Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 09 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

9 Ιανουαρίου 2019 08:42
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 09 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια Σήμερα 9 Ιανουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να φροντίζετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας τη στιγμή που θα σας χρειαστεί. Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί δε σας βοηθούν να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη με έναν νεκρό και 3 τραυματίες!

ΤΑΥΡΟΣ: Λύστε έγκαιρα κάποιες διαφωνίες, καθώς πρέπει να γίνετε πιο ξεκάθαροι στις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπεράστε με άνεση ότι δε σας πάει καλά και δοκιμάστε καινούριες μεθόδους. Μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να σπάσετε τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ: Για να αλλάξει ριζικά η διάθεσή σας πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Χειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις με επιφυλακτικότητα και μην πιστεύετε ότι ακούτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν. Είναι πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία.

ΖΥΓΟΣ: Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες. Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το κλίμα είναι αρκετά γόνιμο και οι αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε δεν αργούν. Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία μια που οι αρνητικές σκέψεις δε σας βοηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Από το να βάζετε κανόνες στη σχέση με το σύντροφό σας, αφήστε τον να βγάλει το ερωτικό του πάθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Υπατία»: Το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα σαρώσει την χώρα από σήμερα! - Χιόνια, καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε προβληματισμό. Στις αναστολές που έχετε πάνω σε κάποια θέματα, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απ’ ότι φαίνεται σήμερα θα δοκιμαστούν οι σχέσεις με τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Με γοητεία και αυτοπεποίθηση τολμήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ: Η επιχείρηση ξεκαθάρισμα σε ότι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται πιο επιτακτικά. Η στιγμή που αρχίσατε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα ήρθε.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share