Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Πετά τα ερωτικά «βέλη» η Άση Μπήλιου: Έρχονται μοναδικές στιγμές για Ταύρους, Καρκίνους και άλλα 2 ζώδια

Τι να περιμένουμε στο Σαββατοκύριακο;

9 Δεκεμβρίου 2022 07:20
Πετά τα ερωτικά «βέλη» η Άση Μπήλιου: Έρχονται μοναδικές στιγμές για Ταύρους, Καρκίνους και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μοναδικές στιγμές, ειδικά στα ερωτικά, αναμένεται να έρθουν για ορισμένα ζώδια, με την Άση Μπήλιου να αναφέρεται στην όψη, που αναμένεται να μας φέρει σε στιγμές... αποδείξεων.

Η Αφροδίτη από τις 10/12/2022 θα εισέλθει στο γήινο και αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 03/01/2023. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα ευνοήσει περισσότερο ορισμένα ζώδια και θα είναι βοηθητική και για άλλη.

Το προηγούμενο διάστημα η Αφροδίτη βρισκόταν στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη και η αισθηματική μας ζωή μας προσέφερε ενθουσιασμό και περιπετειώδεις στιγμές. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ήμασταν ευδιάθετοι, ανέμελοι, αντιμετωπίσαμε τις σχέσεις με αισιοδοξία και θετική διάθεση και πήραμε ρίσκα χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Τώρα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω το κλίμα θα αλλάξει και θα προσγειωθούμε απότομα στην πραγματικότητα.

Ο Αιγόκερως συμβολίζει τα όρια, τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και μας υπενθυμίζει τα «πρέπει» και τους κανόνες. Φυσικά, όλο αυτό έρχεται σε κόντρα με τη φύση της Αφροδίτης, αφού είναι ο πλανήτης που αγαπά την καλοπέραση και τον έρωτα και θέλει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής χωρίς ενοχές και περιορισμούς. Τώρα μας απασχολεί ιδιαίτερα η εντύπωση που αφήνουμε στους άλλους και θα φερθούμε με σοβαρότητα, ωριμότητα και συνέπεια απέναντι σε ερωτικούς συντρόφους και συνεργάτες. Ο αυθορμητισμός τώρα πάει περίπατο και η ανάλαφρη διάθεση θα δώσει τη θέση της στην ψυχρή λογική.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share