Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ισχυρό «καμπανάκι» της Άσης Μπήλιου στα ζώδια: Εντάσεις και ανατροπές στα ερωτικά

Έρχεται δύσκολη εβδομάδα για όσους αγαπούν...

23 Ιανουαρίου 2022 08:28
Ισχυρό «καμπανάκι» της Άσης Μπήλιου στα ζώδια: Εντάσεις και ανατροπές στα ερωτικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ισχυρό «καμπανάκι» χτυπά για τα ζώδια η Άση Μπήλιου, η οποία επισημαίνει πως οι ανατροπές και οι εντάσεις στα ερωτικά δε θα λείψουν εξαιτίας της εισόδου του Άρη από τον Τοξότη στον Αιγόκερω.

Όπως αναφέρει η αστρολόγος, αυτή η θέση θα μας κάνει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να δούμε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, χωρίς να παρασυρόμαστε από συναισθηματισμούς ή ανέφικτα όνειρα, με τον Κώστα Λεφάκη πάντως να βλέπει έως και χωρισμούς.

ΚΡΙΟΣ

Με όλη αυτή την έντονη κινητικότητα στο ζώδιο του Αιγόκερου, όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στην καριέρα και την επαγγελματική σας πορεία και έχετε βάλει τα αισθηματικά σε δεύτερη μοίρα. Θέλετε να κατακτήσετε την κορυφή και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σας. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 29/1 σας υπενθυμίζει ότι είστε ένα αυτόνομο και ανεξάρτητο άτομο και έχετε ανάγκη από έναν σύντροφο που θα σας εκτιμάει γι’ αυτό ακριβώς που είστε και σας υποστηρίζει σε κάθε σας βήμα. Αν όμως το άλλο άτομο ψάχνει συνεχώς αφορμή για να σας υποτιμήσει ή για να σας ανταγωνιστεί, τότε ίσως να μην αξίζει να είναι δίπλα σας. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 30/1 ίσως φέρει ένα αναπάντεχο νέο ή μια εξέλιξη σε σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, η οποία θα σας πιάσει απροετοίμαστους. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω διαδικτύου ή μέσω μιας κοινής παρέας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερου και σας δίνει το κίνητρο να βγείτε έξω από τη ζώνη ασφαλείας και να κυνηγήσετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και να βάλετε στην καθημερινότητα σας δραστηριότητες οι οποίες θα σας ανανεώσουν. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας και με κάποιο τρόπο θα λειτουργήσει ως μέντορας για εσάς. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 29/1 θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο στο μυαλό σας και θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σχετικά με το μονοπάτι που θέλετε να ακολουθήσετε. Να θυμάστε όμως ότι ο συνοδοιπόρος σας σε αυτό το μονοπάτι θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θα μπορεί να ακολουθήσει τον τρόπο σκέψης σας και κυρίως θα μπορεί να υποστηρίξει τις ιδέες και το όραμα σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές με άτομα από το εξωτερικό και οι γνωριμίες με άτομα από το περιβάλλον των σπουδών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 24/1 θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία σας και θα σας φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα σε αυτή, αφού ένας από τους δύο θα προσπαθεί να επιβληθεί ή να χειραγωγήσει τον άλλον. Επιπλέον, μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια οικονομικά ζητήματα και να αποτελέσουν αφορμή για να διαφωνήσετε και να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, τώρα η προσέγγιση σας στα ερωτικά ζητήματα θα έχει στρατηγική και πλάνο και δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πώς ακριβώς να το διεκδικήσετε και δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό. Σε όλο αυτό θα συμβάλλει και η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 29/1, καθώς θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να αποφασίσετε αν τελικά αξίζει να έρθετε πιο κοντά με τον άλλον ή αν θα πρέπει να λήξετε οριστικά μια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάει μια πολύ έντονη περίοδος για τα αισθηματικά σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο Άρης στις 24/1 κάνει την είσοδο του στο απέναντι σας ζώδιο, δηλαδή στον Αιγόκερω. Είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν τσακωμοί και αντιπαραθέσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε ένα πολύ βαρύ κλίμα μέσα στη σχέση σας ή να έρθετε αντιμέτωποι με επιθετική συμπεριφορά από το ταίρι σας. Εάν το προηγούμενο διάστημα αισθανόσασταν καταπιεσμένοι και διστάζατε να εκφράσετε τα θέλω σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε όσα επιθυμείτε, αφού θα έχετε περισσότερο θάρρος και αποφασιστικότητα. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω από τις 26/1 είναι πιθανό να αναμοχλεύσετε το παρελθόν ή να επανέλθει στο προσκήνιο ένας/μία πρώην. Ωστόσο, προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση και μην παρασυρθείτε από την έξαψη της στιγμής. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 29/1 θα δώσει τέλος στη στασιμότητα που μπορεί να υπήρχε στην αισθηματική σας ζωή και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ανθρώπους που αξίζουν να είναι δίπλα σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο να κινείται πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, η προσοχή σας είναι στραμμένη στη σχέση σας και στον σύντροφο σας. Η ανάγκη για συντροφικότητα και μοίρασμα είναι πολύ έντονη τώρα και θέλετε δίπλα σας ένα άτομο το οποίο θα σας υποστηρίζει και θα σας αντιμετωπίζει ως συνοδοιπόρο και όχι ως εχθρό. Με τον Άρη αλλά και τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 24/1 και στις 26/1 αντίστοιχα, η καθημερινότητα σας θα είναι πολύ έντονη και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ανάγκη από ένα άτομο το οποίο θα σας αποσυμπιέζει από την ένταση και δεν θα σας δημιουργεί επιπλέον άγχος και δράματα. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 30/1 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις μέσα στη σχέση σας. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ και να παραμείνετε λογικοί και προσγειωμένοι. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας φέρει τα πάνω κάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται άκρως ερωτική για εσάς τους Παρθένους, καθώς στις 24/1 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερου. Αν είστε σε σχέση, θα έχετε μεγάλη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια με τον σύντροφο σας και θα δοθεί η ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του. Είναι μια ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη μεταξύ σας φλόγα, να εκφράσετε πιο άμεσα τα θέλω σας ή ακόμα και να δρομολογήσετε το ζήτημα ενός παιδιού εάν το επιθυμείτε. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς η αυτοπεποίθηση σας βρίσκεται στα ύψη. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω από τις 26/1 είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο μια παρελθοντική ερωτική κατάσταση προκειμένου να την επαναξιολογήσετε. Από τις 29/1 με την Αφροδίτη πλέον σε ορθή πορεία, οι καταστάσεις θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν σε ό,τι αφορά τα ερωτικά και θα μπορέσετε σιγά-σιγά να πάρετε τις απαντήσεις που ζητούσατε σε ένα ζήτημα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμο. Άλλωστε τώρα θα είστε πλέον και εσείς πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με τα θέλω σας και ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε από τον άλλον.

Άση Μπήλιου ένταση ερωτική στα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 24/1 και βάζει στο επίκεντρο την οικογενειακή σας ζωή και τα θέματα σπιτιού. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε τώρα τη διάθεση και το κίνητρο για να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας και γενικώς να αλλάξετε τις συνθήκες του σπιτιού σας, ειδικά εάν για κάποιο λόγο αισθάνεστε να περιορίζεστε μέσα σε αυτό. Είναι βέβαια πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με τον συγκάτοικο σας, τους γονείς σας ή άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, επομένως θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Κάποια ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν ξανά στην επιφάνεια και ιδιαίτερα μετά τις 26/1 που ο Ερμής θα επιστρέψει στον Αιγόκερω. Αν είχατε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με κάποιο άτομο, ίσως τώρα θα πρέπει να κλείσετε οριστικά αυτό το κεφάλαιο ή να σκεφτείτε αν αξίζει δεύτερη ευκαιρία. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 29/1 θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού θα είστε και εσείς οι ίδιοι πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 30/1 μπορεί να φέρει μια ανατροπή σε ένα ερωτικό ζήτημα ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα αν είστε αδέσμευτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς, καθώς ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 24/1. Έχετε την ανάγκη να κάνετε καινούριες γνωριμίες και επαφές, όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όσα λέτε στους άλλους. Η παρορμητικότητα και η επιθετικότητα θα βρίσκεται στα ύψη και είναι πολύ πιθανό να πείτε πράγματα χωρίς να τα έχετε επεξεργαστεί και χωρίς να έχετε υπολογίσει τις συνέπειες. Ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται και αυτός στον Αιγόκερω από τις 26/1 και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί στις συναντήσεις και στις επαφές σας, καθώς μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία και ευτράπελα. Ενδεχομένως να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση ή επικοινωνία με ένα άτομο από το παρελθόν. Στις 30/1 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ένα απότομο ξέσπασμα και δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο σας ή ένα κοντινό σας άτομο. Εκφράστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, αλλά χωρίς να προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας στις 24/1 και κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω. Με αυτή τη θέση θα μπορέσετε να υπερασπιστείτε με σθένος τον εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να απαιτήσετε όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Με τον ανάδρομο Ερμή να επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26/1, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας σε σχέση με κάποιο οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί. Προσπαθήστε να είστε μετρημένοι και ψύχραιμοι και μην παίρνετε ρίσκα που μπορεί να σας κοστίσουν. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 29/1 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και να λήξετε οριστικά καταστάσεις οι οποίες δεν σας προσφέρουν ασφάλεια και ευχαρίστηση. Στις 30/1 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία η οποία θα σας συναρπάσει ή ένα απρόσμενο νέο που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε έως τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αναμφίβολα οι πρωταγωνιστές/ριες αυτής της εβδομάδας, καθώς τα πιο σημαντικά πλανητικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα στο δικό σας ζώδιο. Στις 24/1 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σας και εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα διεκδικείτε τις επιθυμίες σας με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ταυτόχρονα βέβαια θα είστε αρκετά νευρικοί και ευέξαπτοι με αποτέλεσμα να μην λείψουν οι καβγάδες και οι τσακωμοί με το ταίρι σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να λαμβάνετε υπόψιν σας τις ανάγκες του άλλου και να μην βάζετε τον εγωισμό σας πάνω από τη σχέση σας. Με τον ανάδρομο Ερμή να μπαίνει και αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο σας από τις 26/1, θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους, καθώς μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες. Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο στις 29/1. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπορέσετε επιτέλους να βάλετε σε εφαρμογή όλα όσα σας έμαθε η ανάδρομη Αφροδίτη, αφού το ζητούμενο είναι να βελτιώσετε τον τρόπο που σχετίζεστε. Οι άνθρωποι που αξίζουν να είναι δίπλα σας θα πρέπει να σας προσφέρουν ασφάλεια και ευχαρίστηση και δεν έχετε σκοπό πλέον να συμβιβαστείτε για τίποτα λιγότερο από αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 24/1, μια θέση για εσάς που σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία κυριαρχεί περισσότερο το συναίσθημα και λιγότερο η δράση. Θα είστε πιο εσωστρεφείς απ’ ό,τι συνήθως και είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες ή απωθημένα. Επομένως θα είναι καλό να πάρετε τον χρόνο σας και να μείνετε μακριά από τοξικούς ανθρώπους που δημιουργούν δράματα και καταστάσεις που σας στρεσάρουν. Στις 26/1 ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερου και δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις και εκκρεμότητες από τα παλιά προκειμένου να τις κλείσετε οριστικά. Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι όλα είναι πολύ ρευστά τώρα, επομένως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή για να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα. Στις 30/1 το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σας υπενθυμίσει την επαναστατική σας πλευρά, αφού θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας, καθώς μπορεί άθελα σας να πληγώσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 24/1 εγκαινιάζει για εσάς μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο κατά την οποία θα έχετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να βρεθείτε με τους φίλους σας ή να γνωρίσετε νέα άτομα με τα οποία θα μοιράζεστε κοινές ιδέες και στόχους. Είναι πολύ πιθανό να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα σε μια παρέα ή να κάνετε μια ερωτική γνωριμία μέσω διαδικτύου, η οποία θα σας αναζωογονήσει. Ωστόσο, από τις 26/1 που ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει ξανά στο ζώδιο του Αιγόκερου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο. Επιπλέον, θα αναθεωρήσετε κάποιες φιλικές σας σχέσεις, αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι κάποια άτομα δεν έχουν αγνές προθέσεις ή πολύ απλά δεν ταιριάζουν οι κοσμοθεωρίες σας. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης από τις 29/1 θα σας βοηθήσει να έρθετε κοντά με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας κατανοήσουν και να συμμεριστούν τον τρόπο σκέψης και το όραμα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα αισθάνεστε οικεία και θα μπορείτε να κάνετε μαζί σχέδια για το μέλλον.

Πηγή: Asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share