Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πίεση στο "κόκκινο" από την Βίκυ Παγιατάκη - Συναγερμός για Κριούς, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

13 Ιανουαρίου 2023 12:12
Πίεση στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Κριούς, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια για το σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

  • Κριός: Υποχρεωτικά θα κάνετε και τα χατίρια των άλλων
  • Ταύρος: Παρ’ ότι έχει λίγη φασίνα…έχει και τα θετικά του το Σάββατο
  • Δίδυμοι: Έστω και υπό πίεση, από σήμερα τα θετικά είναι παντού και περισσότερα
  • Καρκίνος: Περισσότερο κουραστικό το τέλος της εβδομάδας. Προσεκτικά
  • Λέων: Επαφές, συναντήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις
  • Παρθένος: Η εβδομάδα τελειώνει με καλύτερες προοπτικές
  • Ζυγός: Υπάρχουν και καλύτερα «πράγματα» και είναι τώρα
  • Σκορπιός: Τα ιδιωτικά, τα κρυφά, τα μυστικά αλλά και τα θετικά
  • Τοξότης: Τρυφερές χειρονομίες και στήριξη από τους «άλλους»
  • Αιγόκερως: Πολλές οι υποχρεώσεις από σήμερα έως και την Κυριακή
  • Υδροχόος: Δικό σας το Σαββατοκύριακο με πολλούς τρόπους
  • Ιχθύες: Να ανακτήσετε δυνάμεις και να δείτε τα συμφέροντά σας

Οι "γκομενιάρηδες" του ζωδιακού: Αυτά είναι τα 6 ζώδια που θα απατήσουν πιο εύκολα τον σύντροφό τους

Τα άστρα… καρφώνουν. Ποιους; Μα τα άπιστα ζώδια! Τα άστρα, που... ξέρουν τόσα και τόσα και... δείχνουν άλλα τόσα, θα μπορούσαν να μην είχαν άποψη για το πόσο πιστό είναι κάθε ζώδιο; Οχι, φυσικά. Με την ευκαιρία, δείτε τα 4 ζώδια που τραβούν τα χρήματα σαν μαγνήτης.

Τι άποψη έχουν λοιπόν τα άστρα για τα πιστά και τα άπιστα ζώδια; Ποιους κατατάσσουν στη μία ή την άλλη κατηγορία; Αφού ήδη ξέρουμε τα ζώδια που θα είναι τυχερά αυτή την εβδομάδα, τα τυχερά ζώδια του μήνα, και αφού ήδη έχουμε δει τα 4 ζώδια που λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο πιστά και στα πιο άπιστα ζώδια.

Τα 6 λιγότερο πιστά ζώδια

Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ γενναιόδωροι, στοργικοί, ελεύθεροι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Είναι πιστοί όταν τους ταιριάζει μια σχέση, αλλά επειδή μπορούν να είναι πολύ εγωκεντρικοί, δεν θα ακολουθούσαν ποτέ τυφλά κανέναν. Είναι ηγέτες, όχι οπαδοί.

Οι

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός ως ο λιγότερο πιστός από όλα τα ζώδια. Ψάχνει πάντα νέες περιπέτειες, νέες προκλήσεις και μερικές φορές αυτό σημαίνει και νέο ταίρι. Είναι χαρισματικοί, καινοτόμοι, φιλικοί και εγωιστές.

Οι ανάγκες τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους, και το άτομο στο οποίο είναι πιο αφοσιωμένοι είναι ο εαυτός τους.

Ιχθύες

Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθύες έχουν έντονη φαντασία και είναι βαθιά συναισθηματικοί.

Μπορούν να είναι αφοσιωμένοι εραστές και φίλοι ή μπορούν να έχουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων με τους οποίους να έχουν ταυτόχρονα σχέση. Οι Ιχθύες είναι πιστοί όταν δεν χάνουν τη δημιουργικότητά τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι οι υπέροχοι τύποι στα πάρτι, επειδή είναι πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος, τους αρέσει να μιλούν και να γνωρίζουν νέα άτομα.

Δυστυχώς, ενώ οι Δίδυμοι μπορεί να είναι γοητευτικοί, μπορεί επίσης να είναι και άπιστοι. Δεδομένου ότι υπάρχουν δύο πλευρές στην προσωπικότητά τους, μπορούν να είναι απόλυτα πιστοί και το επόμενο λεπτό απόλυτα άπιστοι (και να λένε ψέματα).

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυβερνάται από το πάθος και μπορεί να είναι πιστοί σύντροφοι μερικές φορές, αλλά μεγάλοι… απατεώνες κάποιες άλλες.

Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες, και να απαιτούν από τους άλλους να είναι πιστοί, αλλά το τι κάνουν οι ίδιοι εξαρτάται από τη στιγμή.

Τοξότης

Οι Τοξότες μπορεί να είναι απελπιστικά ερωτευμένοι και πλήρως αφοσιωμένοι το ένα λεπτό, και να χάνουν το ενδιαφέρον τους και να εστιάζουν σε κάποιο νέο αμόρε το επόμενο. Πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο και δεν θεωρούνται οι πιο πιστοί από τα ζώδια. Γι' αυτόν τον λόγο, οι ρομαντικές σχέσεις με τους Τοξότες είναι απλά δύσκολες.

Εάν βρουν το σωστό άτομο, θα το βοηθήσουν ανεξάρτητα από την περίσταση.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share