Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Δυσάρεστες εξελίξεις για 2 ζώδια

Τι προβλέπει ο έμπειρος αστρολόγος;

23 Ιανουαρίου 2022 15:04
Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Δυσάρεστες εξελίξεις για 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυσάρεστες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις για ορισμένα ζώδια, σύμφωνα με όσα αναφέρει στις προβλέψεις του ο Κώστας Λεφάκης, συνιστώντας κυρίως ξεκούραση.

Σύμφωνα με το γνωστό αστρολόγο, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή και η Δυσαρμονία Άρη-Κρόνου φέρνουν έμπνευση ή διορατικότητα που λειτουργεί θετικά αλλά και αντιθέσεις ή παρεξηγήσεις που δεν πρέπει να πάρουν διάσταση, με την Άση Μπήλιου να χτυπά «καμπανάκι» για τα ερωτικά.

Κριός

Ευχαριστηθείτε τις ευκαιρίες για χαλάρωση που σας προσφέρει η μέρα. Η ένταση των προηγούμενων ημερών πρέπει να εκτονωθεί με τον πιο δημιουργικό και ωφέλιμο τρόπο για σας.

Ταύρος

Κάποια σημαντικά σας σχέδια θα καθυστερήσουν να πραγματοποιηθούν, όχι γιατί θα λείπουν τα χρήματα αλλά γιατί δεν θα το επιτρέπουν οι γενικότερες συνθήκες.

Δίδυμοι

Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα πρέπει να ανεχτείτε τους άλλους, να συνειδητοποιήσετε κάποιες αλλαγές δυσάρεστες και να κοπιάσετε προκειμένου να πετύχετε κάποιους στόχους.

Καρκίνος

Η μέρα σας βρίσκει ευχαριστημένους από τον εαυτό σας αλλά όχι ευτυχισμένους από το περιβάλλον. Η αγωνία και τα άγχη σας για την συνέχεια της πορείας σας θα είναι αισθητά.

Λέων

Αυξάνονται οι δυνατότητες επικοινωνίας, οι σχέσεις με γείτονες και με συγγενείς βελτιώνονται και κάποιοι θα πάρετε αποφάσεις για μια σημαντική σας σχέση, όχι απαραίτητα ερωτική.

Παρθένος

Τις μεγάλες αλλαγές και επαναστάσεις αφήστε τις για αργότερα αυτήν την χρονιά. Σας έχει γίνει έμμονη ιδέα να μην αφήσετε τον εαυτό σας να ταλαιπωρείται από τρίτους που έχουν προς το παρόν το πάνω χέρι στη ζωή σας.

Κώστας Λεφάκης δυσάρεστες εξελίξεις για τα ζώδια

Ζυγός

Εξακολουθούν να σας απασχολούν τα προσωπικά και κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις σας. Έχετε τα περιθώρια σήμερα να βελτιώσετε τις συνθήκες στο σπίτι.

Σκορπιός

Το ένστικτο σας προειδοποιεί για τις διαθέσεις των άλλων και θα ήταν λάθος σας να το αγνοήσετε. Μετακινήσεις και σύντομες αποδράσεις βοηθούν να βελτιωθεί η διάθεσή σας.

Τοξότης

Πολλές ασχολίες για εσάς περιλαμβάνει η μέρα. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας, ανταποκριθείτε στις φιλικές προσκλήσεις και γενικά, οι άλλοι σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Αιγόκερως

Η μέρα στην πορεία και στην εξέλιξή της, θα βοηθήσει στην αξιοποίηση των εκφραστικών σας μεσών και αισθηματικών σας ενδιαφερόντων. Ευχάριστες συγκυρίες για τους περισσότερους από εσάς!

Υδροχόος

Επικοινωνιακές δυνατότητες σας προσφέρει η Σελήνη από τον Ζυγό. Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες να πλησιάσετε ανθρώπους και να αναζωογονήσετε μια φιλία.

Ιχθύες

Χαλαρώστε από όσα σας κούρασαν και μη σκέφτεστε υποχρεώσεις. Ευχάριστα είναι τα μηνύματα από εκείνους που έχετε βοηθήσει να αποκατασταθούν και να προχωρήσουν τη ζωή τους.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share