Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Σελήνη στον Υδροχόο: «Πέλεκυς» από Άση Μπήλιου για Ταύρους, Τοξότες και...

Προειδοποίηση από την αστρολόγο

14 Ιουλίου 2022 07:33
Σελήνη στον Υδροχόο: «Πέλεκυς» από Άση Μπήλιου για Ταύρους, Τοξότες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς, με ποικίλα αποτελέσματα όπως καταλαβαίνετε.

Πολλές φορές η όψη αυτή μπορεί να φουντώσει τις ανασφάλειες μας, από απλά πράγματα όπως για παράδειγμα για την εμφάνιση μας μέχρι και σε σοβαρά θέματα στις σχέσεις ή στη δουλειά μας. Πιθανώς να νιώθουμε απογοητευμένοι από κάποια σχέση, ειδικά αν την είχαμε φορτώσει με υπέρμετρες προσδοκίες. Από την άλλη η τάση είναι να εξιδανικεύουμε άτομα αγνοώντας τις κακές πλευρές της προσωπικότητα τους. Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι παρούσα όταν υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης στα ζευγάρια και αποκαλύπτονται συμπεριφορές που δεν περιμέναμε.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ποιον εμπιστευόμαστε με μια όψη σαν αυτή τόσο σε επίπεδο συναισθηματικό όσο και οικονομικό. Αν έχει κάτι θετικό αυτή η όψη είναι να προσπαθήσουμε να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα μέσω της τέχνης ή της παρέας με αγαπημένα πρόσωπα.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 11:13 το πρωί ευνοώντας τη λογική προσέγγιση των πραγμάτων, σε αντιδιαστολή με την επιρροή του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Τις βραδινές ώρες θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη κάνοντας μας πιο βιαστικούς στα συμπεράσματα μας, αλλά και πιο πιεστικούς με τους άλλους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share