Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

18 Νοεμβρίου 2022 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε με τι εκνευρίζεται κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι αντιδράσεις τους.

Κριός

Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά, σοβαρές συζητήσεις κάθε είδους και νέα ξεκινήματα! Επίσης, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και οφείλεις να προσέξεις όσο μπορείς τις μετακινήσεις σου και κυρίως τον τρόπο που οδηγείς!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα λόγω της όψης του Τετραγώνου Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να προσπαθήσεις ουσιαστικά, ώστε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και κυρίως τις αξίες σου! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να δημιουργηθούν κάποια μικρά προβλήματα σε διαπροσωπικές επαφές, όπως και σε πρακτικά θέματα!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες και ευκαιρίες, που θα εξυπηρετήσουν την ισχυρή σου ανάγκη, να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σου! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για έναρξη άσκησης ή διατροφής!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, υπόσχεται σίγουρα ευχάριστες στιγμές! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό στην κοινωνική σου ζωή και χορταίνεις εκδηλώσεις θαυμασμού! Θα έρθουν αρκετές εξελίξεις, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές συναναστροφές, θέματα που αφορούν παιδιά, δημιουργικές δράσεις και ψυχαγωγικές εξόδους.

 Ζώδια Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

Λέων

Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, είναι απόλυτα ωφέλιμο για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου σήμερα, σοφά και έξυπνα! Αν εμπιστευτείς το ένστικτο σου, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την οικία σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα εποικοδομητική για την ζωή και την καθημερινότητα σου! Απολαμβάνεις εύνοια σε κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές, αλλά και κάθε είδους μετακινήσεις! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου και θα εκπληρώσεις πολλές από τις επιθυμίες σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ποσειδώνα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις σου και τον κοινωνικό σου περίγυρο! Αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι οπωσδήποτε συνεπής και τέλεια οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές και αναποδιές!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, μία τέλεια ημέρα για το ζώδιο σου! Εκμεταλλεύσου οπωσδήποτε με κάθε τρόπο, το ιδιαίτερα θετικό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και θα δεις πως θα μπορέσεις να πετύχεις με ευκολία, βαθιές επιθυμίες, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Υλοποιείς τα σχέδια και τις ιδέες σου και αλλάζεις ριζικά ό,τι δεν σου αρέσει!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, απολαμβάνεις μία ημέρα, γεμάτη ηρεμία και σιγουριά! Το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε ανανεώνει ψυχολογικά, βελτιώνει την διάθεση σου, διώχνει όλες τις δύσκολες καταστάσεις και σε απαλλάσσει από δυσάρεστες εμπειρίες και αναμνήσεις! Καλό θα ήταν, την σημερινή ημέρα, να ακούς την διαίσθηση και το ένστικτο σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, μπορείς να περιμένεις την σημερινή ημέρα, άπειρες θετικές αλλαγές και θεαματικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου, που εδώ και καιρό επιθυμούσες, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ήλιου-Πλούτωνα! Να αναμένεις χαρμόσυνες στιγμές με τους φίλους σου, όπως και αναζωπύρωση των φιλικών σου σχέσεων, με ποικίλους τρόπους!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, επωφελείσαι πολύ από την σημερινή δυναμική όψη του Εξάγωνου Ήλιου-Πλούτωνα! Θα καταφέρεις να ανακαλύψεις κρυφές ενέργειες ορισμένων ατόμων που σε αφορούν άμεσα και προσπάθησαν να σε εκμεταλλευτούν! Οφείλεις να εμπιστευθείς άφοβα την ενισχυμένη σου διορατικότητα και να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά την πειθώ σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν την σημερινή ημέρα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και να υλοποιήσεις ιδέες και σχέδια κάθε είδους, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, εξωτερικού, ταξιδιών και επαφών με πρόσωπα από απόσταση, ευνοούνται!

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share