Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Είναι χειριστικά και σε «πνίγουν»: Τα 3 ζώδια που γίνονται δυνάστες στη σχέση τους

Προσοχή στον... εξουσιαστικό τους χαρακτήρα

1 Ιουνίου 2022 20:03
Είναι χειριστικά και σε «πνίγουν»: Τα 3 ζώδια που γίνονται δυνάστες στη σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει αναφερθεί πολλές φορές η προσπάθεια σε ένα ζευγάρι το ένα μέρος να... εξουσιάζει το άλλο και να έχει το πάνω χέρι στη σχέση, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις η κατάληξη μπορεί να γίνει τραγική.

Πηγαίνοντας στις... πιο φυσιολογικές χειριστικές περιπτώσεις, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που το επιδιώκουν, «πνίγοντας» το σύντροφό τους, ενώ πρέπει να σας πούμε πως γνωρίζουμε ποιοι θα περάσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Κριός

Ο Κριός έχει αρχηγικές τάσεις και θέλει να έχει τον πρώτο σε όλα, ακόμα και στον έρωτα. Επιθυμεί να δείχνει έντονα τα «θέλω» του σε μία σχέση και αν αυτά δεν εισακούγονται τότε μάλλον δημιουργούνται προβλήματα. Χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά εσείς μπορείτε να την κάνετε;

Λέων

Ο βασιλιάς των ζωδίων θέλει να εξουσιάζει μία σχέση και αυτό είναι κάτι που του αρέσει όχι μόνο να το βιώνει, αλλά και να το παρουσιάζει στους γύρω του. Ένας Λέοντας πιστεύει ότι αν έχεις συναισθήματα για αυτόν, θα τον ακούς πιστά αφού είναι (κατά εκείνον) ο αρχηγός της σχέσης!

Χειριστικά ζώδια

Σκορπιός

Η βασική επιθυμία του είναι να έχει την εξουσία της ερωτικής του σχέσης. Θέλει να τα γνωρίζει όλα και να κατευθύνει τα πάντα και να έχει τον απόλυτο έλεγχο, Ακόμα και δεν θέλετε τέτοιου είδους συμπεριφορά, ο Σκορπιός με τα τεχνάσματά του θα καταφέρει να σας βάλει στο τριπάκι του.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share