θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τον έρωτά του, με τη Βίκυ Παγιατάκη πάντως να χτυπά το «καμπανάκι».

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα η Σελήνη περνά στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη να συνυπάρχετε, αλλά και πώς την διαχειρίζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανότατα πρόσωπα ή γεγονότα που συνδέονται με την δουλειά να σάς τραβούν τον ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι αρκετά καλή για φλερτ, για να βγείτε να διασκεδάσετε και γενικότερα να περάσετε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ασχολείστε με υποθέσεις του σπιτιού ή με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Παράλληλα κάνετε επαφές με σημαντικά πρόσωπα!

ΛΕΩΝ

Μπορεί να ασχολείστε με τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στον εαυτό σας, προσπαθήστε όμως να μην είστε καταπιεστικοί με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια πολύ δυναμική περίοδο, δραστηριοποιηθείτε λοιπόν σε πράγματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε σήμερα ανασφάλειες να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι με τις σκέψεις σας και να βάλετε σε τάξη τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το δυνατό σας σημείο είναι μέσα από την συμμετοχή σας σε ομάδες, παρέες και γενικότερα στον κοινωνικό σας κύκλο. Αφήστε στην άκρη φοβίες και ανασφάλειες που σας κρατούν πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, συνέπεια και επιμονή, ενώ παράλληλα προετοιμάστε το έδαφος για σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλύτερα να ασχοληθείτε σήμερα με υποθέσεις που επείγουν, και δεν αποκλείεται να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Προωθήστε σημαντικά δημιουργικά σας σχέδια. Μπορείτε παράλληλα να δημιουργήσετε θετικές εντυπώσεις για σας στον χώρο της δουλειάς.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share