Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δυσπραγία» από Λίτσα Πατέρα: Μεγάλες οικονομικές δυσκολίες για Καρκίνους, Ιχθύες και άλλα 2 ζώδια

Δώστε βάση!

16 Νοεμβρίου 2022 07:46
«Δυσπραγία» από Λίτσα Πατέρα: Μεγάλες οικονομικές δυσκολίες για Καρκίνους, Ιχθύες και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα για κάποια ζώδια, αλλά και κακά για κάποια άλλα, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στο Facebook. Σήμερα, όπως φαίνεται, θα περάσουν δύσκολα Καρκίνοι, Ιχθύες και δύο ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

ΚΡΙΟΣ

Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (β’ και γ’ δεκ).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

Λίτσα πατέρα ζώδια προβλέψεις 16/11

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης -κυβερνήτη σας- θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στον Τοξότη φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

Καλημέρα φίλοι μου! ♈️ ΚΡΙΟΣ Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της...

Posted by Litsa Patera on Tuesday, November 15, 2022
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share