Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Ορθοφροσύνη" από την Βίκυ Παγιατάκη - "Καμπανάκι" από την αστρολόγο για Καρκίνους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

12 Ιανουαρίου 2023 13:47
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Καρκίνους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια ενόψει της νέα χρονιάς. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι τα τρία ζώδια που είναι διαρκώς στην «τσίτα»

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη

Κριός: Ώθηση σε εργασία, οικονομικά και κοινωνική ζωή

Ταύρος: Η έμπνευσή σας και οι συγκυρίες βοηθούν σημαντικά

Δίδυμοι: Με υπομονή και αυτοσυγκράτηση σήμερα για αποφυγή λαθών

Καρκίνος: Καταπιαστείτε ακόμη και με τα δύσκολα σήμερα

Λέων: Τα οικονομικά και ό,τι προσφέρει ασφάλεια, σήμερα

Παρθένος: Μικρές βελτιώσεις και «βοήθεια», σήμερα

Ζυγός: Στα κρυφά αλλά και στα φανερά και μυστικά

Σκορπιός: Ενδιαφέροντα νέα και επαφές ενισχύουν το ηθικό σας

Τοξότης: Μη ρισκάρετε ιδιαίτερα σήμερα και φανείτε πιο προνοητικοί

Αιγόκερως: Αναμφίβολα μπορείτε σήμερα και περισσότερα και καλύτερα

Υδροχόος: Ψυχική ενδυνάμωση και γενικότερη ανασύνταξη

Ιχθύες: Παίξτε περισσότερη άμυνα και λιγότερη επίθεση, σήμερα

Η τύχη είναι με το μέρος σας: Αυτή θα είναι η πιο τυχερή ημέρα για κάθε ζώδιο το 2023

Χρονιά της τύχης! Έτσι ονομάζουν το 2023 οι αστρολόγοι, αφού φέτος κάθε ζώδιο αναμένεται να ζήσει σημαντικές πλανητικές όψεις στον ένατο οίκο του.

Αυτό πρακτικό σημαίνει ότι κάθε ένα από τα 12 ζώδια θα ζήσει… περιόδους ευφορίας με αποκορύφωμα μια συγκεκριμένη ημέρα, η οποία χαρακτηρίζεται και ως η πιο τυχερή της χρονιάς. Με την ευκαιρία, δείτε τα 4 ζώδια που θα δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει το 2023.

Η πιο τυχερή μέρα του χρόνου για κάθε ζώδιο

  • Κριός – Η πιο τυχερή μέρα: 3 Ιουνίου

Ο Τοξότης κυβερνά τον ένατο οίκο σας, που έχει να κάνει με την τύχη. Ο Υδροχόος που κυριαρχεί στον 9ο οίκο σου, θα σας κάνει να θέλετε να επεκταθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά και μάλιστα θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία. Φέτος είναι επίσης η κατάλληλη χρονιά για μακρινά ταξίδια, και αξέχαστες εμπειρίες.

  • Ταύρος – Η πιο τυχερή μέρα: 11 Ιουνίου

Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω κατά τη διάρκεια της ζωής σας, πράγμα που σημαίνει ότι κάποια μεγάλα θέματα θα ολοκληρωθούν. Πλέον πιστέψτε το: η δουλειά που έχετε ήδη κάνει με τον εαυτό σας, έχει αποδώσει.

  • Δίδυμοι – Η πιο τυχερή μέρα: 21 Ιανουαρίου

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις αρχές του μήνα είναι κομβικό σημείο επιτυχίας για εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να λάμψετε στα επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία ευνοούνται όσο ποτέ άλλοτε.

  • Καρκίνος – Η πιο τυχερή μέρα: 7 Μαρτίου

Ο Κρόνος είναι ένας πολύ ιδιαίτερος πλανήτης, που για τους Καρκίνους ευτυχώς έρχεται να φέρει θετικές εξελίξεις.Ο Κρόνος στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον ένατο οίκο της τύχης, της μάθησης, των ταξιδιών και της περιπέτειας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες φέτος.

  • Λέων – Η πιο τυχερή μέρα: 20 Απριλίου

Η ενέργεια του Κριού κυβερνά πάντα το πιο τυχερό μέρος της ζωής σας. Οι Ηλιακές εκλείψεις έρχονται να σας επηρεάσουν σημαντικά και μάλιστα θα δείτε καθοριστικές αλλαγές στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να αφορά μια νέα επιχείρηση ή ένα νέο μονοπάτι που ανοίγει στη ζωή σας.

Η τύχη είναι με το μέρος σας: Αυτή θα είναι η πιο τυχερή ημέρα για κάθε ζώδιο το 2023

  • Παρθένος – Η πιο τυχερή μέρα: 28 Οκτωβρίου

Κάποιες φορές είσαστε τόσο αφοσιωμένοι στον εξωτερικό σας κόσμο, που χάνετε την ουσία και καταρρέετε. Καθώς η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο συμβαίνει στον ένατο οίκο σας, αυτό σας φέρνει σταθερότητα στα μεγαλύτερα όνειρά σας, διασφαλίζοντας επίσης τα συναισθήματά σας για όλα εκείνα έχουν για εσάς μεγαλύτερη σημασία.

  • Ζυγός – Η πιο τυχερή μέρα: 12 Ιανουαρίου

O Άρης, πλανήτης της δράσης και της φιλοδοξίας, επηρεάζει τον 9ο οίκο σου. Ο Άρης ήταν ανάδρομος το περασμένο φθινόπωρο και θα παραμείνει στους Διδύμους μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να προσπαθήσετε σκληρά για όσα θέλετε να πετύχετε. Ωστόσο στις 12/01 ο Άρης γυρνά και πάλι σε ορθή πορεία, σηματοδοτώντας μια περίοδο επιτυχίας και καριέρας για εσάς τους Ζυγούς.

  • Σκορπιός – Η πιο τυχερή μέρα: 17 Ιουλίου

Η Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Καρκίνους στην συγκεκριμένη ημέρα θα είναι καθοριστική. Είναι η στιγμή που θα βγείτε από την ζώνη άνεσης σας και θα έχετε έντονη ανάγκη να πειραματιστείτε και να ζήσετε νέες περιπέτειες σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει περισσότερα ταξίδια και περιπέτειες.

  • Τοξότης – Η πιο τυχερή μέρα: 20 Μαΐου

Είστε ο αιώνιος περιπλανώμενος, αναζητώντας πάντα αυτούς τους μακρινούς ορίζοντες για νέες περιπέτειες. Η 20η Μαΐου είναι η ημέρα που ο Άρης κάνει την είσοδο του στους Λέοντες, δίνοντας φως και ενέργεια στον 9ο οίκο σου, ο οποίος σχετίζεται άμεσα με νέες δραστηριότητες και ευκαιρίες που αξίζει να εκμεταλλευτείτε και να χαρείτε ξέγνοιαστες στιγμές.

  • Αιγόκερως – Η πιο τυχερή μέρα: 10 Ιουλίου

Όταν πρόκειται να δράσετε, συνήθως είσαστε πιο προσεκτικοί και η προσέγγισή σας είναι πιο αργή. Ωστόσο, καθώς ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας, ο Παρθένος αναδεικνύει όλες τις πτυχές της τύχης στη ζωή σας που πρόκειται να αλλάξουν. Ο Άρης είναι δράση και φιλοδοξία, και στην Παρθένο, σας βοηθά να στοχεύσετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε και όχι απλώς σε αυτό που νομίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε.

  • Υδροχόος – Η πιο τυχερή μέρα: 14 Οκτωβρίου

Είναι η ημερομηνία της μεγαλύτερης έκλειψης του χρόνου, με μια νέα Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό, η οποία έρχεται να σου φέρει εκπλήξεις και ευκαιρίες. Η 14η Οκτωβρίου πρόκειται να σας δώσει την ιδανική ώθηση που χρειάζεστε για να επιτύχειτε κάθε σας όνειρο.

  • Ιχθύες – Η πιο τυχερή μέρα: 5 Μαΐου

Η Σεληνιακή έκλειψη που συμβαίνει στους Σκορπιούς τον Μάΐο, έρχεται για να φέρει θετικές εξελίξεις, οι οποίες θα επηρεάσουν κάθε πτυχή της ζωής σας. Θα χρειαστεί να έχετε συναισθηματική κατανόηση για τους άλλους και να λάβετε αποφάσεις μετά από πολλή σκέψη. Πιστέψτε στον εαυτό σας δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα πετύχετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share